Ankieta: Jak oceniasz "Wonder Woman"?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Wonder Woman (2017)
Dyskutujecie o pierdołach a nikt nie zwrócił uwagi, że na ostatnim zdjęciu prawa pierś wygląda jakby miała wystające/widoczne sutki w tym stroju. 
Hey, give me another cookie

Odpowiedz
Za czasów liceum handlowałem plakatami i wiem, że ten schodziłby jak świeże bułeczki. Naprawdę świetnie się prezentuje, gdybym znów miał 14 lat to chciałbym go mieć na ścianie. I super pomysł z tym niewidzialnym statkiem WW w tle...

Odpowiedz
Ładny plakat, naprawdę bardzo ładny. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby fani i fanki Wonder Woman byli nim zachwyceni. Toż to jak spełnienie długoletnich marzeń.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Hmm...

zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Zwiastun uświadomił mi jedno. Baaardzo chętnie zobaczę film w realiach I WŚ :)
Na film dalej nie czekam.

Odpowiedz
To wygląda świetnie! Dobrze, że zachowali motyw muzyczny Wonder Woman, bo idealnie kończy zwiastun.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Jest dobrze. Trochę trąci kiczem, ale w takim pozytywnym sensie. Zapowiada się fajny miks klimatów Kapitana Ameryki i Thora.

Odpowiedz
Bardzo fajny trailer, film wygląda jak pierwszy CA, tylko lepszy. :) Gadot coraz bardziej mi się podoba w tej roli.

Odpowiedz
Serio to wygląda jak odpowiedź DC na "First Avenger" Marvela :D I nawet WW też ma tarczę ; )

Cytat:ardzo chętnie zobaczę film w realiach I WŚ :)
Me too ; )
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
Wygląda całkiem, całkiem.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
No nie wiem, ciągle nie moge przetrawić takiego mixu :/

Poza tym to jest ZBYT podobne do pierwszego Capa, jest wojna, jest "Bucky", jest tarcza... eeee...

Odpowiedz
Tandeta panie, tandeta. Zwiastun sprawił, że nie czekam na ten film:)
Zaraz, zaraz przecież ja nigdy na to nie czekałem:) Dzięki tym fragmentom tylko się utwierdziłem, że nie warto tracić tych dwóch godzin swojego życia na to. Jak tak dalej pójdzie to całe uniwersum DC będę miał gdzieś. Zresztą jak tak dalej pójdzie to czuję, że Warner się przejedzie na tej swojej serii.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Lepiej niż Justice League, ale to dlatego, że mam słabość do takich klimatów. Co prawda naładowali tutaj troszeczkę za dużo slomo, a widok Gadot w kolorowej zbroi w otoczeniu wojaków na ziemi niczyjej jest kiczowaty jak pierwszy strój Capa tańczącego na scenie, to jestem za. Ale podtrzymuję swoje słowa - Wondy w towarzystwie Batmana i Supermana to pomyłka, Wondy jako sama to fajny pomysł.

Odpowiedz
Cytat:Tandeta panie, tandeta. Zwiastun sprawił, że nie czekam na ten film:)
Zaraz, zaraz przecież ja nigdy na to nie czekałem:) Dzięki tym fragmentom tylko się utwierdziłem, że nie warto tracić tych dwóch godzin swojego życia na to.
Same here.
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
(23-07-2016, 22:01)raven.second napisał(a): Lepiej niż Justice League

A dało się gorzej? :P

Pomijając niepotrzebny efekt z plakatów Matrixa Reaktywacji (ścięcie górnej połowy głowy) - bardzo fajny plakat. Nie tak jak kilka posterów do Suicide Squad, ale lepszy od wszystkich do Mos i BvS. Podoba mi się.

Trailer potwierdza, że to tak bardzo "pierwszy Thor + pierwszy Cap", ale podoba mi się. Wygląda o niebo lepiej od JL. Gal jest super, efekty i sceny akcji też wyglądają dobrze.

Odpowiedz
Lepiej niż Justice League i w sumie OK. Przy czym i tak w efekcie końcowym skręcą gdzieś w rejony Marvela. Szkoda.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Tak się zastanawiam... O czym wy p... Jakie lepiej niż "JL"? Pokazali wam tam ze 3 sceny na krzyż a tu już wylew bulu odwłoków. Zaraz wejdę i zobaczę...

A to? Wygląda... znośnie.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Przecież Marvel nie wynalazł nagle humoru w filmach, w takim razie jakikolwiek zwiastun X-men: DOFP z lżejszym tonem musiałby być zmarvelizowany.
Trudno uniknąć tego by w filmach drużynowych postacie nie wchodziły w zabawne interakcje, marvel to podbił do potęgi entej, ale nie widzę Justice League, gdzie Flash sypałby takimi suchymi sentencjami o sprawiedliwości, szczególnie, że widać, że ten film ma być lekki, a nie mroczny, a komiksy właśnie lekkością zdobyły popularność.
Ale rozumiem takie zdania, szczególnie po BvS którego kocham za wiele rzeczy i za wiele nienawidzę, a tutaj nagle taki zwrot, no ale to było konieczne, bo BvS przesadził w jedną stronę, Marvel przesadza w drugą, może któryś kolejny film znajdzie złote środek, ale pochwalam Wonder Woman i JL za to, że nie próbują ukryć tego, że to superhero w kolorowych strojach, bo to nie powód by udawać, że nie jest to tym czym jest.

Odpowiedz
[Obrazek: eP9sELE.jpg]
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Dobry zwiastun, świetne uda ;)
Wondy wskakuje na moją listę wyżej niż doctor strange ;)
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon