Zapowiedzi
Ale naprawdę? Będzie nowy Kloss?

Odpowiedz
Skąd się urwałeś? Będzie kinowy Kloss, kontynuacja (?) serialu. Reżyseria - Vega (ten od Pitbulla). Tytuł roboczy: Stawka większa niż śmierć. Będzie się dział w ostatnich (2?) tygodniach wojny a później w latach 70. Nie mam pojęcia w jakich proporcjach. Mam nadzieję, że główna akcja będzie trwała właśnie podczas wojny a te późniejsze czasy to będzie krótkie tylko intro/epilog. Nie wyobrażam sobie, żeby było odwrotnie.

Młodego Klossa gra Kot. Starego Klossa gra stary Kloss czyli Mikulski. Starego Brunnera - stary Brunner czyli Karewicz.

Gdyby to miało spory budżet to liczyłbym na coś niezłego ale obawiam się, że wyjdzie jak zwykle.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(03-12-2011, 17:07)shamar napisał(a): Mam nadzieję, że główna akcja będzie trwała właśnie podczas wojny a te późniejsze czasy to będzie krótkie tylko intro/epilog.
Zgadza się. Proporcje powinny być jak w Kapitanie Ameryka (dziadki pojawiają się na ostatnie 5 mint) ;) Niestety nic tego nie zapowiada...

Odpowiedz
Nie wiem czy ktoś poruszał temat tego filmu, ale za oceanem zbiera bardzo dobre recenzje:

http://film.wp.pl/idGallery,9205,idPhoto,294366,galeria.html?ticaid=1d85e

Odpowiedz
szkoda, że w Polsce nie zbiera takich dobrych :)

Odpowiedz
Co oni k...wa zrobili z tym plakatem? Grafik usnął nad kompem i wysłał? Ja wiem, że wcześniej zalatywał Żółwiamy Ninja ale teraz wygląda jakby grafik się naćpał i nie dokończył.

[Obrazek: 0294366.jpg]

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Cytat:Brak takiej galerii.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
http://www.pudelek.pl/artykul/36953/nagra_piosenke_do_kac_wawa/

Górniak była zajęta? Pewnie chodzi o brak słowa "kotek" w tytule.

Odpowiedz
Sporo zdjęć z "Hans Kloss - stawka większa niż śmierć".

http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=83546

wygląda zaskakująco dobrze.

Odpowiedz
Tylko czemu mają na sobie naziolskie mundury kilkadziesiąt lat po wojnie? No i stwierdzenie, że jakość będzie konkurencyjna dla Hollywood tuż obok podniecania się, że przefarbowali aktorów i dali im soczewki wygląda najnormalniej w świecie żenująco śmiesznie. Z resztą efekt będzie jak zwykle - przed premierą ochy i achy, a sam film okaże się tanim knotem, który w USA nie wyszedłby nawet prosto na VHS.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Wygląda to... bardzo dobrze. Na fotkach. Oby to jeszcze tak wyglądało w ruchu.
Kręci to gość od Pitbulla. Więc może teraz właśnie? Ale z drugiej strony to też koleś od Ciacha(?). Tak to się zwało?

Odpowiedz
Dla mnie Adamczyk wyszedł groteskowo - jak jakaś parodia Fuhrera

(bosz, ale byka strzeliłem :D)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Wie ktoś jaki ten film ma budżet bo Vega mówi o wykorzystaniu nowoczesnych kamer oraz o kręceniu w hoolywodzkim stylu, tzn. jedna scena w 11-12h. Podobno budżet jest spory.

Odpowiedz
(15-12-2011, 21:43)Arahan napisał(a): o kręceniu w hoolywodzkim stylu, tzn. jedna scena w 11-12h.

Pewnie raz taki przypadek mieli i teraz się chwali "doświadczeniem" jak Idziak w 3D po Bitwie Warszawskiej.

Odpowiedz
Ciekawe czy zastosują te nowoczesne efekty zza Oceanu co teraz jest moda na nie, znaczy się no, grafikę komputerową. Widział to już ktoś? Faktycznie tak dobre jak mówią?

Odpowiedz
Słyszałem, że ta nowa Stawka ma ponoć być w kolorze. Skąd oni pieniądze biorą na takie bajery?

Odpowiedz
[Obrazek: 83546-07.jpg]

Dajcie tej blondynie nazi-uniform i będzie hot! Jak z najlepszego C-klasowego nazi-zombie horroru.

Odpowiedz
Z tego co pamiętam, to o tej kinowej Stawce większej niż życie mówi się od dobrych kilku lat (może nawet 10...), nie specjalnie mnie dziwi powrót Mikulskiego i Karewicza, i to, że akcja będzie się działa we współczesnych czasach (częściowo...), bo już parę lat temu nie było to żadną tajemnicą...
Hail to the king, baby!

Odpowiedz
(16-12-2011, 04:31)Mental napisał(a): [Obrazek: 83546-07.jpg]

Dajcie tej blondynie nazi-uniform i będzie hot! Jak z najlepszego C-klasowego nazi-zombie horroru.

Ej, właśnie co to za aktorka? Zdjęcie z Martą Żmudą Trzebiatowską podpisali, gdyż nigdy się nie domyślił. A tak pojawia się na dwóch zdjęciach i nic.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Przez moment myślałem, że to Natasza U., ale chyba na szczęście nie.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości