Zapowiedzi
(23-08-2013, 02:09)Crov napisał(a): ale się kurna doigrali robiac go na zwiastun, wiec wrzucam tu

Crov niedobry człowieku już wrzucałem ten link, a ty po mnie powtarzasz :(

http://forumkmf.pl/Thread-%C5%BBenada-miesi%C4%85ca-czyli-na-jakim-my-%C5%9Bwiecie-%C5%BCyjemy?page=3
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Cytat: to reklama.
TRAGICZNA. Bzdura taka ze aż głowa boli i do tego w klimacie obrzucania łajnem przez drugą stronę.
Hm, ja tu żadnego obrzucania łajnem nikogo nie zauważyłam. Natomiast odczytuję - jak wiele możemy stracić kierując się uprzedzeniami wobec innych ludzi. Uprzedzenia, fobie społeczne to niepotrzebna szarpanina i strata energii oraz ogólnie wielka marnacja, jak by powiedział Silny z "Wojny polsko-ruskiej", potencjału jaki drzemie w otwartości na człowieka (mniejsza o jego orientację seksualną).
"Ludzie biorą mnie za intelektualistę. Chyba dlatego, że noszę okulary" /Woody Allen/

http://www.babkafilmowa.blogspot.com/

Odpowiedz
Skoro fobia to rodzaj choroby psychicznej, to piętnuje się ludzi chorych i ta reklama nic a nic nie zmieni. Współczujmy homofobom i miejmy dla nich więcej tolerancji.:)

Odpowiedz
Każdy widzi i słyszy to chce.Owszem, ten filmik nie jest majstersztykiem czytelności, ale wyrażanie współczucia, ubolewanie, to nie jest piętnowanie ani obrzucanie łajnem.
Zgadzam się, należy współczuć homofobom, jak każda fobia i ta jest ograniczeniem. i działa na szkodę chorego.
Ta reklama to taka niespodzianka, na odwyrtkę - tym razem nie wciska nam się wprost zalet i zysku z kupienia obiektu reklamowanego, ale uświadamia się stratę jeśli go nie kupimy.
"Ludzie biorą mnie za intelektualistę. Chyba dlatego, że noszę okulary" /Woody Allen/

http://www.babkafilmowa.blogspot.com/

Odpowiedz
Jeżeli nie zaakceptujesz homoseksualizmu - oszalejesz, stracisz rodzinę i pracę, a do tego będziesz chciał bić i mordować. Proste i logiczne. Podoba mi się.

Odpowiedz
(23-08-2013, 21:22)Donia Agata napisał(a): Zgadzam się, należy współczuć homofobom, jak każda fobia i ta jest ograniczeniem. i działa na szkodę chorego.

Ojapierdolewtf?

O ile pamiętam w Polsce panuje wolność słowa i swojego światopoglądu. Nie każdy musi akceptować homoseksualizm i dawanie praw homoseksualistom. Nie każdemu muszą się podobać parady równości i nie każdemu musi się podobać pomysł adoptowania dzieci przez homoseksualne pary. To nie jest choroba, a ani tym bardziej fobia tylko coś co nazywa się posiadaniem własnego zdania. A takie teksty, że homofob jest chory psychicznie są dokładnie na tym samym poziomie co nazywanie homoseksualistów osobami chorymi. No, ale widzę, że tolerancja działa tylko w jedną stronę. Gratuluję.

[Obrazek: 84214_cropea01e514de246658124e661c7352319d.jpeg]
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
I to mnie przekonuje.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
E, lipa, już myslałem, że jakiś w miarę do czegoś podobny survival nasi nakręcili :(
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Bardzo smutny zwiastun nowej komedii Machulskiego Ambassada. Więckiewicz jako Hitler, Nergal jako Ribbentrop, podróże w czasie i suchary
http://www.filmweb.pl/video/trailer/nr+1-31624

Odpowiedz
Bosze, te początkowe cgi pochodzi z jakiejś gry komputerowej mającej swoją premierę w okolicach 2004 roku, prawda? Prawda?

Odpowiedz
Ołówek w dupę kota... ha ha ha :|

Ooo, Wałęsa to tak naprawdę Hitler przeniesiony z przeszłości!

Odpowiedz
Więckiewicz jakby się szanował i naprawdę prosperował do tytułu "najlepszego polskiego aktora poniżej pięćdziesiątego roku życia", mógłby łaskawie zacząć w końcu lepiej dobierać sobie role. Ja nie wiem, co ten człowiek ma w głowie. Niektórzy przy "W ciemności" widzieli go, jako aktora, którego można by eksportować do Stanów Zjednoczonych, zwłaszcza, że zaraz Akademia znowu go zobaczy w "Wałęsie" (trochę nierealne marzenia), a ten jak gdyby nigdy nic w jednym roku przyjmuje role w filmie Wajdy, pewnie kolejnym zbierającym doskonałe recenzje filmie Smarzowskiego, by w końcu wszystko spieprzyć występem u Machulskiego, który przygotował kolejną bzdurną, żenująca komedię, wyglądającą na amatorski projekt. Zresztą nie pierwszy raz, bo w 2010 obok dobrej "Różyczki" zagrał w "Kołysance" postać kolejnego pajaca, tylko że wampira... oczywiście też u Machulskiego.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Ale żenada. Ten nadęty człowiek powinien już skończyć z filmami. Wielki tfurca...
(28-08-2013, 21:03)Persona non grata napisał(a): Więckiewicz jakby się szanował (...) Ja nie wiem, co ten człowiek ma w głowie.

Mnie rozbawił jak na czerwonym dywanie w Hollywoodzie mówił Roopert Fienkieficz. Normalnie, do tego momentu myślałem, że to poważny człowiek.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(28-08-2013, 22:48)shamar napisał(a): Mnie rozbawił jak na czerwonym dywanie w Hollywoodzie mówił Roopert Fienkieficz. Normalnie, do tego momentu myślałem, że to poważny człowiek.
Masz jakiś link do tego? Chcialbym to zobaczyć :)

A zwiastun tragedia. Pamietam jak pare miesiecy temu na fb UF wrzucilem klip z tego filmu, ktory byl mega tragiczny i niektorzy krytykowali moje niezadowolenie fragmentem, bo to przeciez nie jest chyba oficjalny klip i w ogole jeszcze w czasie tworzenia film!!! ...A tu chuj to wyglada tak samo źle i niesmiesznie. :)

Odpowiedz
Miałem okazję poznać Więckiewicza i z nim pracować. To jeden z największych buców i bufonów w naszym Polskim światku artystycznym.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Wiem, że się powtarzam, ale nigdy nie pojmę, jakim cudem człowiek, który zrobił choćby Seksmisję i Vabanki może zrobić i bez zażenowania wypuścić coś takiego. Zawsze uważałem, że umiejętność krytycznego filtrowania własnych pomysłów i oceny pracy jest jedną z najważniejszych cech dobrego twórcy, ale to przechodzi ludzkie pojęcie. Machulski odpala taki zwiastun i płacze ze śmiechu? Więckiewicz jest dumny ze swojej roli? WTF?! Właśnie zacząłem bać się (wczesnej) starości. I dlaczego to wygląda tak amatorsko?

Odpowiedz
(29-08-2013, 00:33)Crov napisał(a): Masz jakiś link do tego? Chcialbym to zobaczyć :)

http://www.youtube.com/watch?v=8xLo3o4kkno&feature=youtu.be

(29-08-2013, 11:32)PropJoe napisał(a): Zawsze uważałem, że umiejętność krytycznego filtrowania własnych pomysłów i oceny pracy jest jedną z najważniejszych cech dobrego twórcy, ale to przechodzi ludzkie pojęcie.

Mnie się rzuciło jak zbył na premierze "Kołysanki" reporterów. Akurat to był chyba jakiś program satyryczny ale co z tego. Koleś zachował się jak "wielki twórca z kijem 4 literach": co wy mi tu pierd...cie, ja tu mam poważną premierę mojego zajebistego działa.

Odpowiedz
Mina Holland jest najlepszym podsumowaniem, ale pozwolę sobie a swoje:
hahahahahahahahahahah. Dziękuję.

PS. Zresztą mina samego gwiazdora też zajebista. Wygląda na to, że akurat odgrywał / ćwiczył kolejną znakomitą rolę.

Odpowiedz
(29-08-2013, 11:15)Corn napisał(a): To jeden z największych buców i bufonów w naszym Polskim światku artystycznym.
Czyli na Wałęsę się nadaje idealnie ;)

Odpowiedz
To dlatego Wałęsa narzekał, że on w wykonaniu Więckiewicza to buc :).

BTW ten CGI początek rzeczywiście wygląda jak stara gra komputerowa.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości