The Matrix (1999-2022)
Jaki każdy?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
gwiezdne wojny, ghost busters, man in black, coming to america 2, charlis angels, Ocean's 8, terminator, co tam sobie chcesz.
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz
Jaja będą jak jeden z bohaterów powie, że przenosi się do matriksa, bo tam czuję się "prawdziwą kobietą" a nie przebranym chłopem z uciętym benkiem :P

Odpowiedz
Właśnie nie będzie jaj

Odpowiedz
(18-06-2021, 18:32)Scheckley napisał(a): Jaja będą jak jeden z bohaterów

Najsłynniejszy reżyserski trans nie odświeża tej franczyzy, żeby w 2021 mieć transa na 4 tym planie, a zbawcą ludzkości dalej był biały heteroseksualny męrzczyzna. Think big. Od maszyn, które zbudowały matrixa żeby wyzwolić ludzi z patriarchalnego uścisku białasów po neo będącego w rzeczywistości grubą murzyńską lesbijką.

Odpowiedz
(18-06-2021, 18:16)Negatywny napisał(a): gwiezdne wojny, ghost busters, man in black, coming to america 2, charlis angels, Ocean's 8, terminator, co tam sobie chcesz.

Ale tu jest głównie "women power"

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
No i?

Odpowiedz
Informacje z pokazów testowych.

Ludzie mówią, że ten film przypomina Nowy Koszmar Wesa Cravena (kto oglądał, ten wie), w kontekście tego, że jest bardzo meta.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Eee... Ale chyba nie dosłownie to, co w "koszmarze"?
Pytam bo boję się spoilerów czytać.

Odpowiedz
Ale się boję o tego Matrixa. Choć dwójke i trójke uważam za "nie to samo co jedynka" to jednak ociekały dobrą akcją i muzyką z początku 2000 którą lubię. Boje się co dzisiaj z tego wyjdzie, po operacjach reżysera i w tych chorych czasach. Strach przed zniszczeniem mitu Matrixa jednak przeplata się z ciekawością.

Odpowiedz
Ja mam właściwie zerowe oczekiwania, zadowoli mnie jakikolwiek dobry element filmu: fajny efekt specjalny, chociaż jedna dobra scena, jedna dobra rola, muzyka: jeśli cokolwiek takiego będzie miało miejsce to już będę zdziwiony.

Odpowiedz
Ja jestem ciekaw po prostu co dalej się tam dzieje w tym świecie, jak wygląda Matrix, jak się toczy koegzystencja ludzi z Maszynami, co z Architektem i Wyrocznią no i oczywiście - co z Neo.

Jak film to odpowiednio pokaże, będzie miał jeszcze jakiś pomysł na własną historię - to będzie dla mnie spoko, prochu tu nie muszą wymyślać ani próbować przebić poprzednich części ;)

Odpowiedz
Jest tam coś bardzo spoilerowego w tych spolierach? Bo mnie korc

Odpowiedz
(03-07-2021, 22:54)shamar napisał(a): Jest tam coś bardzo spoilerowego w tych spolierach? Bo mnie korc
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
To odpuszczam. Może się nie złamię ;)

Odpowiedz
Tytuł i opis zwiastuna...
https://ew.com/movies/the-matrix-4-first-footage-title/

Odpowiedz
Oczekiwania mam zerowe, chociaż pewnie dla łubudubu w slowmotion wizyta w kinie mnie nie ominie :)

Odpowiedz
czyli co po Rewolucjach maszyny podłączyły sobie wtyczką Neo do Matrixa aby ten sobie tam dalej żył, że uratował ich świat i nastał pokój z ludźmi? przecież maszyny się żywiły energią ludzi w inkubatorach więc nagle sobie hodowlę odpuścili bo Neo uratował wszystkich? podłączają jego ciało do wtyczki i sobie dalej żyje, ma jakieś sny o których opowiada terapeucie? w jakim celu go później znowu werbuje niby młody Morfeusz?

tak wiem wersji Wybrańców było dużo ale może być taki myk, że po klęsce każdego Wybrańca "gra" rozpoczynała się od nowa aż w końcu trafili na Neo z pierwszej części który wybawił ludzi, pokonał Smitha no i na taką okazję Matrix już nie był przygotowany

mnie ciekawi fabuła i jak po tylu latach sobie poradzą, stylówa na Johna Wicka mnie nie zadowala, za dużo tego było i jak patrzę na Keanu to zawszę widzę Neo ale patrząc po opisie ze zwiastuna to akcja dzieje się w Matrixie a tam jest John Wick a nie Neo, szkoda chociaż liczę, że wróci stary dobry Neo

Odpowiedz
Po drugim Matrixie stwierdziłem, że trzecie nie może być gorszy. Więc teraz nic nie powiem ;)

Odpowiedz
Lubię obydwa sequele, nie mają startu do pierwszej części, ale jest tam mnóstwo fajnych rzeczy.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon