Złote Globy
Niech lepiej Franco ucieka z tej gali, zanim zobaczą tego tweeta i nie odbiorą mu nagrody xD

Odpowiedz
Eh, zaspałem, dopiero teraz się obudziłem, a do tego nie mogę znaleźć żadnego streama. Pierwszy raz chciałem obejrzeć, to właśnie się dowiedziałem, że nikt w Polsce nie robi transmisji :(

Odpowiedz
No to "Lady Bird" wygrywa w kategorii "komedia lub musical". Ciekawi mnie tylko, czy przez trzy głupie tweety autorstwa Sheedy, o nominacji do Oscara za Tommy'ego możemy zapomnieć :(

Odpowiedz
(08-01-2018, 05:46)simek napisał(a): Eh, zaspałem, dopiero teraz się obudziłem, a do tego nie mogę znaleźć żadnego streama. 

Spróbuj tego:
http://www.stream2watch.me/stream/1

To i tak już końcówka
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
3 kategorie do konca, pewnie kazda będzie przerywana 10 minutowymi reklamami :D
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Gary po Oscara!

Super :)

Odpowiedz
(08-01-2018, 05:49)Lawrence napisał(a):
(08-01-2018, 05:46)simek napisał(a): Eh, zaspałem, dopiero teraz się obudziłem, a do tego nie mogę znaleźć żadnego streama. 

Spróbuj tego:

To i tak już końcówka
Wyskakuje mi, żeby się zarejestrować, a tego mi się już nie chce.

Mam obecnie brytyjskie IP, więc myślę sobie, że może jakaś ichniejsza stacja ma stream - nie, transmituje TYLKO amerykańskie NBC, reszta może sobie przeczytać kto wygrał...

Odpowiedz
(08-01-2018, 05:54)simek napisał(a):
(08-01-2018, 05:49)Lawrence napisał(a):

Spróbuj tego:

To i tak już końcówka
Wyskakuje mi, żeby się zarejestrować, a tego mi się już nie chce.
Wejdź obok w Select a Source i tam możesz wybrać bez rejestracji. Przynajmniej tak sądzę, gdyż ja się nie musiałem nic rejestrować. 

Gary Oldman z Globem, dobrze. 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Oldmanowi zawsze warto dać nagrodę ;)

O, i McDromand dostała! Jej też warto!

Odpowiedz
Z Oldmana bym się cieszył, gdyby to była jakakolwiek inna rola niż kolejna biografia wielkiego, charakterystycznego polityka.

Odpowiedz
Uwielbiam wyjebawcze podejście Frances McDormand :P

Fajnie, że wygrała :)

Odpowiedz
Hej, czy ja tu widze konsekwentne olewanie "Get Out" :D Cieszy Glob dla Oldmana, Ronan i Franco. Szkoda, że Desplat wygrał muzyke, aktor drugoplanowy też niespodzianka, podobnie reżyseria. Scenariusz zgodnie z przewidywaniami z przed paru miesięcy :P

Ale mnie rozczarował brak wygranej Kyla.

Odpowiedz
Albo mam deja vu, albo coś mi się poyebało, ale Barbra Streisand chyba zawsze daje nagrody dla najlepszego filmu :DDD

Odpowiedz
Frances w pełni zasłużone, Trzy Bilbordy to samo!
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
A wiec "Billboardy" przygniatają "Kształt wody" - ok, ten film się najciekawiej zapowiadał z Oscarowych faworytów.

Odpowiedz
No i spoko, fajne rozdanie :) idę spać, eloo.. do zobaczenia na Oscarach :D

Odpowiedz
No to "Billboardy" nabrały porządnego rozpędu :)
W ogóle dla Oldmana i del Toro to były też pierwsze nominacje do Globów. Żal mi Nolana, ale może faktycznie Guillermo lepszy.

Odpowiedz
Dobranoc, co prawda jako fan Nolana i Zimmera chyba też powinienem wybrać ubranie się na czarno, ale spokojnie gratuluję zwycięzcom. 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Spoko rozdanie. Czekam na wejcie do kin "Trzech Billboardów", "Kształtu wody" oraz "Lady Bird" (mam nadzieję, że te dwa Globy przyśpieszą dystrybucję filmu Gerwig w Polsce, bo czekać na tak wysoko oceniany film do marca jest żałosne). Fajnie, że wygrało to co najbardziej chciałem by wygrało, choć na razie bardziej z sympatii (Oldman, McDormand, Franco). Za dużo uciążliwego feministycznego akcentu (ile razy baby przypominały o braku kobiet w nominacjach za reżyserkę, bo nie było tego chyba mało?), ale Wiseau pozamiatał na imprezie i to będzie wiekopomny moment w historii tych nagród, który wywali tą żałosną przemowę Streep o "złym" i "nikczemnym" Trumpie w zapomnienie. Trochę żałuję mimo wszystko tych 100 zł, które postawiłem na Plummera, ale szczerze? Dobrze, że polityka nie wygrała zgodnie z moimi przewidywaniami :)

Idę spać, bo później szkioła xD

Odpowiedz
Miałem tylko jeden typ i nie wygrał, także wracam do picia kawy. :P
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon