The Dark Knight Rises (2012)
Ale w przypadku poprzednich części nie epatowano takim szajsem. Może takiego nie było?
Czy można przez to rozumieć, że ten film (wbrew zapowiedziom) będzie najbardziej infantylny i tandetny z całej serii? Jak na razie wszystko na to wskazuje.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(19-06-2012, 15:09)shamar napisał(a): Jak na razie wszystko na to wskazuje.
Niby co na to wskazuje? Nijak związane z filmem, promocyjne grafiki z produktów dla dzieci, których mnóstwo było przy każdej dotychczasowej odsłonie Batmana?

Cytat:Może takiego nie było?

Było i to prawdziwe zatrzęsienie. Do dziś nic nie pobije wersji Burtonowskich, pod względem ilości grafik na piórniki szkolne i kolorowanki dla smarków.

http://www.youtube.com/watch?v=ASQqjK47c04&feature=youtu.be
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
(19-06-2012, 09:56)Mierzwiak napisał(a): To nie są PLAKATY, tylko grafiki promocyjne przygotowane z myślą o zabawkach i innym szajsie.

Co nie zmienia faktu, że są po prostu żałosne - chyba, że założymy iż dzieci w ogóle gustu nie mają :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(19-06-2012, 16:08)Proteus napisał(a): Niby co na to wskazuje?

Dla mnie wszystko co jest związane z tym filmem. Nie ruszył mnie żaden trailer, nie widzę tam nic specjalnego. Wygląda mi to na jakiś prymitywny film dla dzieci.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Oby więcej takich prymitywnych filmów dla dzieci się pojawiało. Fajnie być prymitywnym dzieciakiem i ja jestem dumny, że nim jestem :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
O kur... ten Nokia Exclusive powoduje, że nowy Batman z Top 3 najbardziej oczekiwanych filmów roku ląduje w Top 1.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
(19-06-2012, 18:13)Lawrence napisał(a): Oby więcej takich prymitywnych filmów dla dzieci się pojawiało. Fajnie być prymitywnym dzieciakiem i ja jestem dumny, że nim jestem :)

A ja nie bo już nic mnie nie cieszy :)

Odpowiedz
Cóż, do tej pory jak dla mnie najlepszy trailer z tego filmu.

Odpowiedz
Cytat:nowy Batman z Top 3 najbardziej oczekiwanych filmów roku ląduje w Top 1.

Jak wyżej.
Zaraz przed Hobbitem i Expendables 2.

Po raz pierwszy przy materiałach promocyjnych do tego filmu czuję się zmiażdżony.

Odpowiedz
Bleee Bane chant brzmi mega źle w tym trailerze.

Ale wiadomo, film będzie fajny. Tylko trzeba będzie siąść gdzieś z daleka od ludzi którzy spuszczają się na samą myśl o nim.

Odpowiedz
Przy okazji pamiętnej kampanii do TDK byłem totalnie shajpowany na wiele miesięcy przed premierą, ale im bliżej niej, tym bardziej miałem dość tego filmu - za dużo go pokazali we wszystkich trailerach, klipach i na zdjęciach. Tutaj jest na odwrót - twórcy pokazują nam dość niewiele, kampania jest relatywnie skromna [kryzysowa? :)], a ja jestem coraz bardziej nakręcony mimo, że po pierwszych zdjęciach z planu TDKR wzruszałem ramionami.

Odpowiedz
Ok, nie chcę się bawić w analizatora trailerów, ale czy Bale'a garbienie się i kuśtykanie w scence "my wife?!" to efekt spotkania z Bejnem?

Tak czy inaczej, nie czekam, ale i tak obejrzę. Będzie na poziomie TDK - będzie dobrze. Będzie jak BB - będzie świetnie.

Odpowiedz
No cóż, jeśli o to chodzi:

Dalej nie mogę uwierzyć, że Nolan postanowił nakręcić mniej więcej to o czym od 2008 roku mówiłem że powinno być zamknięciem tej trylogii :) Ale czy mniej czy więcej to się już okaże po premierze.

Odpowiedz
Widzą w tytule newsa "new full trailer" spodziewałem się czegoś, co jeszcze bardziej przybliży fabułę, tymczasem to bardziej efektowny montaż i nic poza tym, Gordon znowu nie ma nic do powiedzenia, Catwoman jak na lekarstwo, chociaż skok Seliny fajny, ale za to jest świetny tekst Wayne'a (I'm not afraid. I'm angry.) i mocna linijka Bane'a, chociaż biorąc pod uwagę spoilery z którymi się ostatnio zapoznałem, to dla mnie żadna nowość ;] Właśnie tak, wiem już wszystko, zakładając oczywiście, że to wszystko prawda. Zmieniłem ostatnio podejście i stwierdzam że I don't give a fuck, nie obchodzi mnie CO, ale JAK. I mimo to moje oczekiwanie na TDKR nie zmalało nawet o jotę, ba!, wiedząc to co wiem, czekam jeszcze bardziej. Oj będzie się działo.

PS. Gieferg, w trailerze od Nokii, w pierwszym ujęciu po prawej i lewej stronie widać tory kolejki :)

Odpowiedz
To co, teraz już czytasz streszczenia fabuły oczekiwanych filmów przed wizytą w kinie? WTF? :| Podczas seansu TDK byłem na tyle wkurwiony faktem wcześniejszego trafienia na spoiler o Rachel, że nie mam zamiaru tak sobie zepsuć żadnych kolejnych seansów.

Odpowiedz
Spoilery nie psują radości z oglądania filmów. Jeśli kiedyś to zrozumiesz, poczujesz się szczęśliwszy :)

Ale mówię - nie mam pewności że to prawda (choć dwie rzeczy potwierdził ostatni trailer i spot), spoilery te pochodzą rzekomo z nowelizacji filmu, ale spokojnie, nie będę tutaj nic pisać, nawet ukrywając spoiler w spoilerze w spoilerze w spoilerze. Jak kogoś kusi niech sobie poszuka.

PS. Pisząc "wiem wszystko" użyłem skrótu myślowego - chodzi o najbardziej palące kwestie takie jak np. czy Batman ginie, kim jest Miranda Tate oraz czy John Blake to Robin (sic!).

Odpowiedz
Hehe - badania o wpływie spoilerów :) Jednemu przeszkadzają, drugiemu nie, w niektórych filmach/serialach twisty robią wielkie wrażenie, w innych są prostackie - każdy przypadek jest inny.

Odpowiedz
Cytat:Spoilery nie psują radości z oglądania filmów.

Mi psują.

Odpowiedz
W filmach, jak w filmach, w pewnych sytuacjach spoilery można znieść, ale już czytając książkę, wiedząc jak w kluczowych momentach potoczy się akcja, miałbym ogromny dyskomfort.

Co do samego TDKR - obejrzałem do tej pory tylko pierwszy trailer, omijając spoty i inne głupoty. A jedyne, co mnie na ten film nakręca, to Hardy w obsadzie.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon