Zapowiedzi
Królikowski jest tutaj komiczny. Jak złol z Austina Powersa.

Reszta jak kolejny półprodukt od biznesmena Vegi. Dziwne że zwiastun nie trwa 5 minut.

Odpowiedz
Ja p......lę xD

Classic Vega.

[Obrazek: giphy.gif?cid=790b7611e022c2b15c0a772c00...=giphy.gif]

Odpowiedz
Ogólnie już chyba nawet fani Vegi zaczynają dostrzegać, że coś jest nie tak :) W komentarzach na fejsie zwiastun obrzucany błotem zdecydowanie mocniej niż poprzednie dzieła Vegi.

Ciekaw jestem wyników finansowych Bad Boya :) może jak frekwencja na jego filmach będzie pikować to Vega zrobi przysługę ludzkości i na moment poprzestanie kręcić? :)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
O widzę, że po Plagach Breslau i Polityce rozszerzyła się ekipy ulubionych aktorów Vegi o nowe nazwiska, czyli Małgorzata Kożuchowska, Maciej Stuhr i Zbigniew Zamachowski (zabawne, że chciałem by wrócił do kina, ale akurat powrócił w filmach tego reżysera, którego filmy przestałem oglądać po "Pitbullu - Niebezpiecznych kobietach").

Odpowiedz
Na miejscu któregokolwiek z tych aktorów, to wstydziłbym się pokazywać publicznie po przyjęciu angażu u Vegi :P

BTW. PISF sypnęło Smarzowskiemu workiem pieniędzy na "Wesele 2"

https://film.wp.pl/pisf-w-koncu-dofinansowal-nowy-film-smarzowskiego-chodzi-o-drugie-wesele-6461346151495297a

Odpowiedz

:)

Odpowiedz
Gdyby Barbara Białowąs reżyserowałaby Sausage Party:

[Obrazek: giphy.gif]
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
nawrocki napisał(a):Reszta jak kolejny półprodukt od biznesmena Vegi. Dziwne że zwiastun nie trwa 5 minut.

Scena z trailera, jak prezes klubu w szatni po meczu łamie nogę swojemu piłkarzowi sprawiła, że MUSZĘ to obejrzeć.

Odpowiedz
Widziałem w kinie inny zwiastun tego "365 dni". Taki bardziej starający się zarysować fabułę. No ale wnioski te same - straszna pozerka.
.

Odpowiedz
(08-01-2020, 23:34)Mental napisał(a):
nawrocki napisał(a):Reszta jak kolejny półprodukt od biznesmena Vegi. Dziwne że zwiastun nie trwa 5 minut.

Scena z trailera, jak prezes klubu w szatni po meczu łamie nogę swojemu piłkarzowi sprawiła, że MUSZĘ to obejrzeć.

Sam film inspiruje się wydarzeniami z ostatnich kilkunastu lat historii Wisły Kraków (polecam książkę "Wisła w ogniu" - kapitalna), gdzie bandyci pod płaszczykiem kiboli rzeczywiście przejęli na chwilę klub i prawie go zniszczyli. Ale motyw z uwaleniem nogi piłkarzowi to typowa vege-ściema.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Nowy teaser.

Odpowiedz
Dawid Ogrodnik jako ksiądz Jan Kaczkowski. Ogólnie na początku pomyślałem "kurczę, mordę kojarzę", ale dopiero po chwili skminiłem, że to Ogrodnik.

[Obrazek: z2lNDas.jpg]

[Obrazek: Lnp2SSL.jpg]

[Obrazek: 8AIhAEt.jpg]

Odpowiedz
Ogrodnik to polski Eddie Redmayne.

I nie jest to komplement.

Odpowiedz

No niezła ekipa. Widzę, że już w lutym pojawia się drugi poważny kandydat po 365 dni do paździerza roku :)

Odpowiedz
Zenek, Swingersi, 365 dni - polska trylogia Walentynkowa.

Odpowiedz
Żeby nie było za dużo cukru i lukru, to 21 lutego jeszcze nowy Vega. Luty zapowiada iście epicko, jeśli chodzi o polskie kino.

Odpowiedz
Obczajcie to :D

https://www.instagram.com/p/B7iLFzUJKnS/

Odpowiedz
Za mało Vegi? No to kolejny film

https://youtube.com/watch?v=2v9iHahrTbg

O ile te jego pierdoły o polityce, gangsterach i piłce nożnej, to można wyśmiać, tak dziwnie się robi, gdy ten gość bierze się za temat pedofilii i handlu dziećmi.
.

Odpowiedz
srebrnik popraw zwiastun bo źle wrzuciłeś i nie widać ;P

VEGA AMERYKANIZUJE POLSKIE KINO

Cytat:Cały trailer zobaczysz tylko w kinach przed filmem „BAD BOY”

Odpowiedz
Czyli 40 minutowy gówniany zwiastun, do filmu którego nigdy nie obejrzę, będzie tylko wyświetlany przed innym fimem, którego też nigdy nie obejrzę?

Najlepsza marketingowa decyzja w historii polskiej kinematografii. Dwa kciuki w górę. Mam nadzieję że to rozpocznie nowy trend.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości