Ankieta: Jak oceniasz "Wonder Woman"?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Wonder Woman (2017)
No nie wiem.. Wydaje mi się, że w "WW" mogą teasować jeszcze mother boxy. Albo przynajmniej ten co dostały Amazonki. Ten gość mógł tego nie wyczaić. No i jako, że same amazonki mają się pojawić w "JL", umieszczenie "WW" po "BvS", a przed "JL", może mieć większy sens z punktu opowiadania historii - nawet jeśli doprowadziło to do tego, że cały film stał się jedną, wielką retrospekcją. 
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
A tak prezentuje się boss WW w formie zabawki, podobno mamy go ujrzeć na kolejnym trailerze

Odpowiedz
Zabawkami bym się nie sugerował, bo zwykle prezentują zero zgodności z reklamowanym filmem.   

Kojarzy mi się z pierwszym pojawieniem się Aresa w "Herculesie" zanim zdecydowano się na zrobienie go jakiegoś pięknisia z kędziorami

Odpowiedz
Akurat w przypadku DC zazwyczaj są kropka w kropkę z małymi różnicami. To w zabawkach pokazali też łysinę Luthora. A postacie z WW dostały bardzo dokładne figurki

Odpowiedz
To fajnie, że przynajmniej do figurek ktoś się przykłada, skoro już filmy nie mogą być dobre :(

Odpowiedz
Bicz.. To przecież jest mocno inspirowane tym:

A zabawka ponoć niemal* w 100% zgodna z filmowym odpowiednikiem. 

*niemal, bo filmowy ma mieć wzrost Doomsday'a

Odpowiedz
(19-02-2017, 23:38)zombie001 napisał(a): Bicz.. To przecież jest mocno inspirowane tym:

A zabawka ponoć niemal* w 100% zgodna z filmowym odpowiednikiem. 

*niemal, bo filmowy ma mieć wzrost Doomsday'a

Żartujesz z tymi rozmiarami -_-
Podobno jest on mieszanką specjalnych i praktycznych efektów.

Odpowiedz
Tak pisali. Zaskoczony nie jestem, bo Ares - poza The New 52 - był zasadniczo przedstawiany, jako dość masywna istotna. W końcu bóg. Nie zapominając o umiejętnościach zmiany kształtu i takich tam innych, boskich atrybutach... 

Odpowiedz
Oby tylko finał nie wyszedł przez to jak ten z BvS, gdzie komputerowa Gal lała się z komputerowym trollem jaskiniowym, na komputerowym tle, przy komputerowych ruchach kamery, niewykonalnych dla prawdziwej, a wszytko to wyglądało jak jedno wielkie g...

Odpowiedz
Ktoś będzie miał ładny avatar :)

[Obrazek: empire-sub-cover-1.jpg]

Odpowiedz
Co jak co, ale zdjęcia/plakaty to Wonder Woman ma przepiękne :D Głównie dzięki pięknej palecie barw.

@Juby niestety, chyba na to się zapowiada. Pamiętacie tą mega superduper epicką (sarkazm) scenę z trailera? To raczej ta walka z Aresem...szkoda bo wolałbym jakby ten np. atakował Themyscire i tam doszło do walki na nieco mniejszą skalę za to ładniejszej? A tutaj raczej dostaniemy masę wybuchów czarów i ogólnego nawalania w siebie przez postacie tym co akurat wpadnie im w rękę. Oby tylko Aresa na końcu nie zabili bo się uśmieje :D

Kurde, w sumie "Aquaman" mógł wyjść przed JL i moglibyśmy w JL ujrzeć sojusz Aresa, Ocean Mastera i zupełnie nowego villaina i walka z bohaterami. Pomysł trochę słaby i oklepany, ale jak na pierwszą JL chyba pasowałby mi nieco bardziej.

Odpowiedz
Jasne, że bardziej. Ale nie, lepiej wrzucić największego wroga. To tak jakby w pierwszych Avengers (którzy by byli zaraz za IM i Thorem) dać Thanosa.

Odpowiedz
EMPIRE prezentuje

[Obrazek: Empire-Wonder-Woman.jpg]
[Obrazek: ww_empire_scan_000.jpg]

[Obrazek: ww_empire_scan_001.jpg]
[Obrazek: ww_empire_scan_003.jpg]
[Obrazek: ww_empire_scan_002.jpg]
[Obrazek: ww_empire_scan_006.jpg]
[Obrazek: ww_empire_scan_005.jpg]

Odpowiedz
Filmowe uniwersum DC kompletnie do mnie nie przemawia, jest nijakie, bez kopa, 0 efektu wow, ale akurat Wonder Woman chcę zobaczyć ,a powód jest jeden - GG. :) 

Odpowiedz
Nowa fotka
[Obrazek: wonder-woman-gal-gadot-3.jpg]

Plus kilka informacji potwierdzających wcześniejsze doniesienia z pokazów testowych:
http://www.batcave.com.pl/2017/03/nowe-zdjecie-z-wonder-woman-lada-dzien-nowy-zwiastun-plus-sporo-nowych-informacji/#more-21688

A nowy trailer w sobotę.

Odpowiedz
Tutaj opis pierwszego aktu: http://www.slashfilm.com/wonder-woman-plot-details-first-act/

Niewiele nowego (poza Aresem) ponad to co już pokazano w trailerach, ani też nic powalającego, ot rzetelna robota.

Odpowiedz
Najbardziej w tym co widzę podoba mi się stylistyka bliska Snyderowi i umiejscowienie akcji, z filmów komiksowych to numer dwa zaraz za JL.

Odpowiedz
Widzę, że niektóre serwisy już lecą z nagłówkami "WONDER WOMAN MA eRkę!", więc od razu sprostuję- chodzi o animowany film sprzed paru laty. Kategoria wiekowa dotyczy rozszerzonej wersji która wyjdzie na Blu Ray.

Odpowiedz
[Obrazek: C6k1JrWWcAEdd6w.jpg]

WONDERfull poster.

Jutro trailer.

Odpowiedz
Wiem, że Gal jest mega, wiem to od dawna, ale totalnie mnie ten film nie bawi. Olewam.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon