Złote Globy
(07-01-2019, 13:49)Juby napisał(a): Same here. Jedyna rzecz, która mnie obeszła podczas czytania artykułu o Globach na onecie, to fakt, że zmienili wygląd samych statuetek (na dużo, dużo brzydsze). :P

Też zwróciłem uwagę na ten nowy design Globów. Poprzedni dużo lepszy, a to to wygląda jak jakieś nagrody dla szkolnych drużyn sportowych :P

Odpowiedz
(07-01-2019, 13:26)srebrnik napisał(a): On był dobry, ale poza tym to jakiś koszmarek zbudowany wyłącznie na piosenkach. W kinie po tym filmie byłem świadkiem ciekawej sytuacji. 3/4 sali zostało na napisach, ale nie z powodu wrazenia, jakie film wywołał. Nie czekano też oczywiście na żadne dodatkowe sceny. Po prostu leciały piosenki. M.in. nieobecne w filmie "Show must go on".

Taki to film. Nieważne co na ekranie, ważne że słuchać Queen.

Niewiarygodne :) W filmie o Queen jest muzyka Queen i widzowie chcą jej słuchać.
Po filmach komiksowych o superbohaterach ludzie pewnie oczekują, że główną atrakcją będą rozterki głównych bohaterów nad radzeniem sobie w życiu codziennym.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Tłumacz znowu potrzebny.

Odpowiedz
Kuba, tłumaczę:

Marvel bleh!

Odpowiedz
To prawda - niewiarygodne
.

Odpowiedz
Aaaa, faktycznie, teraz to widze!

Odpowiedz
(07-01-2019, 12:41)shamar napisał(a): Oglądałes to w ogole? Nie pasuje ci rola Maleka?
To masz niewielkie pojęcie jak zagrał
ILU z was w ogole to oglądało że tak klapiecie?
Ja oglądałem i film jest po prostu przeciętny. Jak ktoś widział trailery i mu się nie podobały, to w filmie dostaje dokładnie to, co one zapowiadają, więc w pełni rozumiem ludzi, którzy nie oglądali, a "klapią", bo mają rację. Dla mnie to najgorsza muzyczna biografia jaką widziałem, zinfantylizowana do tego stopnia, że miałem wrażenie, że reżyser nie szanuje ani Freddiego ani widzów.
Malek starał się na planie co mógł, ale nawet najlepszy aktor nie zagra dobrej roli jeśli nie pasuje do postaci, a właśnie tak jest w tym przypadku.
Bohemian Rhapsody to najgorszy zwycięzca w głównej kategorii za mojego życia.

Odpowiedz
Wyczuwam tak w ogóle spine, Pantera miała największe szanse właśnie na Globach a tu dupa :P oj będzie afera.

To samo niby mówiłem w tym roku, ale licze, że przyszłoroczny wyścig będzie ciekawszy. Tytuły i nazwiska na to wskazują, ale wiadomo jak to jest :)

@krys to ty bodajże zawsze piszesz, że nie uhonorują nikogo bardzo szybko Oscarem po pierwszym zwycięstwie a Ali w sumie jest coraz mocniejszym kandydatem :P mimo, że nadal obstawiam Granta.

Odpowiedz
(07-01-2019, 19:32)Kuba napisał(a): nie uhonorują nikogo bardzo szybko Oscarem po pierwszym zwycięstwie a Ali w sumie jest coraz mocniejszym kandydatem :P
Jeśli tym razem dla odmiany zasłużył to czemu nie :)

Odpowiedz
Dla mnie Ali obok zdjęć i muzyki był największym plusem tamtego nieporozumienia, popularnie zwanego "Moonlight".
Mimo to byli mocniejsi kandydaci.

Odpowiedz
(07-01-2019, 16:53)simek napisał(a): Ja oglądałem i film jest po prostu przeciętny. Jak ktoś widział trailery i mu się nie podobały, to w filmie dostaje dokładnie to, co one zapowiadają, więc w pełni rozumiem ludzi, którzy nie oglądali, a "klapią", bo mają rację.

Nie, nie mają. Bo nie widzieli. Tym bardziej kiedy nie zobaczą tego filmu w kinie przy odpowiednim dźwięku.

(07-01-2019, 16:53)simek napisał(a): Dla mnie to najgorsza muzyczna biografia jaką widziałem, zinfantylizowana do tego stopnia, że miałem wrażenie, że reżyser nie szanuje ani Freddiego ani widzów.

Konkretnie co miałes tam infantylnego?

(07-01-2019, 16:53)simek napisał(a): Malek starał się na planie co mógł, ale nawet najlepszy aktor nie zagra dobrej roli jeśli nie pasuje do postaci, a właśnie tak jest w tym przypadku.

Z której strony on nie pasował do postaci? Bo chyba nie chodzi o... wygląd?

(07-01-2019, 16:53)simek napisał(a): Bohemian Rhapsody to najgorszy zwycięzca w głównej kategorii za mojego życia.

Jak już wspominałem - kiedyś tam wygrał nieinfantylny "Avatar" czy Slumdog.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Cytat:Nie, nie mają. Bo nie widzieli.

Powiedział Shamar. Mistrz tej dyscypliny.

Cytat: Tym bardziej kiedy nie zobaczą tego filmu w kinie przy odpowiednim dźwięku.

Powiedział Shamar, który ogląda filmy głównie na TVNie.

Odpowiedz
(07-01-2019, 19:32)Kuba napisał(a): @krys to ty bodajże zawsze piszesz, że nie uhonorują nikogo bardzo szybko Oscarem po pierwszym zwycięstwie a Ali w sumie jest coraz mocniejszym kandydatem :P mimo, że nadal obstawiam Granta.

Z tym, że Mahershalalhashbaz przegrał Globa za "Moonlight", więc tym łatwiej było mu wygrać go za "Green Book", a nawet jeśli wcześniej Globiszcza by wygrał to i tak oni potrafią nagradzać danego aktora kolejny raz w krótkim odstępie czasowym (patrz: Jennifer Lawrence, która ostatnio wygrała 3 Globy w przeciągu 4 rozdań). Nadal jestem zdania, że Ali już SAG i Oscara raczej w tym roku nie dostanie.

Odpowiedz
BCoop przesadził i promował reżyserię zamiast swoją rolę no i wyszło jak wyszło :/ LOL jak Gaga udawała, że jest w szoku za piosenkę

Odpowiedz
(07-01-2019, 21:15)Gieferg napisał(a):
Cytat:Nie, nie mają. Bo nie widzieli.

Powiedział Shamar. Mistrz tej dyscypliny.

Cytat: Tym bardziej kiedy nie zobaczą tego filmu w kinie przy odpowiednim dźwięku.

Powiedział Shamar, który ogląda filmy głównie na TVNie.

Na TVNie sie spoko ogląda (np. Doctora Stranga) bo można osobno ocenić na forum połowe i dac znac, ze jest ok.
Tylko prawdziwi kinomani tak robią, ok?

Odpowiedz
(07-01-2019, 22:20)harlequinade napisał(a): BCoop przesadził i promował reżyserię zamiast swoją rolę no i wyszło jak wyszło :/ LOL jak Gaga udawała, że jest w szoku za piosenkę

Mi bardzo się nie podobało, że podczas odbierania nagrody ci wszyscy mężczyźni, którzy Gadze towarzyszyli nie dawali jej  dojść do głosu. Musiała się sama wcinać by choć na moment dorwać się do mikrofonu ;)
Najlepszy film 2021: Titane
Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood
Najlepszy film 2019: Parasite
Najlepszy film 2018: Suspiria

Odpowiedz
(08-01-2019, 00:58)Kuba napisał(a): Na TVNie sie spoko ogląda (np. Doctora Stranga) bo można osobno ocenić na forum połowe i dac znac, ze jest ok.
Tylko prawdziwi kinomani tak robią, ok?

Nie oglądałem tego na TVNie. Nie kłam.
Ale można... Ocenić PIERWSZĄ POŁOWĘ FILMU. Tak jak zrobił to na forum ktoś inny (przy innym filmie) ale wtedy nikomu to nie przeszkadzało.

(07-01-2019, 21:15)Gieferg napisał(a): Powiedział Shamar, który ogląda filmy głównie na TVNie.

Nom. Ale tylko te, których nie chce mi się oglądac normalnie czyli w rmvb, na tablecie.

Odpowiedz
Jeżeli rmvb na tablecie, to Twoje normalnie, to wszystko jasne :-)
.

Odpowiedz
Biedny Malek, nieśmiałość ludzi wręcz zabija. Emma też na tych Globach miała raczej niezbyt komfortowy moment...
https://variety.com/2019/film/news/golden-globes-monologue-emma-stone-aloha-1203100705/

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon