The Matrix (1999-2022)
Trudno nazywać cameo występy kogoś, kogo prawie nikt nie kojarzy.

Odpowiedz
No ta bo przecież wszyscy tutaj słowa "cameo" używają zgodnie z definicją, ale trzeba sie przyczepić do mnie.

Odpowiedz
Bo Ty, Kubusiu, regularnie próbujesz zrobić z niczego/nikogo wydarzenie/gwiazdę.
Koleś był w powszechnej opinii nijaki i wepchnięty na siłę do Aquamana, a z Us nawet go nie pamiętam.

Odpowiedz
Ale z czego i gdzie dokładnie robie gwiazde/wydarzenie?

Przecież "kariera jest jedną z bardziej zaskakujących" nawet pasuje do tej nijakości o której twierdzisz (mimo, że imo Manta był spoko). No a to, że jego filmografia, zwłaszcza biorąc pod uwage to ze żaden z niego wybitny aktor, wygląda po prostu dobrze i gość jest wszędzie - to fakt.
Zamiast czepiać się w co drugim temacie można też zacząć czytać. Na dłuższą mete bardziej opłacalne niż tracenie kolejnych sekund na przypierdalanie sie do każdego kolejnego posta/najmniejszego słowa które użyte przez kogoś innego ("cameo" na tym forum dawno jest używane na równi z epizodem bez różnicy kto to gra) byłoby zignorowane.

Odpowiedz
(09-10-2019, 19:41)Kuba napisał(a): No ta bo przecież wszyscy tutaj słowa "cameo" używają zgodnie z definicją, ale trzeba sie przyczepić do mnie.
Niestety słowo "cameo" wypiera z użycia, będące zazwyczaj bardziej na miejscu "epizod" albo po prostu "rola trzecioplanowa".

Odpowiedz
(09-10-2019, 19:41)Kuba napisał(a): No ta bo przecież wszyscy tutaj słowa "cameo" używają zgodnie z definicją, ale trzeba sie przyczepić do mnie.
Gdyby rzuciło mi się w to w oczy w poście kogoś innego, skomentowałbym tak samo, już nie rób z siebie ofiary forumowej przemocy.

Odpowiedz
https://www.comicbookmovie.com/sci-fi/matrix/the-matrix-4-neil-patrick-harris-is-the-latest-actor-to-join-the-highly-anticipated-sequel-a171126
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
https://www.comicbookmovie.com/sci-fi/matrix/the-matrix-4-adds-iron-fist-game-of-thrones-actress-jessica-henwick-in-a-lead-role-a171154
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Data premiery: 21 maja 2021.

Kompletnie nie wiem co o tym myśleć. Z jednej strony od premiery oryginału minęło już 20 lat i w sumie dopiero teraz widzimy czym stał się otaczający świat. Internet zawładnął nie tylko naszym życiem, ale i czasem. Matrix 4 może uświadomić wszystkim ''tym'' uzależnionym od internetu, że pora się wydostać. Matrix 4 może okazać się bardziej aktualny niż nam wszystkim się wydaje.

Oczywiście, Matrix to nie jest tylko prosta historyjka o uzależnieniu od internetu, ta historia pasuje do całego ludzkiego życia.

Ale jak to zostanie zrealizowane i czy to się uda. Naprawdę nie wiem w jakim kierunku może pójść fabuła.

Odpowiedz
(13-12-2019, 19:51)Doppelganger napisał(a): Kompletnie nie wiem co o tym myśleć. Z jednej strony od premiery oryginału minęło już 20 lat i w sumie dopiero teraz widzimy czym stał się otaczający świat. Internet zawładnął nie tylko naszym życiem, ale i czasem. Matrix 4 może uświadomić wszystkim ''tym'' uzależnionym od internetu, że pora się wydostać. Matrix 4 może okazać się bardziej aktualny niż nam wszystkim się wydaje.

Boże, uchroń. Ostatnie czego potrzeba to kolejna rozpoznawalna marka reaktywowana bez pomysłu, dodatkowo by przepchnąć łopatologiczne jakiś aktualny trend przewijający się przez zblazowane USA ;)

Wszystko rozbije się o jakiś sensowny pomysł wyjściowy, bez tego jakoś nie widzę sensu kolejnego filmu.
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
[Obrazek: comment_bDmUw2JXrCF2LEqOFWGtZZd42igJ4Ywc.jpg]

Odpowiedz
Są już pierwsze filmiki z planu. Wyglądają... zwyczajnie?

Odpowiedz
Ta fota to coś genialnego. Imieniny u cioci, rok 1994, zdjęcie robi wujas polaroidem :)

Odpowiedz
Nie ma tymbalików o jarzynowej :/ to nie może pochodzić z wczesnych lat 90

Odpowiedz
(06-02-2020, 21:51)Arahan napisał(a): Są już pierwsze filmiki z planu. Wyglądają... zwyczajnie?

Ja tam po cichu liczę na powrót do 'minimalistycznych' klimatów jedynki. Tylko czy po rozmachu jaki oferowały sequele, to będzie w ogóle jeszcze możliwe :< 
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Wszystko jest możliwe, mogą pójść w jeszcze większą przesadę albo wszystko stonować tak by przypominało pierwszą część.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
https://twitter.com/CultureCrave/status/1228752632614772736?s=01

Kaskaderka na plus :)

Odpowiedz
[Obrazek: y5pqy3d86kh41.jpg]
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Neo został żulem po pokonaniu matrixa w Reloaded?

Odpowiedz
Może planują crossover z Johnem Wickiem? Okaże się, że Wick to symulacja, którą komputer stworzył Neo w ramach nagrody, a potem komputer złapał glitcha :P
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon