Ankieta: Który film Bay'a o Transformers był najgorszy (póki co)?
Transformers
Revenge of the Fallen
Dark of the Moon
Age of Extinction
[Wyniki ankiety]

Transformers (temat ogólny)
Nawet jak uznasz go za gówniany i tak kupisz na blu-ray i będziesz puszczał dzieciakom. I kto jest bardziej jebnięty? :)

Odpowiedz
Póki moje dziecko jest małe i łyka infantylne bajeczki to pewnie kupię. Jak dorośnie razem spalimy te płyty:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
(05-01-2016, 13:15)Gieferg napisał(a): Nawet jak uznasz go  za gówniany i tak kupisz na blu-ray i będziesz puszczał dzieciakom. I kto jest bardziej jebnięty? :)

To podchodzi pod przemoc wobec dzieci :)

Odpowiedz
To tylko wymówka, żeby kupić i jednocześnie dalej pozować na hejtera Baya :)

Odpowiedz
Skoro seria nie interesuje cię od przeszło sześciu lat, bądź tak dobry i nie pisz tu więcej.

Odpowiedz
Z perspektywy studia i samego Michasia, decyzja w pełni zrozumiała- skoro kasiora się zgadza, to po co kombinować? Tylko po co były te cyrki z tym całym zbieraniem scenarzystów i wielkimi planami na Transformersverse, skoro jedyne co z tego wynikło to "robimy po raz piąty to samo"? Serio? Potrzebowali tyle czasu by na to wpaść?

Odpowiedz
Mnie to boli z dwóch powodów - raz, że seria zrobiła się już nudna, kręci się w kółko, serwując kolejne wyciągane z dupy starożytne plot device'y i zdaje się zmierzać donikąd, dwa, że po naprawdę udanym Pain & Gain wolałbym jednak zobaczyć jakieś inne filmy w reżyserii Baya.

Odpowiedz
Cytat:po naprawdę udanym Pain & Gain wolałbym jednak zobaczyć jakieś inne filmy w reżyserii Baya.
Przecież zobaczysz, w tym roku ma premierę "13 Hours" w jego reżyserii.

Odpowiedz
Przez trzy części Transformers musiałem znosić ganiających po ekranie kolesi z karabinami, więc jak zobaczyłem zwiastun, to z miejsca tak mnie zafascynował, że zapomniałem, że w ogóle ma byc taki film :)
Ale pewnie obejrzę... jak znowu nie zapomnę. Póki co nie widzę w tym żadnego pomysłu na coś ciekawego.

Odpowiedz
http://www.comingsoon.net/movies/news/656581-paramount-sets-annual-release-dates-for-transformers-5-6-and-7#/slide/1

Transformers 5 - 23 czerwca 2017 (czyli tak jak przewidywałem wcisnęli go do przyszłego sezonu letniego)
Transformers 6 - 8 czerwca 2018
Transformers 7 - 29 czerwca 2019

Odpowiedz
Co roku nowy film czy chodzi generalnie o filmy z uniwersum?

Odpowiedz
Po pierwsze - co to ma za znaczenie?
Po drugie - skontaktuj się może z wróżką, czy coś.
Po trzecie - trilogy madness, Cameron, Scott, czyżby teraz Bay?

Odpowiedz
http://www.comicbookmovie.com/transformers/transformers-6-is-acutally-a-bumblebee-spinoff-a130960

Małe uaktualnienie- w 2017 będzie TF5, w 2018 spin off o Bumblebee, a w 2019 TF6.

Spin off o Bumblebee.

Bumblebee.

lol

Odpowiedz
(12-02-2016, 22:12)Grievous napisał(a): Spin off o Bumblebee.

Bumblebee.

lol
Mam gotowy tagline do teasera:

In... 2018... get... ready... to... Bumble!

Odpowiedz
Bee to jest tak fascynująca postać, że potrzebuje nie tylko spin-offu, ale własnej trylogii... not.

Srsly, nie wiem na co to komu... Nawet z perspektywy kogoś, kto pójdzie na każdy film z tej serii, po prostu nie widzę sensu, prequela na Cybertronie nie zrobią, więc co? Kolejna przyjaźń z nastolatkiem?

Odpowiedz
Obejrzałem ostatnio 3 i 4, jak były w telewizorze i... okazuje się, że 2 zdeterminowała sposób podejścia do kolejnych części, czytaj: obrzydziła. Nie to, żeby 3 i 4 były jakoś ogromnie lepsze, od niej, ale sam seans już tak bardzo nie męczy. Nie mogę się zdecydować która lepsza ale chyba nieznacznie 4.

T - 6/10
T2 - 2/10
T3 - 4/10
T4 - 5/10
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Nie wiem jak ty ogladales te filmy, ale czworka to sa himalaje glupoty i najlepszy przyklad filmu, ktory jest jednym wielkim smierdzacym gownem.

Odpowiedz
Ale jest mniej patetycznych dialogów (chyba) i prawie zero wkurzających mikrusów-dowcipasów.
Pominę to, że chyba jest najwięcej "tłumaczenia akcji" czyli znanych np. z kreskówek H-Barbery tekstów kiedy dany bohater pierd...li oczywistości na głos (co robi, co robił, co będzie robił, co ktoś zrobił, co ktoś ma zrobić) choć widać to na ekranie.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Po pierwszym obejrzeniu czwórka wydawała mi się najlepszym sequelem, ale tylko do czasu, gdy przy drugim seansie ledwo dobrnąłem do końca. Trzeciego jak dotąd nie było.

Danus napisał(a):czworka to sa himalaje glupoty i najlepszy przyklad filmu, ktory jest jednym wielkim smierdzacym gownem

No nie? A słyszałem, że niektórzy tym karmią własne dzieci.

Odpowiedz
Touche ;)
Jedyny prawilny ranking :
1. Transformers 7/10
2. T: DotM 6/10
3. T:AoE 4,5/10
4. T: RotF 2/10 - za walkę w lesie i kozackiego Optimusa
A najlepszy i tak jest Transformers: The Movie z 86.
9/10

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon