12-09-2022, 11:54 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-09-2022, 11:54 przez Corn.)
|
Zamachy 9/11
|
|
A pamiętacie przebitki na bawiące się tłumy w Afganistanie? Bo ja pamiętam bardzo dobrze, bo moja rodzicielka nie mogła uwierzyć jak można się tak cieszyć z takiej tragedii. No i po latach wyszło, że to nagranie jakiegoś święta islamskiego, które odbyło się parę dni wcześniej. No ale propaganda musiała zrobić swoje, podobno prikazy do TVP szły prosto ze Stanów.
Było też zdjęcie Bin Ladena który ogląda zamachy w tv i oczywiście też później się okazało, że to był jakiś dziadek oglądający telewizję, no i perełka czyli Bin Laden opowiadający o zamachach mający na palcu złoty pierścień pomimo faktu, że jako fundamentalista nie powinien nosić złota.
Bin Laden jak malowany.
12-09-2022, 12:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-09-2022, 12:13 przez marsgrey21.)
Do teorii spiskowych dochodziły jeszcze to, że Osama zamiast się ukrywać w jakichś jaskiniach to w rzeczywistości siedzi w Ameryce na dmuchanym materacu w basenie jakiejś willi i ciśnie bekę :).
(12-09-2022, 11:54)Corn napisał(a): No ale propaganda musiała zrobić swoje, podobno prikazy do TVP szły prosto ze Stanów.Wtedy też uaktywnił się Mariusz Max Kolonko, który był dość charakterystyczny ze swym amerikanskim excentem. 12-09-2022, 16:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-09-2022, 16:34 przez OGPUEE.)
A Kolonko relacjonując sprawę WTC nie mówił czasem normalnie? Tak coś to pamiętam. Mam wrażenie, że był wtedy dość niepewny, bo duża antena się dla niego otworzyła. Do tego chyba cała sytuacja trochę go ruszała i dopiero jak mu minęło to zaczął kreować tę swoją stylówkę
.
12-09-2022, 17:12
Max jak robił w TVP i później w TVN to normalnie relacjonował, nawet początku na youtube typ miał normalne, gadał z sensem ale później stało to co się stało, psychiczny wrak człowieka obecnie
tutaj godzinny zlepek z programów informacyjnych, nie wszystkie oczywiście, pamiętam, że 9 sierpnia startował TVN24 a miesiąc później już zamachy musiał ogarniać na żywo, nieźle im się trafiło przed covid bardzo chciałem lecieć do NYC i zobaczyć ten monument, to jednak na żywo jeszcze bardziej oddaję skalę tego co się stało, może jak na świecie pierdolnik trochę przyhamuje to się uda
12-09-2022, 19:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-09-2022, 19:05 przez Spoilerowo.)
Nie mam już siły na moją dobrą koleżankę:) Sam lubię folię, ale u niej każda rozmowa to jest negacja wszystkiego co powszechnie przyjęte za fakt, na czele z tym, że Ziemia nie jest kulista, rządzą nami jaszczury itd.
W przypadku WTC twierdzi, że samoloty to hologramy i "już dawno to udowodniono", natomiast cała operacja to inside job, do czego akurat sam się skłaniam. I tak sobie myślę, że spoko ok, ale po co tworzyć hologramy i próbować oszukać cały świat (szczególnie w przypadku drugiego uderzenia), skoro można zwyczajnie przymknąć oko i niejako "nadzorować" całą operację, nie przeszkadzając arabusom umierać za Allaha. To ma o wiele więcej sensu. I możemy rozmawiać o tym, czy wieże zawaliły sie od detonacji ładunków wybuchowych czy nie, ale skoro samoloty są hologramami, to znaczy że moment uderzenia jest tak naprawdę detonacją. I tak idealnie zdetonowali, że dziura po wybuchu wygląda jak... po samolocie? W sumie zapytam ją o to, na pewno ma gotową odpowiedź:) 13-09-2022, 01:45
Kurva. Do dziś NIE WYNALEZIONO hologramu a ona widziała je 20 lat temu?
Teorie spiskowe są fajne ale te... fajne a nie te rodem z psychiatryka.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 13-09-2022, 02:36 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-09-2022, 02:37 przez shamar.)
Hologramy to lekka przesada imo. Może 3-5 osób w całym kraju wiedziało że to wewnętrzna robota, ale pewnie już dawno anielski chór im śpiewa. Trzeba przyznać jedno:
Alkaida musi być potężna! Taki zamach, taka akcja, która przechytrzyła całe USA. Z pewnością w przyszłości sterroryzują świat, osiągną swoje cele, zatrząsną posadami porządku tej ery! Oh wait...
“A man holds sacred only 3 things. His home, his children, and his mother. He who dares to harm any of these, whomever god he serve, pray to them for mercy. You will receive none from the man.”
13-09-2022, 07:03 ugh napisał(a):W przypadku WTC twierdzi, że samoloty to hologramy Pojawia się realistyczna teoria spiskowa, stawiająca ważne pytania i wytykająca luki w oficjalnej narracji? CIA: "Hej, Frank, mamy problem. Ludzie zaczynają kwestionować naszą wersję historii. Wrzuć no na 4chana info, że w WTC uderzyły hologramy, a potem zdetonowano bombe atomową pod wieżami. Daj tez coś o UFO, masonerii i jaszczurach." 13-09-2022, 15:08 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-09-2022, 15:08 przez Mental.)
A mnie podoba się teoria konspiracji, że zdjęcia ludzi co wyskakiwali z wierz to komputerowo wygenerowane obrazy.
Napisane dla was na moim RMX3363 przy użyciu Tapatalk
"Rząd nie jest dla nas rozwiązaniem, jest dla nas problemem." Ronald Reagan
13-09-2022, 15:14
Dokładnie.
Najpiew materiał "September Clues", później forum, a na forum totalny odlot, między innymi większość ofiar fałszywa, CNN podrobiło zdjęcia, ludzie w oknach to manekiny i CGI, dym na ulicach to też CGI i tak się ośmiesza wszystko co związane z próbą wyjaśnienia 9/11. 13-09-2022, 16:08
Ciekawe jaki byl klimat w latach 60tych jak zabili JFK. Czy byly jakies teorie? Jesli tak, gdzie o tym dyskutowano?
13-09-2022, 17:16
Obejrzyj sobie najnowszy film dokumentalny Olivera Stone'a. Wątpliwości były od samego początku.
16-09-2022, 15:22
Dopki OS nie wspomina o watku koszernym w ukladzie to ja uwazam, ze mowi polprawdy :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
16-09-2022, 15:39 Właśnie płonie, Chińczycy wiedzą jak budować wieżowce, WTC się zawaliły od ognia na kilkunastu piętrach w godzinę, a tutaj płonie i płonie i nic. 16-09-2022, 16:30 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-09-2022, 16:30 przez marsgrey21.) |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |