Abstrahując od jakości zdjęć czy śmieszności scen - montaż jest dobry, muzyka ujdzie. Jak na Polskę to zwiastun fantastyczny.
06-01-2013, 01:10
|
Zapowiedzi
|
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XspIH6kXtZU[/youtube]
Abstrahując od jakości zdjęć czy śmieszności scen - montaż jest dobry, muzyka ujdzie. Jak na Polskę to zwiastun fantastyczny. 06-01-2013, 01:10 (06-01-2013, 00:52)shamar napisał(a):(05-01-2013, 22:38)Mierzwiak napisał(a): Ja bym zapytał jak to jest - wciąż! - możliwe, że te wszystkie polskie produkcje historyczne wyglądają jak teatr telewizji. Dementuję. BTW, mamy za swoje. Narzekaliśmy na drętwe aktorstwo i tanie CGI w Bitwie Warszawskiej a tu taka niemiła niespodzianka. Westerplatte wygląda chyba jeszcze gorzej niż Bitwa pod Wiedniem. "Nie wierzę własnym uszom" by Żebrowski to ścisły top najbardziej drętwych sucharów ever. 06-01-2013, 01:21 (06-01-2013, 01:21)PropJoe napisał(a): Westerplatte wygląda chyba jeszcze gorzej niż Bitwa pod Wiedniem. Oj nie.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy
06-01-2013, 01:45 (06-01-2013, 01:10)Corn napisał(a): Jak na Polskę to zwiastun fantastyczny. No i co z tego, jak film denny? Chyba, z braku laku, nie będziemy się podniecać, że chociaż w Polszy nauczyli się robić zwiastuny do swoich gównianych filmów?
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 06-01-2013, 14:04 Cytat:No i co z tego, jak film denny?Odpowiadałem na post Hitcha, więc zacznij czytać od początku. 06-01-2013, 14:27
Dobry Boże, co to znaczy "Jak na Polskę"? Pytam po raz enty, bo do dzisiaj nie wiem co to znaczy. Nie dysponujemy w tym kraju narzędziami pozwalającymi na montaż audio-wideo? Jest to jakaś tajemna sztuka, którą opanowano tylko za Oceanem?
06-01-2013, 14:30
Ale Sęp np. moim zdaniem nie jest dobry "jak na Polskę". Jest po prostu dobry, albo lepiej to ujmując - nie odbiega od standardów światowych.
06-01-2013, 15:19 Cytat:Dobry Boże, co to znaczy "Jak na Polskę"?To znaczy, że w kontekście naszych poprzednich dokonań to coś prezentuje się jak na nas całkiem lub po prostu dobrze. 06-01-2013, 17:41 (06-01-2013, 14:27)Corn napisał(a): Odpowiadałem na post Hitcha, więc zacznij czytać od początku. Nie muszę. Moja wypowiedź była nierozerwalnie związana w 2ch zdaniach i autonomiczna:)
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 06-01-2013, 19:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-01-2013, 19:14 przez shamar.) Cytat:To znaczy, że w kontekście naszych poprzednich dokonań Ale po grzyba zasłaniać sobie oczy takim rozumowaniem? Jest tylko jedna ciągłość dokonań i nazywa się światową kinematografią, gdzie jakość określa poziom filmu, nie jego pochodzenie. Polacy nie potrafią robić filmów lub ci, co potrafią są systematycznie blokowani przez komuszy mainstream, który obiera sobie na warsztat roztrząsanie problemów, które sam tworzy. "Sęp" na 90% będzie typowym, polskim szajsem, który na tle kina w ogóle wypada po prostu śmiesznie.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 06-01-2013, 20:47
http://zpopk.blox.pl/html#axzz2HIL30jYh
Jeśli tylko przebolejecie straszliwy styl autorki i jej dysleksję, przeczytacie całkiem zabawną recenzję Bejbi Blues - prawdopodobnie najgorszego filmu ever. 07-01-2013, 15:26
Nie ma bata ten film to must-see z grupą kolegów i przy magazynku pocisków kaliber 0,7 l :P
I nie wiem na ile świadoma jest ta kobieta swojej niekompetencji ale to zdjęcie to samoistny cel drwin i szydery...
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 07-01-2013, 15:45
Biedni ludzie, nie wiedzą co czynią, albo są bezdennie głupi :P
"Bejbi blues" przebojem polskich kin
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 07-01-2013, 17:48
My z obawą a inni z nadzieją (slick!):
http://twitchfilm.com/2013/01/poland-delivers-slick-cop-action-with-vulture.html "There's something brewing in Poland." Taaa, akurat... 07-01-2013, 19:18 (07-01-2013, 15:45)SonnyCrockett napisał(a): I nie wiem na ile świadoma jest ta kobieta swojej niekompetencji ale to zdjęcie to samoistny cel drwin i szydery... Staaary, uprzedzaj jak wrzucasz takie rzeczy, to nieetyczne, prawie zwróciłem wigilię
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 07-01-2013, 20:26
Wybacz, jestem robakiem nie depcz mnie. :P Ale tak w ogóle wigilię? Nie wiem jak działa twój organizm ale regularne wypróżnianie to objaw zdrowia, a trzymanie wigilii do dziś nie świadczy dobrze ;)
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 07-01-2013, 21:47 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |