The Dark Knight Rises (2012)
No przecież pisałem. Bo był najstarszą rzeczą jaka mi się skojarzyła z Banem.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Ale CZEMU? Przecież tam nie Bane'a, są za to problemy Batmana. Chodzi po prostu o nazwę? Jeśli tak, to... no, nie wiem, brak mi słów :)

Odpowiedz
No jak czemu. Był Venom w tym komiksie, nie? Przez wasze upierdliwości musiałem wygrzebać go z szafki i przejrzeć.

Odnoszę dziwne wrażenie, że tu sporo osób rozumuje 1wymiarowo. Jakby nie kumali abstrakcji, zależności, powiązań...

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Surrealistyczne posty shamara sponsoruje literka ch. :)

Jak to jest, że przy rozmowie o Spider-Manie 3 nikt nie przywołał komiksu "Venom"? Co prawda o Batmanie jest, ale jest w tytule Venom? No jest, no to o co chodzi?

Odpowiedz
Jak tak dalej pójdzie to ten wątek jeszcze przed premierą filmu osiągnie liczbę ponad 100 stron. Chociaż i tak dyskusji o szmince Catwoman nic nie pobije :P
A na razie sam jako wielki fanboy twórczości Nolana mówię/piszę "Chill out nad Merry X-Mass! ;)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(24-12-2011, 01:25)shamar napisał(a): No jak czemu. Był Venom w tym komiksie, nie?

Czyli wszystko rozbija się o narkotyk, nie o postać Bane'a. Btw, Crov napisał genialne porównanie :)

Odpowiedz
Jak już jesteśmy przy Venomie, to trochę szkoda, że nie zanosi się na to by jakieś jego elementy miały się pojawić. Naćpany Batman chodzący po ulicach w prochowcu i grożący obitym oprychom wepchnięciem kaloryfera w tyłek to by było coś :]

Shamar napisał(a):Ale Ty robisz dokładnie to samo- nie masz o czymś pojęcia ale plujesz się jakbyś pozjadał wszelkie rozumy.

Pisząc "robisz DOKŁADNIE TO SAMO" właśnie przyznałeś że nie masz pojęcia o postaci Bane'a :]
Nie żeby to była jakaś niespodzianka czy coś...

Odpowiedz
Chyba nie wyłapałeś dokładnie sensu tamtej wypowiedzi.

(24-12-2011, 13:29)Gieferg napisał(a): Naćpany Batman chodzący po ulicach w prochowcu i grożący obitym oprychom wepchnięciem kaloryfera w tyłek to by było coś :]

Naćpany Batman był już w BB. Niestety była to zmarnowana próba wykorzystania potencjału ScareCrowa

Odpowiedz
(24-12-2011, 16:16)shamar napisał(a): Chyba nie wyłapałeś dokładnie sensu tamtej wypowiedzi.
Trudno wyłapać sens czegoś co jest całkowicie pozbawione sensu :)

Mierzwiak: Gówno wiesz o Bane'ie.
shamar: Nie, czytałem komiks w którym go nie było.
Mierzwiak: Czyli gówno o nim wiesz.
shamar: Kłamiesz!

:D

Co do naćpanego Batmana:

Odpowiedz
[Obrazek: Bane-Dark-Knight-Rises-Front.jpg]

Na pytanie czy wolałbym nieodzywającego się Pudziana w roli Bane'a czy też Hardy'ego jako komando-skurwiela przypominającego komiksowego Bane'a odpowiadam - wolę to drugie.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Ale dla mnie Bane, wcale nie musi wyglądać jak hardkorowy koksu. Zresztą po tych zdjęciach i fragmentach, które widzę, to Hardy wcale nie jawi mi się jako osobnik wątłej postury. Wręcz przeciwnie widzę kawał chłopa przed sobą, z którym wolałbym nie zadzierać.

Przy okazji spoko fotka. ;)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(24-12-2011, 17:27)Mierzwiak napisał(a): Co do naćpanego Batmana:

Może być ciekawie.

BTW. Cieszę się, że Bane nie ma maski jak latynoski wrestler.

Odpowiedz
Oryginalny komiksowy Bane też takiej nie miał. Ta durna maska pojawiła się dopiero w serialu animowanym.

Odpowiedz
Yyy, nie?

[Obrazek: Bane_pic.jpg]

Serial dodał tylko otwory na nos i usta.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz

Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Kapitalne :) a Bane ma głos lepszy niż w oryginale ;P

Odpowiedz
Cytat:Yyy, nie?
yyy, tak :P
Cytat:Serial dodał tylko otwory na nos i usta.
Czyli najbardziej charakterystyczne elementy maski luchadora, przy okazji sprawiając że Bane zaczął wyglądać komicznie. O ile TAS zawsze sobie ceniłem to akurat Bane został tam potraktowany niewiele lepiej niż w Batman & Robin (chodzi o całokształt oczywiście, nie tylko maskę).

Odpowiedz
a wie ktoś może co ze stroną batcave.stopklatka.pl ?

Odpowiedz
Gi, nie zaczął wyglądać komicznie, bo wygląda tak w każdym swoim wcieleniu. To jedna z tych postaci, które maski nie potrzebują, a te noszone przez nią są po prostu żenująco śmieszne.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Nic z tych rzeczy.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon