Zapowiedzi
Nagroda za reżyserski debiut dla Bartosza Kruhlika podczas tegorocznego FPFF w Gdynii. Wypadek na wiejskiej drodze zmienia całkowicie życie trzech osób - uczestniczącego w nim polityka, lokalnego policjanta i mieszkańca pobliskiej wsi. W rolach głównych Marcin Hycnar, Marek Braun i Marcin Zarzeczny. Premiera 22 listopada.

Pełen zwiastun "Futra z misia". W kinach od 25 grudnia.

Odpowiedz
Nic gorszego nie zobaczycie dziś

Odpowiedz
Coś się tam nie wyświetla :(
Najlepszy film 2021: Titane
Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood
Najlepszy film 2019: Parasite
Najlepszy film 2018: Suspiria

Odpowiedz
To trailer Futra z Misia ;)

Generalnie to samo co w Chłopaki nie płaczą i Poranek Kojota. Tim Miller byłby dumny.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Gdyby komuś było mało, to jest kolejna zapowiedź...

Odpowiedz
O czym to będzie? Bo po zwiastunie trudno stwierdzić.

Nie, żeby mnie to obchodziło czy coś.

Edit: dobra, widze, że ten poprzedni trailer nakreślił całą historię. Jednak mogłem wybrać życie w niewiedzy.

Odpowiedz
Pełnometrażowy debiut aktora i twórcy krótkich filmów - Kacpra Anuszewskiego. Historia chłopaka, który zbiera pieniądze na operację sparaliżowanego brata. Między innymi bierze udział w nielegalnych walkach. Gdy odnosi coraz większe sukcesy, dostaje szansę pojedynku za sporą gotówkę. W obsadzie Łukasz Wabnic, Marcin Zarzeczny, Marek Siudym, Ewa Kasprzyk, Michał Milowicz i Mieczysław Hryniewicz. W kinach od 13 grudnia.

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Aktorów to mocnych wzięli. Gajos, Seweryn, Łukasiewicz, Stenka. Bo ja wiem
.

Odpowiedz

A to zwiastun nowego filmu Kawulskiego. Tego organizator gal KSW, który zrobił "Underdoga"
.

Odpowiedz
W końcu pojawił się zwiastun "Pana T" Marcina Krzyształowicza. Historia warszawskiego inteligenta wzorowanego na Leopoldzie Tyrmandzie, który musi radzić sobie z absurdalną rzeczywistością lat 50. W roli głównej Paweł Wilczak. Premiera 25 grudnia.

Odpowiedz
Ciekawe, ciekawe :) Jak zagrają u mnie to na pewno się wybiorę.

Ten dialog o zielsku z Uzbekistanu zabawniejszy niż wszystkie pseudokomedie typu "Miszmasz" czy "Futro z misia" razem wzięte :)

Odpowiedz
(29-11-2019, 14:45)Trailery Srailery napisał(a): Historia warszawskiego inteligenta wzorowanego na Leopoldzie Tyrmandzie

Z tym elementem jest gruba afera z prawami autorskimi, oczywiście ubrana jak wszystko dziś w element "pisowski". ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Zrobili by już tego Złego :)

Odpowiedz
https://fdb.pl/wiadomosci/39751-telewizja-polska-bierze-sie-za-produkcje-kinowych-filmow-pierwszym-z-nich-jest-zenek

To będzie hicior :)

Odpowiedz
Ale oni to zamierzają nakręcić i zmontować w ciągu 2 miesięcy? 0_o
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Odpowiedz
Wow, zwiastun filmu podczas programu publicystycznego. Prawie jak polski Jimmy Kimmel Live! ;)

A na serio - wyczuwam (jak zwykle) kał, ale sam Zenek jest spoko - prawdziwy polski kapitalista.

Odpowiedz
meh, był już taki film przecież

:D
tak że o.

Odpowiedz
Kojarzycie Panią Barbarę Białowąs? Tę od legendarnego już wywiadu z Walkiewiczem z Filmwebu? Trudno uwierzyć, ale ktoś dał jej drugi film do wyreżyserowania! :D

I to nie byle jaki. 365 dni to adaptacja polskiego pisiąt twarzy greja i jak głosi Onet jest to "pierwszy polski film erotyczny":
https://www.onet.pl/film/onetfilm/365-dni-pierwsze-zdjecia-z-filmu-na-podstawie-powiesci-blanki-lipinskiej-galeria/9vyptgq,ddf42670

Premiera 7 lutego. :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości