Zapowiedzi
Brzmi ekscytujaco w chu.

Odpowiedz
Cytat:Czterdzieści lat później pokolenie dzieci faszystowskich oprawców potępiło zbrodniczą ideologię i wzięło na siebie winy zwycięzców.

I co? Koniec filmu?

Odpowiedz
Zajebisty, świeży pomysł. Dorzucić jeszcze intrygę kryminalną, Rutgera Hauera w roli głównej i może być dobre.

Odpowiedz
(13-09-2021, 14:04)Paszczak napisał(a): [...] Rutgera Hauera w roli głównej i może być dobre.

Z tym może być mały problem ;) 
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Paszczakowy post brzmi prawie jak Vaterland Harrisa :) spoko książka, swoją drogą.

Odpowiedz
(13-09-2021, 14:53)raven.second napisał(a): Paszczakowy post brzmi prawie jak Vaterland Harrisa :) spoko książka, swoją drogą.

Brzmi tak, bo o adaptacje tej książki mu chodzi.

Odpowiedz
I teraz mi głupio, że nie skojarzyłem.

Odpowiedz
Orphan Studio kupiło prawa filmowe i serialowe do serii książek Zbigniewa Nienackiego o przygodach Pana Samochodzika ;)

Cytat:Orphan Studio podpisało ze spadkobiercą, a jednocześnie wnukiem Zbigniewa Nienackiego, wieloletnią umowę na wyłączne prawa do adaptacji przygód Pana Samochodzika. Na podstawie tytułów, zgodnie z umową, stworzone mogą zostać zarówno filmy kinowe i telewizyjne, jak i seriale. Umowa obejmuje wszystkie tytuły z serii.

Odpowiedz
Pełen zwiastun biograficznego filmu o Kalinie Jędrusik. W roli głównej Maria Dębska. Premiera w listopadzie.

Odpowiedz
Ładna scenografia zachowująca klimat PRL-u, Dębska jakoś bardziej stonowana niż w poprzedniej zajawce... i tyle. Może i nie potencjalny gniot, ale wzruszenie ramion.

Odpowiedz

Odpowiedz
Znowu ten biedny Piotr Trojan bity przez policję ;)

Zwiastun wygląda super, dodaję film do listy
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Zwiastun Gierka bardzo dobry. Film zapowiada się na poziom wyzej od tego czegos o Jedrusik. Pewnie niebawem w sieci i Trailery wrzuci :D
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Też widziałem dzisiaj przed "Najmro". Co mnie zaskoczyło, to ten film nie zanosi się na jakąś komedię i satyrę na Polskę ery Gierka. Wręcz przeciwnie. Przyznam, że ta otoczka gryzła mi się trochę z obecnością Miśka na ekranie ;)

Odpowiedz
Skoro tak wszyscy obejrzeliście Najmro, to podzielcie się opinią, bo nie wiem czy warto inwestować czas.

Odpowiedz
(17-09-2021, 14:44)simek napisał(a): Skoro tak wszyscy obejrzeliście Najmro, to podzielcie się opinią, bo nie wiem czy warto inwestować czas.

Moja właśnie się piszę. Jak dla mnie mocno przereklamowany, ale nie wiem co na to Pelivaron.

Odpowiedz
Nowy zwiastun "Furiozy". Premiera 22 października.

Odpowiedz
Furioza niebezpiecznie rymuje się z Chujoza.

Przypadek?

Odpowiedz
O kurde, Polacy wyprzedzili George'a Millera z tym filmem.

Odpowiedz
Ej, ten spinoff Bartkowiaka nie wygląda tak źle ;)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości