The Eternals (2020)
Z tym że.. źli nieśmiertelni bogowie to już brzmi całkiem nieźle ;)

Odpowiedz
Z tym, ze oni tak niby sa niesmiertelni, ale gina w walce jak zwykly czlowiek. Zreszta smieszne jest to, ze oni maja problemy z Deviantami, teoretycznie niesmiertelni bogowie o super mocach maja problemy z przerośniętymi kosmicznymi zwierzetami ktore w zasadzie nie maja zadnych super mocy. No komedia. Zreszta konflikt Eternalsow i Deviantow jest doslownie napisany na kolanie, bo ani to nie ma zadnej puenty ani tak naprawde nie ma duzego znaczenia dla fabuly.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Ale, jak rozumiem, nie starzeją się, są tutaj od setek czy tysięcy lat, gdzieś tam przewijają się przez dzieje czy wierzenia ludzkości, mają z ludzkością interakcje nawet się z nią identyfikując będąc jednocześnie inną rasą. Czyli faktycznie są rasą bogów. I nie są w sumie pozytywnymi postaciami.

Koncept mi się całkiem podoba, ale to faktycznie brzmi raczej jak coś kompletnie w stylu DC a  nie Marvela ;)

Odpowiedz
(11-11-2021, 18:43)Paszczak napisał(a): Nie, to Piździński.
W ogóle nie rozumiem skąd te pochwały, przecież w tym filmie główni źli to Dewianci. Myślałem, że Filipek i jego koledzy właśnie promują dewiacje.
Czy w Eternals Dewianci to w rzeczywistości niezrozumiane ofiary?

Jestem za jak najbardziej konstruktywną krytyką i możemy się różnić w poglądach. Ale uważam, że takie przezywania są przy tym niepotrzebne.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
xDDDDD
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Ale o co chodzi, przecież Dewianci to nazwa postaci.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
The Eternals vs Osoby o Upodobaniach Alternatywnych w Stosunku do Dominujących.

Odpowiedz
(12-11-2021, 18:26)Lawrence napisał(a):
(11-11-2021, 18:43)Paszczak napisał(a): Nie, to Piździński.
W ogóle nie rozumiem skąd te pochwały, przecież w tym filmie główni źli to Dewianci. Myślałem, że Filipek i jego koledzy właśnie promują dewiacje.
Czy w Eternals Dewianci to w rzeczywistości niezrozumiane ofiary?

Jestem za jak najbardziej konstruktywną krytyką i możemy się różnić w poglądach. Ale uważam, że takie przezywania są przy tym niepotrzebne.
+1. Żarty nazwiskowe są wiesniackie w chu.

Odpowiedz
Gdzie tam jest żart nazistowski? Co się dzieje w tym temacie?
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Serio piszesz? W pierwszym zdaniu posta Paszczaka, ktory zacytowal Lolrens.

Odpowiedz
Piździński to jakiś nazista?

Odpowiedz
Coraz lepiej
.

Odpowiedz
Nazistowski, haha.

Sonny nie doczytał i jeszcze brnie dalej.

Odpowiedz
Obstawiam, że celowo przekręcił a Crov brnie dalej.
Coś wygrałem?
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Krzyż Żelazny.

BADUM TSSS. :)

Odpowiedz
Hahahahah
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
No widzicie, taki wieśniacki żart, a ile z niego radości wykwitło.

Odpowiedz
(12-11-2021, 19:45)Dr Strangelove napisał(a): Obstawiam, że celowo przekręcił a Crov brnie dalej.
Coś wygrałem?
W tej rozmowie są sami przegrani.

Odpowiedz

Odpowiedz
Ja myślałem że robimy impro z tych niegrzeczności. Wyglądało że inni też się bawią więc brnąłem dalej. Nie wiedziałem że to na serio.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon