Złote Globy
Air America
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Ja ten duet kojarzę tylko z gównem, jakim był "Śpiewający detektyw".

Odpowiedz
Mental napisał(a):MEL GIBSON ZNOWU NA SALONACH! a TO OZNACZA FORSĘ OD ŻYDKÓW NA FILM O WIKINGACH!!!!!1111

To byłby chyba najszczęśliwszy dzień mojego życia - aż dziw, że Mel nie chce tego zacząć. Wciąż ma fanów, ma kasę, dobrego filmu o wikingach brak - życiowa szansa, żeby wrócić na szczyt.

A sama gala sympatyczna - o ile nie lubię takich uroczystości, tak tą o dziwo oglądało mi się strasznie miło. Strasznie cieszę się z nagrody dla Tarantino, Afflecka i pojawienia się Sly'a i Arniego (który nie wygląda aż tak zdziadziale jak na trailerze Last Stand - jednak w uniformie szeryfa mu nie do twarzy).
"Out of the night, When the full moon is bright, Comes the horseman known as Zorro."

Odpowiedz
Podniecacie się obecnością Gibsona jakby to było nie wiadomo jakie wydarzenie, a tu nie chodzi o nic innego jak obopólne wsparcie. Jodie zabrała przyjaciela, żeby pokazać fucka tym, którzy go skreślili, a Mel wsparł przyjaciółkę, która odebrała nagrodę i przy okazji zrobiła oficjalny coming out. Tylko tyle i aż tyle :)

Odpowiedz
Cytat:podniecacie się obecnością Gibsona jakby to było nie wiadomo jakie wydarzenie

To było największe Wydarzenie tej gali. Zaznaczam, że ani gali, ani tego Wydarzenia nie śledziłem ;)

Odpowiedz
A tak w ogóle to speech Foster bardzo dobry, wysłuchałem z przyjemnością. Fragment o matce nawet mnie poruszył.

Odpowiedz
(15-01-2013, 00:02)Mental napisał(a):
Cytat:podniecacie się obecnością Gibsona jakby to było nie wiadomo jakie wydarzenie

To było największe Wydarzenie tej gali. Zaznaczam, że ani gali, ani tego Wydarzenia nie śledziłem ;)

I dlatego opuściłeś jak Kevin Costner dostał Globa za rolę w Hatfields & McCoys.

[Obrazek: Kultur-Kevin-Costner-gewinnt-Golden-Glob...0_420f.jpg]

Jak wspomniałem, podobała mi się mowa Costnera.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Cytat: podobała mi się mowa Costnera.

Co powiedział? "Niech żyje Obama hip hip hurra" czy "Clinton spoko ziomek"? :) Nie, ale serio - jakiego spicza walnął?
Ok, znalazłem:

Odpowiedz
2:53 mina Tommy'ego Lee Jonesa w kontekście wygłupów, przy których wszyscy brechtają się jak szaleni - mistrzostwo.

"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
[Obrazek: 24c63on.gif]
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Czy tylko mi się wydawało, że sporo prezentujących nominowanych udawało(albo było) naćpanych, czy coś w tym stylu?

Odpowiedz
Nie wydawało ci się. Globy są znane z tego, że gala jest zdecydowanie luźniejsza od tej oscarowej, to i na większe jajca można sobie pozwolić.

Odpowiedz
Ta mina przejdzie do historii pewnie jako jakiś "mem" czy coś w tym stylu - jest zbyt dobra, żeby o niej zapomnieć.
"Out of the night, When the full moon is bright, Comes the horseman known as Zorro."

Odpowiedz
Najbardziej naćpany był chyba Joaquin Phoenix, który wyglądał jakby wciąż grał w tym kupsztalu I'm Still Here.

Odpowiedz
(15-01-2013, 22:20)Don Diego napisał(a): Ta mina przejdzie do historii pewnie jako jakiś "mem" czy coś w tym stylu - jest zbyt dobra, żeby o niej zapomnieć.
Większą karierę wróżę chyba Glenn Close:

[Obrazek: glennclose.gif]

:D

Jakby ktoś nie załapał o co chodziło Jennifer Lawrence: http://joereid.tumblr.com/post/40528364634/girls-got-her-references

Odpowiedz
(15-01-2013, 21:42)Persona non grata napisał(a): 2:53 mina Tommy'ego Lee Jonesa w kontekście wygłupów, przy których wszyscy brechtają się jak szaleni - mistrzostwo.

"You get out of here!".

I ta Close powyżej, spadłem z krzesła jak to zobaczyłem.

Ogólnie całkiem niezła ceremonia i choć lubię Gervaisa to muszę przyznać, że chciałbym w przyszłym roku ponownie zobaczyć Fey i Poehler w roli prowadzących. Są komediowo bardziej pomysłowe.

Odpowiedz
Jeśli chodzi o prowadzące, to ja odniosłem wrażenie, że równie dobrze mogłoby ich wcale nie być - czas zajmowaliby tylko kolejni prezentujący nominacje. Tegoroczne Globy miały taki flow, że dobrze wyszłyby nawet bez prowadzących :)

Odpowiedz
Dobra jest jeszcze mina Taylor Swift podczas przemowy Adele:

[Obrazek: golden-globes-taylor-swift-angry-face.gif]

Odpowiedz
[Obrazek: f9aeaf8ba1ecc7f8b6e749296435fdc1_origina...1358238406]
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
(15-01-2013, 23:24)simek napisał(a): Jeśli chodzi o prowadzące, to ja odniosłem wrażenie, że równie dobrze mogłoby ich wcale nie być - czas zajmowaliby tylko kolejni prezentujący nominacje. Tegoroczne Globy miały taki flow, że dobrze wyszłyby nawet bez prowadzących :)

Racja. Nie były złe, nie irytowały mnie, ale też jakoś nie odczuwałem za bardzo ich obecności.
Co do gifów, mniej śmiesznych, ale fajnych. Tu chyba Spielberg salutuje Danielowi Day-Lewisowi:

[Obrazek: a_560x0.jpg]
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon