The Expendables 2010
wiadomo już coś o kategorii wiekowej?

Odpowiedz
Kurwa Mental. Czy świat się kończy na kategoriach wiekowych?

Odpowiedz
owszem, kończy się.

ponawiam pytanie: wiadomo coś o kategorii wiekowej?

Odpowiedz
na razie nic nie wiadomo i też nie wiadomo kiedy będzie wiadomo... :)
Mental a ile Ty masz lat, że takimi rzeczami się interesujesz? 14? Bardzo wątpię....

Odpowiedz
Cytat:na razie nic nie wiadomo i też nie wiadomo kiedy będzie wiadomo... :)

a zatem jak już będzie wiadomo i będziesz na tyle miły, to daj znać na forum, jaką kategorie wiekową dostał film, bo od tego zależy, czy go obejrzę czy nie.

Odpowiedz
Mental, prosze, sprawdzaj sobie takie rzeczy w necie sam, a nie zawracaj o to ludziom glowy w prawie kazdym temacie o filmie, ktory ma wejsc na ekrany.

Odpowiedz
ja tylko subtelnie daje ludziom do zrozumienia, ze jeśli TEN KONKRETNY FILM dostanie pg13, to będzie NIEZDATNY do oglądania - i nie obchodzi mnie, co na ten temat uważają inni:)

Odpowiedz
Myślę, że ludzie są na tyle sprytni, że sami dojdą do takich wniosków bez niepotrzebnego przypominania.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Mental napisał(a):ja tylko subtelnie daje ludziom do zrozumienia, ze jeśli TEN KONKRETNY FILM dostanie pg13, to będzie NIEZDATNY do oglądania

Ja wiem, co ty robisz. :) I daje ci do zrozumienia, ze to co ty robisz, przejadlo sie ludziom juz w 2006 roku. :)

Odpowiedz
kyle napisał(a):Mental a ile Ty masz lat, że takimi rzeczami się interesujesz? 14? Bardzo wątpię....

Chyba nie zrozumiałeś dlaczego Mental o to pytał...
Ja też jestem ciekaw bo jeżeli będzie to kategoria prorodzinna to obejrzę ale bez specjalnego wyczekiwania.
http://www.facebook.com/BLUVISIONPL

Odpowiedz
hehe akurat na to nie zwracam uwagi: od ilu lat jest film, ale po avatarze chyba zacznę na to patrzeć, ... pierwsze co to zawsze czytam fabułę, patrzę na twórców, ale fakt gdyby np. takiego terminatora nakręcili pod pg13 to byłaby porażka na całego...

z drugiej strony często reżyserzy pod wpływem różnych nacisków wycinaja sceny tak aby było te pg13 aby jak najwiecej ludzi moglo bez ograniczej ogladac - wiadomo wieksza kasa itd. Jak dla mnie to nic innego jak prostytuowanie się reżysera (ostatnio robił to niestety nawet Cameron, a po to aby imaxy mogły wyswietlać,i też po to aby łapał się pod pg13 itd. no tragedia, u mnie taki reżyser dużo traci w oczach równie dobrze mógłby zagrać w reklamie proszku do prania)

Odpowiedz
Mam na kompie taka opcje, pada na forum magiczne nazwisko "Cameron" i wlacza sie alarm.

kyle napisał(a):Jak dla mnie to nic innego jak prostytuowanie się reżysera (ostatnio robił to niestety nawet Cameron, a po to aby imaxy mogły wyswietlać,i też po to aby łapał się pod pg13 itd. no tragedia, u mnie taki reżyser dużo traci w oczach równie dobrze mógłby zagrać w reklamie proszku do prania)

Cameron przycinal Avatara, zeby ten byl PG-13?!
Jestem ciekaw czym mnie jeszcze zaskoczysz ;)

Co do filmu, to krotko: Czekam niecierpliwie, bo glupawka akcji w stylu lat 80. zawsze mile widziana. Rourke podobno najlepszy z calej ekipy - sie okaze <ok>
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Bucho napisał(a):Cameron przycinal Avatara, zeby ten byl PG-13?!
Jestem ciekaw czym mnie jeszcze zaskoczysz ;)

Po prostu nie wiedziałeś a teraz wiesz i nie wiem czemu tak się ekscytujesz.
Więcej (tj. bardziej namiętne sceny) zobaczysz na wydaniach dvd. Ponadto Imaxy analogowe mają ograniczenia co do długości filmu (jest to uwarunkowane długością taśmy) dlatego też film był krótszy niż zamierzał.

Odpowiedz
kyle napisał(a):Po prostu nie wiedziałeś a teraz wiesz i nie wiem czemu tak się ekscytujesz.

Nie. Po prostu Ty nie wiesz i wyciągasz te "informacje" z dupy bo są nieprawdą. Rzekłem.

Odpowiedz
Expandables będzie gównem, nie mam co do tego wątpliwości. Przepraszam że zaśmiecam temat swoimi złotymi myślami, ale musiałem z siebie wyrzucić tę przepowiednię.

Mental, zdaje się że były newsy na temat tego że jeszcze nie wiadomo jaką kategorię będzie mieć film, czyli sytuacja podobna jak z T4. Pewnie dla większej kasy do kin wejdzie PG-13, a na DVD odpowiednio rozszerzona o cyfrową krew i cool fucki wersja ultra violent director's cut.

Odpowiedz
Hmm czy Rambo nowy nie był Rką przypadkiem?

Odpowiedz

Przypadkiem? : )
Oczywiście że Rka była.

Odpowiedz
kyle napisał(a):Po prostu nie wiedziałeś a teraz wiesz i nie wiem czemu tak się ekscytujesz.

Niezly Ty jestes ;)

kyle napisał(a):Ponadto Imaxy analogowe mają ograniczenia co do długości filmu (jest to uwarunkowane długością taśmy) dlatego też film był krótszy niż zamierzał.

Tak, to byl jeden z powodow przyciecia filmu. Mogl Cameron podeslac im rolka i troche scinek tasmy luzem <rotfl>

Na powaznie, to w dzisiejszych czasach, jesli na ekranie amerykanskiego kina pojawi sie napis"intermission", to mozna sie spodziewac podpalen na miescie ;)

Wracajac do tematu...nowy film Sylwka moze okazac sie kompletnym niewypalem (jesli podzedl do tematu z mega powaga) jesli natomiast bedzie zgrywa z gatunku, polaczona z niezlymi akcjami (odrobina nawiazan/klasycznych zagrywek w stylu "ejtis") i humorem, to moze byc naprawde niezle.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Bucho napisał(a):Niezly Ty jestes ;)
No ba, kolega kyle stał koło Camerona, jak ekipa montowała film, to chyba wie lepiej!
Przynajmniej tyle wnioskuję z tonu jego postu.
Bucho napisał(a):(jesli podzedl do tematu z mega powaga)
To do takiego tematu można podejść z mega powagą? Sylwek nie jest aż takim kretynem, on tylko tak nieinteligentnie wygląda.

Odpowiedz
Snuffer napisał(a):Przypadkiem? : )
Oczywiście że Rka była.

Pardon, emotki dającej do zrozumienia, że to pytanie retoryczne zapomniałem.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon