The Terminator (1984) / Terminator 2: Judgment Day (1991) reż. James Cameron
No, Clive Owen by się nadał.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Clive Owen - idealny wybór, ale ten którego dokonali też nie jest zły.
Co do fotki Bucho - jedyny i prawdziwy Connor. Cała smutna historia i ciężki żywot tej postaci wypisany w spojrzeniu i na twarzy.

Odpowiedz
Korzystajac z okazji przypomne tekst Duxa;
http://www.film.org.pl/prace/john_connor.html
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Widmator - Geneza

(13-12-2013, 17:23)Bucho napisał(a): Korzystajac z okazji przypomne tekst Duxa;
http://www.film.org.pl/prace/john_connor.html

Tylko dobitnie przypomina jaką partaniną jest T3.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Khaleesi, come with me if you want to live.

Miło będzie zobaczyć Emilię, bez względu na to co z tego wyjdzie (i co to w ogóle ma być, bo nie mam pojęcia).

Odpowiedz
Mogę od razu wystawić 0/10? Idę o zakład że to będzie jeszcze gorsze od Salvation.

Odpowiedz
Z dwojga złego wybrali lepszą. Ale projekt T5 to nadal wielki WTF i znak zapytania? Nie wiem jak oni chcą to kontynuować/rebootować z jakością wyższą od T3 i TS (bo na zbliżenie się do filmów Camerona nie ma co liczyć).

Odpowiedz
(13-12-2013, 02:58)Bucho napisał(a): z doroslych Connorow liczy sie tylko ten: (tutaj mamy megafotę, przypomina cytujący)
10 sekund na ekranie i wiem wiecej o postaci niz po calym T3/T:S razem wzietych.

A żebyś wiedział. Tak więc, gdy zobaczyłem Stahla, od razu poniosła mnie kurwica wespół z potężnym rozczarowaniem. A teraz najlepsze: pierwszy raz trójkę widziałem wczoraj Uśmiech

Mimo, że nie ma startu do pierwszych dwóch, traktowany w oderwaniu od nich, byłby jednym z lepszych akcyjniaków s/f.

Kiedy rozum śpi, budzą się eksperci.

Odpowiedz
Tylko, że to nie jest "Terminator- 13th alternate line" a "Terminator 3", które ciągnie fabułę poprzednich.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Naprawdę to robi różnicę? Tyle gówna powstało, kalającego świetne filmy czy serie (AVP i inne Prometeusze, Cosie 2, prequele Star Wars), że już trudno mi się przejmować takim T:S czy remakiem Robocopa (nie mówiąc o tym, że T3 to przy większości tych filmów arcydzieło). Nie podoba się - nie oglądaj, starych filmów ci nie zabiorą.

Chyba że to Lucas, wtedy zabierze, ale to inna bajka.

Odpowiedz
"Rzecz 2" akurat uważam za zjadliwą. "AVPy" też przejdą. "SW" mnie nie obchodzą bo nigdy nie lubiłem "SW". A co do "Robocopa" to... dopiero zobaczymy.

W tym przypadku mamy 2 kultowe filmy i 2 kontynuacje - kloaki Uśmiech

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/news/Pi%C4%99ciu+aktor%C3%B3w+walczy+o+rol%C4%99+Kyle%27a+Reese%27a+w+%22Terminator%3A+Genesis%22-101721

Yyyyyyyyyyy.... wśród kandydatów jest koleś z Die Hard 5? Dlaczego oni to robią tej serii filmowej.

Odpowiedz
Nie no bez przesady. Nie oceniajmy kolesia po tym, że brał udział w chujowym filmie. W Jacku Reacherze się sprawdził. Chłopak nawet jeżeli nie świeci talentem, to przynajmniej miał w tych filmach jakąś tam podstawową, twardzielską prezencję, na której można oprzeć rolę Reese'a. Na pewno lepszy niż nowy Chekov.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Akurat Yelchin w roli młodocianego Reese'a był spoko. Jeden z nielicznych plusów T:S.

Z tych tutaj, ten cały Bethel zdaje się pasować z wyglądu.

Odpowiedz
Yelchin był ok w Salvation bo nawet był trochę podobny do Biehna, ale to scenariusz zmasakrował jego postać. Z tych wszystkich propozycji wizualnie pasuje Bethel.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
(11-01-2014, 13:14)Gieferg napisał(a): Akurat Yelchin w roli młodocianego Reese'a był spoko. Jeden z nielicznych plusów T:S.Z tych tutaj, ten cały Bethel zdaje się pasować z wyglądu.

Eeeee... znaleźliby kogoś, kto faktycznie wygląda podobnie do Biehna, a tu jakieś laleczki z rozkładówki Pani Domu. Mimo, że Biehn ma delikatne rysy twarzy, to jednak zajebisty, 100% facet, przyciąga widza bijącą po oczach inteligencją i nie wygląda jak obojniacki hipster w składzie żelu.
Kiedy rozum śpi, budzą się eksperci.

Odpowiedz
Początek zdjęć do filmu 21 kwietnia.

Odpowiedz
Szkoda, że nie 1, wtedy to mógłby być żart.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
A nuż coś fajnego z tego wyjdzieJęzyk Mefisto nie bądź pesymistą.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Co fajnego z tego może wyjść? Obsada - na razie totalny meh. Schwarzenegger - stary i zapomniał jak się gra. Reżyser - stworzył drugiego Thora. T5 ma być rebootem (!) serii - WTF? Teksty twórców o planowanej trylogii (takie same pomysły miał McG w 2008 roku) - LOL. Czy z tą produkcją wiążą się jakieś pozytywne doniesienia?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon