Zapowiedzi
"Polska odpowiedź na Drive"

Odpowiedz
Skoro to jakiś półkownik, to raczej "film, który zainspirował twórców Drive".

Odpowiedz
Gdyby przy obu produkcjach pracował ten sam facet od zamiatania podłogi na planie, z pewnością na plakacie widniałoby: "Film twórców Drive".

Odpowiedz
Wow, to nareszcie wychodzi! :). Fajnie, bo ten film ma całkiem sporo plusów, tylko że scenariusz w paru miejscach siada. Ale Lambert ma chyba najlepszą rolę od lat.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
(22-11-2012, 20:20)Motoduf napisał(a): Wow, to nareszcie wychodzi! :). Fajnie, bo ten film ma całkiem sporo plusów, tylko że scenariusz w paru miejscach siada. Ale Lambert ma chyba najlepszą rolę od lat.

Czyli widziało się X lat temu na jakimś festiwalu?
Chyba nie mogą się zdecydować jaki jest ostateczny tytuł bo widnieje pod 2ma (polskimi i zagranicznymi).

A film wyszedł u największego dystrybutora świata.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
W tym roku pokazywali w Gdyni :). I był to chyba jeden z dwóch pokazów na świecie, bo ten film nigdzie nie wszedł do kin, nigdzie nie wyszedł na DVD. Ot, widmo.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
(22-11-2012, 14:21)military napisał(a): Skoro to jakiś półkownik, to raczej "film, który zainspirował twórców Drive".
Zakładasz, że dystrybutorzy zauważają takie drobne niuanse?
;)

Odpowiedz
(22-11-2012, 23:17)Motoduf napisał(a): ...bo ten film nigdzie nie wszedł do kin, nigdzie nie wyszedł na DVD. Ot, widmo.

Ale wyszedł teraz do sieci i to z lektorem. hehe. Niezbadane są kanały dystrybucji.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Nie wiem czy było, ale wczoraj przed Atlasem chmur Kino Świat uraczyło mnie trailerem kolejnego ścierwa prosto z filmowej kloaki pani, która wcześniej wydaliła Galerianki:

Ostateczny tytuł to Bejbi blues.

Odpowiedz
Jak Bejbi to Blus.

Odpowiedz
szykuje się takie niby ambitne kino zdobywające poklaski wśród młodzieży licealnej ale tak na prawdę męczące i przewidywalne :(

Odpowiedz
Ale brzydki post!
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Było, ale dawno temu.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Dałem plakat więc jestem odpowiedzialny moralnie tez za zwiastun:)
I czemu mi to przypomina te filmy z Catherine Bell?

Odpowiedz
Ale meh totalny.

A ja zobaczyłem właśnie siedem minut "Ciacha". Zobaczyłem, że jest całe na YT, ponoć Trzebiatowska topless i byłem ciekaw czy może chociaż da się to oglądać z małym zażenowaniem. Nie będę zakładał nowego tematu, bo litości, nie o tym. Tylko wspomne, że ja pieprze. Po siedmiu minutach wyłaczyłem, bo tego nie da się oglądać.

Wstęp to sceny z Karolakiem pomieszane z logo sponsorów filmu zrobione chyba w Windows Movie Maker, co razi amatorszczyzną, a potem mamy pierścionek zaręczonowy schowany w jego dupie. Autentycznie zaliczyłem wtedy fejspalm. Potem kawałek z Małachem, który jak zwykle bryluje i kolejne nieśmieszne sceny. Siedem minut.

Przepraszam Cię, Życie, że zmarnowałem tyle czasu na coś takiego.

Odpowiedz
A ja musiałem obejrzeć to w całości... i mój sąsiad tam gra, wstyd przyznać.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
@Corn Znam ten bół. Ja znam parę osób, które pracowały przy serialu "Komisarz Alex" i też musiałem parę odcinków obejrzeć i skłamać przy opinii.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
To jest nic. Ja musiałem W11 :)

Odpowiedz
Hmm... to znaczy, że zakłamane z Was dranie i tyle :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
http://www.youtube.com/watch?v=BjZDJajwlwg&feature=youtu.be

Do połowy zupełnie dobry zwiastun.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości