Ankieta: Jak oceniasz film?
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

The Odyssey (2026)
Gdzie jest Mierzwiak, kiedy trzeba?
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Jezu, gorszego plakatu chyba nie mogli zrobić. Syf i malaria.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Magazyn GQ zrobił sesję zdjęciową z głównymi aktorami, która ma chyba promować "Odyseję". Tutaj moje ulubione dwa zdjęcia:

Jak macie ochotę na więcej, to wchodźcie tutaj:

https://www.gq.com/story/matt-damon-robert-pattinson-tom-holland-cover-interview-summer-2026

Odpowiedz
Nie no, oni muszą to robić specjalnie. Pacha Hollanda to mój faworyt.

Odpowiedz
Nolan trochę mnie zaniepokoił Tenetem a potem jeszcze bardziej Oppenheimerem ale widzę że wszystko wraca na stare tory i znowu można otwarcie walić z niego bekę. <3

Odpowiedz
Z jego napuszenia to można walić bekę cały czas. Pamiętajmy, że taki skrypt do Opka napisał w pierwszej osobie Duży uśmiech

A co do sesji - powygłupiali się aktorzy a poważny Nolan pozwolił na to, no nieźle. Ogólnie co chwila wypływa coś dziwnego związanego z tym filmem.

Odpowiedz
Przecież to wygląda jak sesja do undergroundowego magazynu gejowskiego
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Czyli wszystko się zgadza.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Cudowna jest ta sesja. Przywodzi na myśl

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
i tak obejrzycie najnowszy film Christophera Nolana

Odpowiedz
Na telefonie, z rosyjskim dubbingiem.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Spoilerowo napisał(a):i tak obejrzycie najnowszy film Christophera Nolana

Chyba ty. Nie widziałem w całości (parę lat temu zachęcony niesamowicie pozytywnymi recenzjami próbowałem zmęczyć "Oppenheimera" ale wysiadłem z tego 'hype trainu' po godzinie "jazdy") żadnego filmu Nolana od czasu "Interstellar" (byłem na nim w kinie i był to jeden z najgorszych i najnudniejszych seansów w moim życiu) i nie mam zamiaru tego zmieniać. Wystarczy mi ta szarzyzna, którą mamy czasami dookoła, nie potrzebuję jeszcze sobie jej dostarczać w większych ilościach w formie tych pretensjonalnych szaro-burych wysrywów od mistrza męczenia buły.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
(04-06-2026, 11:58)slepy51 napisał(a): Chyba ty.

ja z chęcią, nawet kupię bilet do kina

Oppenheimer spoko, lubię, dobry, przegadany 3-godzinny film, trochę słabe pierdolnięcie zdetonowania bomby no ale zawsze coś

Odpowiedz
Będzie eRka.

Jeśli się nie mylę to chyba najdroższy film w historii który dostał tę kategorię. Obok Gladiatora 2. Nie powiem, jestem trochę zaskoczony.

Odpowiedz
Rated R for Rewriting mythology n' shiet.

Odpowiedz
Przy czym ta Rka jakoś tak na razie cichaczem mówiona, więc pewnie niepotwierdzone...

I "Deadpool i Wolverine" raczej byli drożsi, ale fakt, jeżeli się potwierdzi, to lekki szok...

Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
100% potwierdzone. Kina to już podają na stronach.

Odpowiedz
Co mi z tego, że to najdroższy film z R-ką, jeśli - sądząc po zwiastunach - tych pieniędzy nie widać na ekranie.

Odpowiedz
(04-06-2026, 11:58)slepy51 napisał(a): żadnego filmu Nolana od czasu "Interstellar" (byłem na nim w kinie i był to jeden z najgorszych i najnudniejszych seansów w moim życiu) i nie mam zamiaru tego zmieniać.

Zajebisty film.

To dobrze, że R. Będzie większa wtopa.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(04-06-2026, 22:46)al_jarid napisał(a): Co mi z tego, że to najdroższy film z R-ką, jeśli - sądząc po zwiastunach - tych pieniędzy nie widać na ekranie.

Taśma IMAXowa swoje pewnie kosztuje.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości