W krzywym zwierciadle... czyli Griswoldowie :)
Za to Rusty jest tam zdecydowanie najgorszy. Wyjątkowo irytujący typ. :D
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
Dobra, tradycji wigilijnej musi stać się zadość - Griswoldowie jadą ściąć choinke :)

Odpowiedz
Griswoldowie obejrzani, święta zaliczone :D Jest tutaj mnóstwo dobra, ale arcydziełem, którego nie powstydziliby się Pythoni, jest scena z morderczą wiewiórką.

Odpowiedz
Griswoldowie i Die Hard wjechały u mnie wczoraj przed i po kolacji, dzisiaj będę się obżerał pierogami przy Kevinie a jutro pewnie coś nowego wypróbuję.

Odpowiedz
Wakacje w krzywym zwierciadle - scena w czarnej dzielnicy kompletnie nierealistyczna i pełna poprawności politycznej - okolica za mało patologiczna i normalnie Murzyni by zabili Griswoldów i nie ograniczyli się do jedynie kradzieży kołpaków :).

Film spoko i tłumaczący, dlaczego transport publiczny jest najlepszy (swego czasu zagranicą jeździliśmy rodziną samochodem i wiem jak to "zaciśnianie rodzinnych więzów" wygląda). Chase urodził się do bycia Clarkiem Griswoldem - idealny obraz zarozumiałego bufona, który ciężko znosi porażki. Rodzina Eddy'ego, choć stereotypowa do bólu, jak w Witaj św. Mikołaju była sympatyczna i Hughes nie robił jakiejś chamskiej agendy. Fajne były sceny, gdy dzieci prowadziły ze sobą normalne rozmowy mimo dzielących ich różnic i monolog Eddy'ego o zamknięciu zakładu pracy. Już wredniejsza byłą ta ciotka i jej gnojowaty kundliszon, który powinien zostać uśpiony choćby za to co zrobił z kanapkami ;). I też mnie rozwaliła sytuacja z ciotką XD.

(07-02-2021, 00:30)Gieferg napisał(a): No nie wiem, można się tak z czarnych nabijać?
Ja się zgadzam z Mefim. I akurat czarny bohater bardziej by pasował do końcówki
8/10

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon