Zapowiedzi
Już teraz można powiedzieć, że na pewno nie będzie to polska odpowiedź na "JFK" Stone'a.

Odpowiedz
Premiera za nieco ponad miesiąc - 16 kwiecień 2016r. - a ja nie widziałem ANI jednej fotki z planu, z filmu czy jakiejkolwiek zajawki. Wiem, że to nie BvS żeby walić spotami, no ale ludzie.
Plus opis ostatniej sceny. Będzie hit :)
Ale plakat całkiem ok, jak z poradnika młodego modelarza ;)

Odpowiedz
O tę scenę chodzi? Oskar jak nic.

Odpowiedz
Przeciez i tak znamy zakonczenie to po co zwiastun. Im mniej wiemy tym bardziej bedziemy zaintrygowani by pojsc na ten filmn ;)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(04-03-2016, 23:59)Arahan napisał(a): Premiera za nieco ponad miesiąc - 16 kwiecień 2016r. - a ja nie widziałem ANI jednej fotki z planu, z filmu czy jakiejkolwiek zajawki. Wiem, że to nie BvS żeby walić spotami, no ale ludzie.

Chyba nie słyszałeś tekstu chyba Orłosia (czy raczej tak mu napisalii), chyba w Teleekspresie.
Był chyba odnośnie tego ostatniego filmu Skolimowskiego - "3 Dni"? "3 Godziny"?
Nieważne :)

Poszedł tekst mniej więcej: "Premiera filmu dopiero za miesiąc więc nie możemy pokazać jeszcze zwiastuna (bo nie jest zrobiony) "

POWAGA :)

(05-03-2016, 00:15)Gieferg napisał(a):

Już pisałem - zajebista scena :)
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(05-03-2016, 00:15)Gieferg napisał(a):
Nie rozumiem tego zdania. Byli pod wrażeniem, OK, ale jaki to ma związek z byciem "oswojonym z tematyką katastrof"? W sensie pokażą bohaterów filmu ucharakteryzowanych na ofiary katastrofy lotniczej? Będą chodzące kawałki mięsa i ciała bez głów? :)

Odpowiedz
To już były jakieś pokazy prasowe, że wiemy o reakcji na tę ostatnią scenę?

Plus ponoć jakiś zwiastun już jest, tyle że nie w internecie, ale w kinach można oglądnąć, przed innym filmem narodowo-martyrologicznym tę Historię Roja, czy jakoś tak.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Jakby ktoś był zainteresowany to znajomy na szybko zmontował ostatnią scenę tego filmu:

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ja od razu przejdę do sequela. ;)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(04-03-2016, 23:52)Mental napisał(a): Już teraz można powiedzieć, że na pewno nie będzie to polska odpowiedź na "JFK" Stone'a.

"Bolek, Czlowiek z Totolotka" mial byc drugim JFK, ale Wajdzie dwie godziny materialu wycieli <ok>

No ale nie, serio: Bolo, Magdalenka, Okraglak - mega zajebisty film z tego moglby byc, zwlaszcza jezeliby powstal jakies 2-3 lata temu. Historia dziennikarza, ktoremu w lape wadaja jakies teczki, nagrania i jedziemy z tym koksem :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
(05-03-2016, 01:15)Corn napisał(a): Przeciez i tak znamy zakonczenie to po co zwiastun. Im mniej wiemy tym bardziej bedziemy zaintrygowani by pojsc na ten filmn ;)

Titanica zakonczenie tez wszyscy znali. Jak w Smolensku zagra Bill Paxton to ja tam do kina sie nawet wybiore :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz

Odpowiedz
[Obrazek: z19740674Q,Zwiastun-filmu-Smolensk.jpg]
[Obrazek: z19740339Q,Zwiastun-filmu-Smolensk.jpg]

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19739858,widzielismy-zwiastun-smolenska-spisek-goni-spisek-a-jerzy.html
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Kino Świat. I wszystko jasne, dlaczego ani widu czy słychu po zwiastunie, czy promocyjnych foto i dopiero teraz dowiaduje się o fabule na miesiąc przed premierą.

PS. Nie wiedziałem, że Jerzy Zelnik jeszcze żyje.

Odpowiedz

Odpowiedz
To będzie dawało raka. I nie w tym rzecz, że nie chciałbym zobaczyć jakiegoś super filmu o Smoleńsku na wzór JFK, w którym reżyser też oskarżył dosłownie wszystkich o uknucie spisku. JFK broni się realizacją, aktorstwem i jest po prostu świetnie pomyślanym dramatem/kryminałem. A z tego wali taka bieda i żenujący patos, że nawet Costner z najlepszych lat nie uratowałby tych dialogów.

Odpowiedz
Widziałem to dzisiaj w kinie. 

[Obrazek: perfectsense.gif]
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Mental dobrze mowi, ostatnio po pracy mialem zamiar obejrzec sobie tylko fragment JFK (rozmowa z "X"), a skonczylem na ogladaniu wersji rezyserskiej do trzeciej nad ranem. JFK wyrywa z butow (scenariusz, rezyseria, montaz, muzyka, aktorstwo - John Candy rzadzi) i trzyma za jaja od poaczatku do konca, Stone moglby w tym filmie powiedziec, ze JFK zastrzelili Amisze, a ja bylbym w stanie mu uwierzyc. Wyborny film tzn. film, fikcja, zabawa z faktami, a nie lekcja historii. Ostatnio zreszta mam mega zajawke Stone'a, mega paker :)

seduszko <ok>

Odpowiedz
(09-03-2016, 22:43)Snappik napisał(a): Widziałem to dzisiaj w kinie. 

Przed czym to dają? Historia Roja?
.

Odpowiedz
Przed Londynem w ogniu :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości