Zapowiedzi
Cytat:No dobra, nie będzie to film ewidentnie i jednoznacznie sławiący Jaruzela, ale np. pokazujący delikatnie jego rozterki, trudne decyzje, trud wykonywanej pracy, emocjonalne wybory, szukanie dobrego wyjścia z sytuacji itp.

Jaruzelski pochylony nad biurkiem i dylemat: "Men, ale ja mam ciężką robote. Zajebać tych robotników czy nie zajebać - oto jest pytanie".

Kiszczak: "Albo zajebiemy ich albo czołgi wiadom i historia nas osondzi!"

Jaruzelski (do kamery): "Widzicie dzieci, jakie decyzje muszą podejmować głowy państw? Bycie urzędnikiem państwowym to mega odpowiedzialność. Korona ciąży. Dobra, Czesiu, zajebać ich!"

:)

Odpowiedz
(28-07-2013, 15:21)Tomkiewicz napisał(a):
(28-07-2013, 01:20)Motoduf napisał(a): Ludzie, przecież to wpolityce.pl :)

Poza tym, zlewaczona do ostatniej molekuły córka komucha, od jakiegoś czasu mocno promuje swoją książkę, m.in. w żydowsko-gejowskim radiu na Polskę, czyli TOK FM. To zupełnie naturalne dla ubeckiej rzeczywistości, że w ślad za książką, może zostać zrodzony tego rodzaju hagiograficzny pomiot.

Panie Tomkiewicz, skończ takie pierdolenie.

Odpowiedz
Tomkiewicz dobrze gada i dostałby ode mnie garść lajków, gdyby na forum była taka opcja :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Raczej gada glupoty niczym nie potwierdzone. Przeciez nigdzie nie ma ani slowa o tym, ze to ma byc film pokazujacy go jako postac pozytywna. Nie przypominam sobie tez, aby w III RP powstala jakas hagiografia komunistycznego polityka. Holland tez raczej kreci dziela krytyczne rezimowi (chociazby jej najnowszy gorejacy krzew) Dajcie sobie na luz.

Odpowiedz
Ja po prostu nie lubię chrzanienia głupot prostackim językiem niczym z 'lysej' literatury.

Odpowiedz
Des, przecież skończyłem, a niebawem zacznie Holland. Spokojnie poczekam.
Kiedy rozum śpi, budzą się eksperci.

Odpowiedz

Nie wiem czy było- międzynarodowy trailer "Wałęsa- Man of Hope". Soł Epik!

Czekam aż ktoś zrobi przeróbkę z motywem "Man of Steel" ;)

Odpowiedz
Muzyka i montaż sprawiają, że film będzie epicki ;).

Czyżby walka z komuna przebiegnie ja "Pamięć Absolutna" :D (nie)?

Odpowiedz
"Spodziewałem się tego" LOL. To będzie komedia?
Ale ogólnie trailer nie aż taki tragiczny. Dosyć skutecznie maskuje to, że zapowiada się spory gniot. Może w Toronto się nabiorą.

Odpowiedz
Nie wiem, co lepsze: czy dialogi - poziom gimnazjum, czy muzyka z jakiegoś zbiorku royalty free.

Odpowiedz
Agnieszka Holland nie ma nic wspólnego z filmem o Jaruzelskim.

http://kultura.gazeta.pl/kultura/1,114438,14353958,Holland_dementuje__Nie_nakreci_filmu_o_Jaruzelskim_.html#BoxSlotII3img

Odpowiedz
hahaha I CO TERAS? :) Dobrze, że powstrzymałem się od wyzwisk pod adresem pani Agnieszki - coś czułem przez skórę, że nie nakręci tego. Ale to tylko dlatego, że szykuje biografie Tuska! Potwierdzone info!

:) :)

Odpowiedz
Des, ciekawa informacja, ale potrzeba czasu, bo już niejednokrotnie ktoś coś dementował.

Ja zaś wysyłając paki na poczcie, zauważyłem nagłówek numeru Angory: scenariusz do filmu o Jaruzelskim napiszą Amerykanie.

Odpowiedz
(29-07-2013, 17:35)Mental napisał(a): Ale to tylko dlatego, że szykuje biografie Tuska! Potwierdzone info!

"Kiedy słońce było bogiem - Człowiek z Peru"?

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(29-07-2013, 18:15)Tomkiewicz napisał(a): Ja zaś wysyłając paki na poczcie, zauważyłem nagłówek numeru Angory: scenariusz do filmu o Jaruzelskim napiszą Amerykanie.

Jesteś 60-letnią emerytką, która nie ma co robić z życiem?
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Nieco minąłeś się z prawdą, bo jestem rasistowskim białasem w czarnej dupie, czyli w Polandii ;)

Odpowiedz
(29-07-2013, 17:35)Mental napisał(a): Ale to tylko dlatego, że szykuje biografie Tuska! Potwierdzone info!

:) :)

Jest już pierwsze foto z planu:

[Obrazek: news_mib306.jpg]

;)
Hail to the king, baby!

Odpowiedz
Umarłem. Tusk, Obama i Gordon Brown :D
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz

Kolejny film o Powstaniu Warszawskim. Pomysł super, wykonanie też znakomite, oby tego fabularnie nie zjebali

Odpowiedz
Łał. Więcej takich filmów.

EDIT - hehe. W tym samym czasie. Zapewne po obejrzeniu Teleekspresa.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości