Zapowiedzi
http://film.onet.pl/jack-strong-sensacja-w-najlepszym-hollywoodzkim-wydaniu/xb0ww

Odpowiedz
Tak samo jak Kloss miał być "wyjeb***w kosmos" filmem w stylu hollywoodzkim.
Nie wiem czy w innych krajach przy promocji, reklamie też tak epatują gigantyzmem. Bo to co się wyrabia w Polszy jest żałosne. Każdy film jest "naj" od dekady, w historii, hollywoodzki itp. a wychodzi jak zwykle prowincjonalne kupsko.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Nowa forma promocji polskich filmów: opisy zwiastunów.

Odpowiedz
ale sieczka pr-owa.

Odpowiedz
W ogole mega artykuł. No to co zobaczylismy jest zajebiste! No tak zajebiste, ze bania mała! W ogole mega poziom światowy! BĘDZIE JAZDA I EKSTRA FILM!!! A teraz niech powiedza cos ludzie zwiazani z filmem...

Odpowiedz
Polećcie mi jakiś dobry polski film.

ŻARTOWAŁEM!!!

Odpowiedz
Psy.

I co? ZATAKO KAKAO?

Odpowiedz
Piosenka promująca Ambassadę Machulskiego, postacie z filmu śpiewają "Sen o Warszawie" Niemena
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czytaj/Nergal-spiewa-_Sen-o-Warszawie_-w-mundurze-hitlerowca.html

Odpowiedz
Jestem taki dumny, ze jestem Polakiem.

Odpowiedz
Spoiler na temat Ambassady i powyższego klipu pochodzący z recenzji na Stopklatce.

Odpowiedz
Tutaj można obejrzeć zwiastun "Jacka Stronga", nie wygląda to źle:

http://film.onet.pl/zwiastuny/jack-strong-zwiastun/65dyr

Odpowiedz
Naprawdę nie wygląda to źle, naprawde wygląda jak normalny hollywoodzki film sensacyjny. Czekam.

Odpowiedz
Zwiastun do "Jack Strong" wygląda naprawdę świetnie. Do tego fajna obsada, oj czekam!

Odpowiedz
W końcu polski zwiastun spełnił dobrze swoją rolę i zainteresował mnie filmem.

Odpowiedz
Wow, rzeczywiście wygląda nieźle i realizacyjnie bardzo niepolsko poza napisami i tytułem i może jeszcze tym numerem z samochodem. No i zwiastun porządnie zmontowany. Bez ekscytacji, ale umiarkowany optymizm jest.

Odpowiedz
wow... to naprawdę zwiastun do polskiego filmu?

Odpowiedz
Pasikowski znów wsadza kij w mrowisko. Będzie jeszcze więcej spięć niż po "Pokłosiu". W szczególności wśród zwykłych obywateli, którzy mają odmienne definicje "zdrady" i "bohaterstwa". Trailer wygląda mega, ale to już druga taka robota tych samych ludzi, bo "Sęp" też wyglądał efektownie, a jak się skończyło, to już każdy wie. No ale to Pasikowski, więc mam ogromne nadzieje.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Oby był to powrót Pasikowskiego do formy.

Odpowiedz
A wcześniej ktoś się śmiał, że dennikarze już recenzują i zachwalają same zwiastuny.

A to wygląda... nieźle. Szkoda tylko, że wcześniej Dorociński zagrał już w milionie innych filmów.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Dlaczego szkoda? Dorociński akurat zawsze jest wartością dodatnią filmów, w których gra. A gra w niezłych filmach.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości