:D
12-03-2014, 17:16
|
Zapowiedzi
|
|
Niektórzy uważają, że jestem Troskliwym Misiem tego forum ;) Ale nawet ja wymiękłem przy tym zwiastunie od nadmiaru lukru...
12-03-2014, 20:03 (12-03-2014, 20:07)Kaczor napisał(a): Ja per*dolę, myślałem że papieżomania mija powoli... Poczekaj. Jak ogłosili tą beatyfikację, i jak ma zbliżać się ta kanonizacja to zobaczysz jaka będzie mania. I to już pierwszy symptom tego... W... T... F....??! Czyli, że czeka nas film, gdzie fragmenty nudziarstwa Franka Kimono amatorską kamerą będą przetykane CGI-wstawkami z JPII z animacją jeszcze gorszą niż w tej animce z Connerym... I jeszcze ten slogan... "Papież wszystkich dzieciaków"... Przy całej mojej sympatii do JPII to mam raczej niemiłe skojarzenia. Pierwszy KINOWY FAMILIJNY film o papieżu. Ojojojoj.... 12-03-2014, 20:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-03-2014, 20:16 przez OGPUEE.)
Co to, kuwra, było?! XD Te animacje jak z gier z początku minionej dekady, te wstawki dokumentalne, ten "Tata, a Marcin powiedział", ta Arka Noego! Z całym szacunkiem dla JPII, ale o ile te dwa poprzednie filmy aktorskie można było przeżyć, tak tym razem przegięto niemiłosiernie...
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy
13-03-2014, 00:53
Jadąc na uczelnię ujrzałem banner gdzie pop lewej stronie był prawdziwy papa, a po drugiej jego młody, przerażający CGI-klon. Ciekawe, ile dzieciarni na to pójdzie (zero).
13-03-2014, 13:15
Widzę, że twórcy zwiastuna mają dystans... "to najbardziej pojebana rzecz jaką w życiu widziałem".
A łysy Jakubik wygląda bardzo dziwie:D Dopiero po głosie go poznałem. 19-03-2014, 01:47 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-03-2014, 01:48 przez patyczak.)
Juz po trailerze widac, ze pomysl zostanie zaorany, a scena z wchodzeniem przez brame...no przeciez tego sie nawet nie chce komentowac :) Idz dziadzie borowy i wykup wszystkie bilety, niech od razu zrobia sequel :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
19-03-2014, 02:40
mam zamiar wybrać się w sobotę na "Kamienie..."
Szymon147, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Mar 2014.
20-03-2014, 09:23 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 2 gości |