The Dark Knight Rises (2012)
Mroczne Widmo Emo Batmanka
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Słaby Ninja, niepotrzebna i chybiona docinka. ;)
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
To tylko oznaczenia widma, podsumowujące nastroje poprzedniej strony...
--
Laozi

Odpowiedz
Przecież wiem, ale nastroje to co najwyżej Twoje. ;)

Odpowiedz
http://hatak.pl/aktualnosci/filmy/21082/CinemaCon_Co_na_pokazie_urywkow_z_finalu_przygod_Batmana/
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Cytat:Pokazano również urywki z postacią Blake'a graną przez Josepha Gordona-Levitta. Nadal nie wiadomo, kim jest ten tajemniczy bohater. Spekuluje się, że może być jednym ze znanych superłotrów, który jest przygotowywany na następną część.

Yeah right

Odpowiedz
Cytat:Przecież wiem, ale nastroje to co najwyżej Twoje. ;)
Chyba nie. Udzieliłem się w tym temacie max z 5 razy, gdyż lata i powiewa mi ten filmik :)
--
Laozi

Odpowiedz
LOL!

http://www.wprost.pl/ar/319345/Batman-zostal-gejem/
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Tylko, który Batman. Bo o ile ogarniam to Bruce Wayne już nie żyje.

Odpowiedz
Aż zajrzałem do Wikipedii:

Cytat:n Batman and Robin's third storyline, "Blackest Knight," it is revealed that the body left behind at the end of Final Crisis #6 was actually a clone created from a failed attempt by Darkseid to amass an army of "Batmen". Because of this, the skull that was used by the Black Lantern Corps and reanimated by Nekron was a fake. Dick Grayson, thinking it was Bruce Wayne's real body, attempted to resurrect it in a Lazarus Pit only to be met with a fierce, mindless combatant. He then realized the truth about the body.[95][96]

Morrison's storyline continues with the miniseries Batman: The Return of Bruce Wayne. In the miniseries, Bruce travels through time from the prehistoric era back to present-day Gotham. However, the Dark Knight must overcome unforeseen obstacles: unbeknownst to the hero, Darkseid turned him into a living doomsday weapon when he sent him back in time, which forces Batman's allies to stop him.[97][97][98][99] Thanks to his allies, Batman is able to foil Darkseid's final plan and return to the present.

After Bruce's return, he returns to his role as the Dark Knight on a global scale, thus allowing Dick and Damian to continue as Gotham's Dynamic Duo. This is seen in the new ongoing series Batman Incorporated, where Batman will form an army of heroes that will serve as the Batman on every country of the world. To this end, Bruce publicly announces that Wayne Enterprises will aid Batman on his mission, known as "Batman, Incorporated."

Co za bzdety...

A dalej:
Cytat:n September 2011, Batman, Detective Comics, Batman and Robin and Batman: The Dark Knight were relaunched as part of The New 52, DC's line-wide reboot of every one of its books. In the new series, Bruce Wayne is the sole character to be identified as Batman while Dick Grayson returns to the Nightwing identity. Damian will continue to be Robin under his father's guidance.

Odpowiedz
Nie takie bzdety :D

[Obrazek: 388880013_25.jpg]
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Ale to jest fanowska grafika. Prawda? :)

Skoro już jesteśmy w temacie:

Odpowiedz
Cytat:Nie takie bzdety :D

Akurat nie do tego się odnosiłem, tylko do ogólnego idiotyzmu fabuły współczesnych komiksów.

Odpowiedz
Kij, że gej. Bruce Wayne jako szalony, introwertyczny homoseksualista, mieszkający samotnie w zamczysku rodziców, po nocach bezwzględnie rozprawiającego się z kryminałem, nosząc gumowe kostiumy wyciągnięte z jego fobii i koszmarów, a za dnia przywdziewający maskę playboya, by zaspokoić ciekawość społeczeństwa - z tego można zrobić zajebistą opowieść :)

Ja tam bym się bardziej martwił jego stosunkiem do młodych chłopców. Wpierw znalazł sobie Robina i ubrał go w kubraczek, co samo w sobie było podejrzane, ale co grosza zaraz po jego odejściu, gacek znalazł sobie kolejnych...młodszych. Jak seryjny morderca powtarzający cykl. Bruce Wayne ma wyraźną słabość do niepełnoletnich brunetów. Już przy Jasonie Toddzie komuś powinna się zapalić czerwona lampka. Jeszcze bardziej creepy, było ciche przyzwolenie ze strony Alfreda, który obserwował to wszystko z boku. Lokaj był jak żona ignorująca seksualne zapędy męża wobec dzieci ;) Nawet im skubaniec wdzianka pomagał szyć. Ktoś powinien zadzwonić po social services, bo coś podejrzanego dzieje się za ścianami Wayne Manor. Tak więc jak ktoś jeszcze będzie marudzić, że filmy o Batmanie są fe, bo w komiksach było inaczej, to wystarczy przypomnieć, że w komiksach było aż pięciu Robinów. ;)

[Obrazek: vzgiM.jpg]

Odpowiedz
[Obrazek: 8774.jpg]
--
Laozi

Odpowiedz
Trwa jakiś viral który odkrywa klatki z nadchodzącego trailera, tutaj niektóre z nich:

http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=89727

Odpowiedz
To wygląda jak królik z Donnie Darko.
[Obrazek: legendbatman.jpg]
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
[Obrazek: NsG7U.jpg]
[Obrazek: CYSOk.jpg]
[Obrazek: qsTSy.jpg]
[Obrazek: DfEXt.jpg]
[Obrazek: poywE.jpg]

Odpowiedz
Nowy zwiastun juz się pojawił jakby ktoś nie wiedział.

Dla mnie bomba, na minus chyba tylko kupa tych sloganów: Hope is lost. Fire will rise. itd.

Odpowiedz
Slogany w dupe. Cała reszta - lepiej niż się spodziewałem. Widać znacznie większy rozmach w porównaniu do TDK co mnie cieszy. Nolan wcześniej dawkował akcję, teraz chyba zerwał hamulce.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon