No, ale jajca szykują się nieziemskie. Szacun dla Więckiewicza za wyczucie, ten to wie jak odegrać człowieka-parodię.
-- Laozi
14-08-2012, 22:01
|
Zapowiedzi
|
|
Najlepsze logo Amber Gold na końcu :)
No, ale jajca szykują się nieziemskie. Szacun dla Więckiewicza za wyczucie, ten to wie jak odegrać człowieka-parodię.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 14-08-2012, 22:01
Wałesa wiedział od razu, że ma się wspiąc bez liny, a Batman nie wiedział. Wajda lepszy od Nolana. "Wałęsa" najlepszym filmem o Batmanie 2012 roku. Rzekłem.
14-08-2012, 22:06
Nie, ja jednak wolę Nolana.
(Nie wierzę, że to napisałem :))
-- Laozi 14-08-2012, 22:08
Amber Gold jako sponsor filmu - LOLZZZZ :D
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
14-08-2012, 22:14
zieeeeew
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 14-08-2012, 22:24 Cytat:Najlepsze logo Amber Gold na końcu :) hahaha, normalnie jebłem na glebe jak to zobaczyłem :) :) 14-08-2012, 22:31
Komisarz Blond i Oko Sprawiedliwości
Ja pieprze. Się zebrali - polska imitacja "Rózowej Pantery" 16-08-2012, 22:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-08-2012, 22:55 przez Gal Anonim.)
Główną rolę gra Mariusz Pujszo, czy ktoś spodziewał się, że będzie to poziom wyższy od dna toi toia?
16-08-2012, 23:06
Ja najbardziej jestem ciekaw, jak ten facet dostal pieniądze na film. Przecież w nim grają prawdziwi aktorzy! O co tu chodzi!? Jak to możliwe?! Czy on pracuje dla mafii?
16-08-2012, 23:17
"Jan Blond, to taki ichniejszy Bond" - bo, KURWA, debilna polska widownia nie wyłapie tego SUBTELNEGO nawiązania. Kto pisze scenariusze tych filmów? Czy ci ludzie mają mózgi?
Druga sprawa: jak ktoś zaczyna dialog od "sprawa jest poważna", to już wiem, że gówno wie o pisaniu, a tym bardziej o pisaniu komedii, które jednak wymaga KREATYWNOŚCI, a nie wtórności i prostactwa. Gdyby wszystkich polskich scenarzystów posadzić w pokoju i kazać napisać coś na miarę Pulp Fiction czy Snatch, nawet za 4000 lat by im się to nie udało, choć tam też padają faki i pozornie prostackie teksty. 17-08-2012, 07:47 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-08-2012, 07:50 przez military.) Cytat:Kto pisze scenariusze tych filmów? Czy ci ludzie mają mózgi? Nie mają mózgów, bo... Nie istnieją. Tych scenariuszy nikt nie pisze! Nie da się stworzyć takiego gówna, potem przeczytać go i nie uznać, że to gówno. Nawet jeśli, potem się komuś ten tekst pokazuje i ten ktoś nie mógł stwierdzić, że to jest dobre. Będąc producentem także nie ma możliwości świadomie wydać kupy kasy na takie gnijące ścierwo. Cytując Michaela Scotta, ergo ipso facto, te scenariusze są za głupie, żeby istnieć. A te wszystkie "filmy" to filmiki z imprez celebrytów.
-- Laozi 17-08-2012, 09:16
To jest bardzo zle, tak po prostu. Ten caly Pujszo, to jakis niezrozumialy dla mnie fenomen, kto to w ogole jest i jak to mozliwe, ze obsadzany jest w coraz to nowszych hitach? Przeciez jego nazwisko to juz nawet nie jest synonim kina zlego, ale kina tak kurewsko zlego i tak "polskiego", ze jezeli istnieje ktokolwiek kto bawi sie dobrze na tych produkcjach, to niech zrobi przysluge spoleczenstwu i wsadzi swoj leb w imadlo. Pujszo tez by sie przydalo odstrzelic, potem kocyk z gaszonego wapna i po krzyku ;)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
17-08-2012, 10:32 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-08-2012, 10:38 przez Bucho.)
tagline tego powinien brzmieć "Hooy wam w mózg".
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
17-08-2012, 10:35
Z cyklu: promowanie filmów po polsku.
1) Załóż kanał na YouTube. 2) Wpierdol na niego na raz 16 spotów i trailer. <ok> Cytat:Ja najbardziej jestem ciekaw, jak ten facet dostal pieniądze na film. Jeśli nazwisko reżysera jest nieprzypadkowe, to odpowiedź jest oczywista ;) A a propos Wałęsy jeszcze: producenci zadecydowali, że Amber Gold nie będzie sponsorem filmu. Tym samym film w "najgorszym" wypadku może w ogóle nie powstać: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12323891,Nie_powstanie_film_o_Walesie___Producent_zrywa_umowe.html 17-08-2012, 17:20 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-08-2012, 17:28 przez leMur.) (17-08-2012, 17:20)leMur napisał(a): Z cyklu: promowanie filmów po polsku.+ Nie podawaj nigdzie info, że taki kanał istnieje. Dwa tygodnie do premierey. Niech twoj zwiastun ma mniej niż 100 odwiedzin. :D Cytat:Pujszo? A co z nim?Cytat:Ja najbardziej jestem ciekaw, jak ten facet dostal pieniądze na film. 17-08-2012, 17:35
Prędzej wszyscy klienci Amber Gold otrzymają wszystkie swoje pieniądze razem z odsetkami niż temu filmowi coś zagrozi. Premiera se mogą przesunąć, ale będzie na 100%, musi byc nieźle z kasą dla tego filmu, skoro mogą sobie pozwolić na to, żeby ze względów czysto wizerunkowych zrezygnować z pokaźnej sumki i zdeponować ją w banku.
17-08-2012, 17:37
"Wałęsa" wejdzie do kin, tylko chyba zamiast na początku 2013 roku, to gdzieś we wrześniu.
17-08-2012, 22:19
Nie wiedziałem gdzie dać.
Jonkajtys debiutuje w Hollywood "Jonkajtys zadebiutuje w Hollywood kręcąc thriller "The Fourth Horseman" dla firmy Intrepid Pictures ("Safe House" , "Doomsday" ). Będzie to opowieść o młodym lekarzu, którego nawiedzają koszmarne wizje przyszłości. Otrzymuje on zadanie uratowania świata przed nadciągającym czwartym jeźdźcem biblijnej apokalipsy - czy śmiercią. " http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=90138
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 17-08-2012, 23:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-08-2012, 23:02 przez shamar.) |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |