Zapowiedzi
mowie ze mi na niego wyglada bo on ma "misje"

Odpowiedz
http://wiadomosci.wp.pl/gid,13106938,title,Tak-kreca-katastrofe-smolenska-zdjecia,galeria.html

:D
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Ja nic tego faceta nie widziałem, ale z tego co słyszałem to on porządne rzeczy kręcił.. Takie 'Kup Teraz' było u nas na forum zachwalane, a teraz coś takiego :roll: Zgroza.

Odpowiedz
W TOK FM mówili dzisiaj że reżyser zapowiada filozoficzne kino czy coś w tym stylu, mniejsza o szczegóły.

Prosto z nieba - pierwsza polska komedia o Smoleńsku!

Odpowiedz
Szyc. Karolak. Kot. Frycz. Stenka.
Prosto z Nieba.

Myśleli że widzieli już wszystko... aż TO! Spadło im z nieba!.

Najbardziej smoleńska komedia roku
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Pozwolę sobie powrócić do "Sali samobójców", o której rozmawialiście Państwo parę postów wstecz. Taka mała ciekawostka:

http://kulturalemura.blogspot.com/2011/02/kto-za-to-paci-pan-paci-pani-paci.html

Odpowiedz
Animacja "Świteź":
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t-PTtGpBzMk&[/youtube]

Odpowiedz
Swietne! Ogolnie opad szczeki i wgniot w fotel. Wyglada to absolutnie pieknie, tyle forma, ciekawe jak bedzie z reszta - jakies szcegoly odnosnie fabuly, ile w tym bedzie meki i biczowania po plerach?

Powodzenia w Berlinie, powodzenia w przyszlorocznych Oscarach 8)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Co do fabuły to Mickiewicz się kłania ;)

Odpowiedz
A mnie się nie podobało - brzydkie i nieczytelne. Taki styl lepiej prezentowałby się w standardowym, rysunkowym 2d.

Odpowiedz
dobre i oryginalne - czego chcieć więcej?

Odpowiedz
Kaczor napisał(a):Co do fabuły to Mickiewicz się kłania ;)

Powaznie? ;) Switez to ballada, film ma 21 minut wiec sie pytam, czy moze ktos wie cos wiecej tj. czy juz rezyser mowil, ze chce pokazac mega umeczony lud litewski odpierajacy armie cara, placz, zgrzytnaie zebow i bicie sie po plecach rozgotowanym makaronem, czy takie zagrywki ograniczy do minimum.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Oglądacie jakieś "Sale samobójców" a na najważniejsze filmowe wydarzenie roku nikt nie pójdzie? :razz:

Odpowiedz
Chyba to obejrzę - chyba... We wszystkich zwiastunach jest ta okropna muza, która psuje caluśki efekt :/
loading podpis...

Odpowiedz
Spirit napisał(a):Oglądacie jakieś "Sale samobójców" a na najważniejsze filmowe wydarzenie roku nikt nie pójdzie? :razz:

pojda pojda ale szkoly w ramach historii i wos

Odpowiedz
Spirit napisał(a):Oglądacie jakieś "Sale samobójców" a na najważniejsze filmowe wydarzenie roku nikt nie pójdzie?

Mnie tą "Salą samobójców" zainteresowała koleżanka, bo wcześniej w ogóle nie słyszałem o tym filmie, jedynie co mnie już odstrasza od tego filmu to główny emo-bohater, ale może to jest do przełknięcia, jeszcze się zastanowię czy się wybrać.

Ale "Czarny czwarte" obowiązkowo trzeba iść do kina, prawdopodobnie we wtorek się wybiorę, ale czy to najważniejsze filmowe wydarzenie roku? A nie "Bitwa Warszawska 1920 3D" ? :)
Demokracja: Bóg, który zawiódł

Odpowiedz
Spirit napisał(a):Oglądacie jakieś "Sale samobójców" a na najważniejsze filmowe wydarzenie roku nikt nie pójdzie?

Mnie tą "Salą samobójców" zainteresowała koleżanka, bo wcześniej w ogóle nie słyszałem o tym filmie, jedynie co mnie już odstrasza od tego filmu to główny emo-bohater, ale może to jest do przełknięcia, jeszcze się zastanowię czy się wybrać.

Ale "Czarny czwarte" obowiązkowo trzeba iść do kina, prawdopodobnie we wtorek się wybiorę, ale czy to najważniejsze filmowe wydarzenie roku? A nie "Bitwa Warszawska 1920 3D" ? :)
Demokracja: Bóg, który zawiódł

Odpowiedz
W spotach trąbili, że najważniejsze wydarzenie :wink: , co do "Sali samobójców" gdybym miała nadmiar kasy to bym poszła, nurtuje mnie natomiast jedno po obejrzeniu trailerów, czy główny bohater musi mieć fryzurę a"la Justin Beiber?Czy już nie można zrobić gościa wyglądającego normalnie czy co, nie ma co, realizm że szok.

Odpowiedz
W spotach trąbili, że najważniejsze wydarzenie :wink: , co do "Sali samobójców" gdybym miała nadmiar kasy to bym poszła, nurtuje mnie natomiast jedno po obejrzeniu trailerów, czy główny bohater musi mieć fryzurę a"la Justin Beiber?Czy już nie można zrobić gościa wyglądającego normalnie czy co, nie ma co, realizm że szok.

Odpowiedz
Tak wyglądają teraz te oszołomy w liceach : )

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości