The Expendables 2010
Pardon za nie wykrycie ironii. Wstyd mi teraz : )

Odpowiedz
Mam nadzieje, że ten film będzie niekwestionowanym "guilty pleasure" 2010 :D

Odpowiedz
Plakaty:

Pierwszy to oficjalny teaserowy plakat Lionsgate.

[Obrazek: 8115.$.jpg]

Drugi to plakat przygotowany specjalnie na targi filmowe ShoWest.

[Obrazek: 8116.$.jpg]

źródło: filmweb.pl

Odpowiedz
Choose your weapon - mega dobry tagline!

Odpowiedz
Sly ma fajne muły:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
aż chce się krzyknąć: Marion Cobretti is back!

Odpowiedz
A w tym filmie nie miała grać ta Brytania Murphy ? Co ostanio zarzuciła za dużo uzywek i była zeszła ?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
W tym filmie zagrała Brittany Murphy. No i?

Odpowiedz
shamar liczył widocznie że jej nazwisko znajdzie się pod nazwiskiem STALLONE na plakacie :grin:
http://www.facebook.com/BLUVISIONPL

Odpowiedz
http://movies.yahoo.com/movie/1808411960/video/18909047 matko bosko kochano... Sly Bruce i Arnie w jednej scenie, awesum overload :P

Odpowiedz
Mnie za przeproszeniem rozjebało, spodziewałem się czegoś w innym stylu, ale widzę, że epa i testosteron rozsadza ekran :D

Odpowiedz
Zaryzykuję stwierdzenie, że od 300 kino nie widziało takiego ładunku testosteronu.

Po chwili googlania dowiedziałem się, że muzyczka to utwór "Diamond Eyes" Shinedown, który jeszcze oficjalnie się nie pojawił, ale będzie na OST.

Odpowiedz
Dawno w jednym zwiastunie nie widziałem tylu kozaków :) Już się nie mogę doczekać <ok>

Odpowiedz
mroziek napisał(a):shamar liczył widocznie że jej nazwisko znajdzie się pod nazwiskiem STALLONE na plakacie :grin:

Mierzwiak napisał(a):W tym filmie zagrała Brittany Murphy. No i?

Po prostu mnie zdziwiło, że jej nie ma na tej stronie wiki co tak dokładnie rozklada na czynniki pierwsze , kto tam zagral i kogo. I SE pomyslalem, ze ją moze wycieli czy jak. Zresztą nie lubie jej.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Nosz kurczę, ale Jet Li to tam ni w ząb mi nie pasuje do tego filmu... Ech... Nie można mieć wszystkiego... Takiego karatekę to jednym strzałem się załatwia... Wg szkoły Indy Jones'a :D
Enen - 7/10
Changeling - 8/10
Daybreakers - 6/10
Sleuth - 7/10

Odpowiedz
Już cię lubię za posta powyżej <ok> :lol:

Odpowiedz
Heh... Dobrze przynajmniej, że stara gwardia nienaruszona... I nawet Stathama się nie będę czepiał... Nie tym razem - tutaj ma szansę się chłopak wykazać przed swoimi idolami z młodych lat... :P
Enen - 7/10
Changeling - 8/10
Daybreakers - 6/10
Sleuth - 7/10

Odpowiedz
Arnold, Willis i Sly. Razem. W kościele!

jest nadzieja na wiadomo co - wytwórnia Lionsgate nie boi się kręcić filmów dla dorosłych. ok, spoko, już nic nie mowie, zapomnijcie, ze w ogóle tu byłem.

Odpowiedz
Czy tylko ja nie widzę nic specjalnego w tym zwiastunie? No może oprócz obsady. Zmontowane, jakby to był Bourne 4, nie pada żaden bluzg, anie nie leje się krew, Sly wygląda, jakby zaraz miał się rozpaść na kawałki, pokazano tam zapewne jedyną scenę z Arnoldem. Pewnie gdybym obejrzał trailer jeszcze raz, to by parę rzeczy się znalazło.

Odpowiedz
To zwiastun, więc jak mają padać w nim bluzgi?
Bluzgi jak już to pojawiają się w red band trailerach.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon