Zapowiedzi
Tylko ludzie pracujący nad konwersją.

Odpowiedz
Przed Les Miserables miałem super dobranie zwiastunów. Najpierw, Westerplatte, a potem Syberiada. Normalnie dwa pod rząd, a w sumie i tak wyglądało tak samo. I chyba mieli te same modele samolotów :P
"Ja ja tych polskich martyrologicznych filmów nienawidzę" :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Teatralny wygląd - jest.
Beznadziejna charakteryzacja - jest.
Koszmarna inscenizacja scen "akcji" - jest.
Muzyka rodem z darmowej bazy plików midi - jest.
Martyrologia - jest.

To powinno być zatytułowane "Polski film".

Choć zdjęcia z kamery zawieszonej na latawcu mi się podobały - ale to akurat trudno spieprzyć.

Odpowiedz
Syberiada... POLSKA! W kolorze bieli i krwi przelanej za Ojczyznę.

O ile zakład, że będą się spuszczać w mediach i chwalić?

Odpowiedz
(15-01-2013, 15:46)PropJoe napisał(a): Dość słabe, ale lepsze niż wszystkie żarty w powyższym "zwiastunie".
Nie wierzę, że ten sam facet mógł napisać Seksmisje czy Vabank.

(Btw - ten sam facet zrobił "Kołysankę")

Podejrzewam, że zaraz polecą na mnie gromy z jasnego nieba, ale jak to już nie raz cytowano: chooooj, wbijam w to.

Gdyby trailer nakręcił Tarantino to zastanawiam się (ale tylko teoretycznie się zastanawiam), czy zamiast tych hejtujących komentarzy, nie pojawiłyby się przypadkiem "ochy" i "achy".

A ten trailer to jest dopiero słaby:

I nie wiem jaka będzie "Ambassada". Prawdopodobnie żaden majstersztyk, ale zmieni dotychczasowe kino wojenne czy jak je tam zwał historyczne i to po prawie 70 latach.

Proponuje zatem dać filmowi jakieś fory, bo to w polskiej kinematografii nie lada wydarzenie, zrobić taką "Ambassadę".
Recenzje filmów
---------------
"Bezmyślność zabija. Innych."

Odpowiedz
Gromów się nie spodziewam, ale możesz zostać wyśmiany. Zobaczymy.

Cytat:Gdyby trailer nakręcił Tarantino to zastanawiam się (ale tylko teoretycznie się zastanawiam), czy zamiast tych hejtujących komentarzy, nie pojawiłyby się przypadkiem "ochy" i "achy".
Nie sądzę.

Swoją drogą co ja za to mogę, że nie rozśmieszyło mnie ani pół zdania w tym "zwiastunie"? Tylko to oceniłem. Jeśli zwiastun komedii jest absolutnie nieśmieszny (a ten w dodatku jest żenująco tandetny) to mam w dupie czy łatwo taki film zrobić w Polsce, czy nie.

Odpowiedz
Czekam zatem na salwy śmiechu, a nawet całą beczkę, choć wolałabym zostać "wyśmiana", byłoby nieco poważniej :)
Recenzje filmów
---------------

Odpowiedz
X-files normalnie, bo wysyłając posta pomyślałem przez ułamek sekundy czy na pewno zastosowałem właściwą odmianę, ale zbyt leniwy jestem, żeby się upewnić... poza tym męska dominacja na tym forum też zrobiła swoje.

Tak czy inaczej, możesz się czuć wyśmiana (serdecznie/pobłażliwie) przez mnie.

Odpowiedz
Wolę serdecznie i bez dominacji :)
Recenzje filmów
---------------

Odpowiedz
WOW! Widzieliście? Zapowiada się mega kozak film! Kurde, zczajcie tę epę, Chyra znów w niebagatelnej roli, a akcja... Mniam! Nie będę nawet wam skrótowo dawał opisu fabuły, bo coś czuję, że film będzie miał wiele zwrotów akcji. Sam zwiastun zapowiada ekstra kino w amerykańskim stylu!

Odpowiedz
Tego się nie da oglądać. Czekam na remake od autorki Bejbi Blues.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
yeah Małgośka znowu uraczy ludzkość najgorszym co ma tzw. "polska kinematografii" do zaoferowania...
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Co to za maniera zdrabniania imion polskich reżyserów? Wojtek, Małgośka, Baśka, Jądruś, Wacuś, Piotruś...
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
No bo to jest filmowe przedszkole :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Fajne, widać że klasyczna polska szkoła filmowa - tak tematyczne, scenariuszowo (obowiązkowa Scena Wymownego Leżenia i procesja), jak i realizacyjnie (dźwięk kiedy gość wskakuje do wody brzmi jakby ktoś wrzucił gumową kaczuszkę do wanny). Czekam.

Odpowiedz
Ja pie.... znów Małgośki będzie wszędzie pełno, Wyborcza będzie wmawiać, że super ważne wydarzenie, dyskusje o księżach gejach itd. Dobrze chociaż, że żadna Binoche się nie dała nabrać tym razem, bo nie będzie aż takiego przeżywania, kogo to Małgośka nie zna i jaką to gwiazdą europejskiego kina nie jest. Z drugiej stron jest Kościukiewicz więc będzie pewnie coś o znakomitym międzypokoleniowym duecie aktorskim.
Ulubiony fragment zwiastuna? Homoerotyczne napięcie przy ognisku z kiełbasą w roli głównej.

Odpowiedz
Polska szkoła filmowa jak widzę ma się dobrze. Już sam trailer był ciężki do obejrzenia.

(06-02-2013, 16:08)PropJoe napisał(a): Wyborcza będzie wmawiać, że super ważne wydarzenie

A Fronda znowu będzie histerycznie krzyczeć na kolejny atak na kościół. Będzie ciekawie.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
(06-02-2013, 15:13)Crov napisał(a): WOW! Widzieliście?

Kino jakiegoś tam niepokoju. Czekam na film o księżach "miłośnikach dzieci"

Nikt nie dawał "Syberiady".
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(06-02-2013, 16:19)shamar napisał(a): Czekam na film o księżach "miłośnikach dzieci"

Złe Wychowanie :)

www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości