29-06-2023, 13:25
|
Zapowiedzi
|
|
Ja wszystko rozumiem, że biznes i w ogóle, ale chyba da się znaleźć kogoś rozpoznawalnego i z talentem aktorskim ;)
Ja tam mam do niej stosunek zupełnie obojętny - ani mnie ona ziębi ani grzeje, we wszystkich dotychczasowych filmach z nią, które oglądałem była jak najbardziej w porządku i nie powiedziałbym, że jest jakaś wybitnie nieutalentowana - ot, jedna z wielu przewijających się przez ekran osób z twarzy podobnych zupełnie do nikogo. Gdyby nie ten cały płacz różnych ludzi przy niusach do filmów, w których występuje nawet bym nie wiedział, że ona jakaś popularna jest obecnie - serio wg ciebie jest aż taka wybitnie kiepska aktorsko czy fajnie jest tak gadać, bo większość jej ciśnie z jakiegoś niezrozumiałego dla mnie powodu?
Oczywiście czaję, że może ci ona nie pasować bo tak i tyle, ja mam tak np. z Borysem Szycem - nie mogę patrzeć na ten jego szczurzy ryj i omijam produkcje z jego udziałem szerokim łukiem :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
29-06-2023, 13:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-06-2023, 14:03 przez slepy51.)
Najgorszą aktorką świata to nie jest, ale bliżej jej zdecydowanie do tych gorszych, niż lepszych. Do tego to takie kolejne wypromowane nazwisko wciskane do filmów na zasadzie "bo znane", tak jak Karolak. Jakość gry aktorskiej absolutnie drugorzędna.
A Szyc akurat w niejednej produkcji pokazał, że jest bardzo spoko aktorem. Te żenujące komedie gościa tak zaszufladkowały. 29-06-2023, 16:42 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-06-2023, 19:49 przez Kryst_007.)
Jej nazwisko faktycznie przyciąga widzów do kin? Że jest znana i reklamuje wszystko wszędzie to wiem, ale czy przekłada się to na wyniki kasowe jej filmów?
W czym ona w ogóle grała istotnym? Wiem, że debiutowała w filmie Vegi, bo nawet nagrywałem wtedy wywiad z nią na premierze i była skrajnie zestresowana, ale i bardzo miła. To się bardzo zmieniło. Obie te kwestie. Poza tym jakieś głośne tytuły? Hity? Kojarzę dziwny film z netfliksa, ale on nie był kinowy, a poza tym nie bazował na jej nazwisku. Jestem zresztą zdania, że w Polsce nie ma aktorów, którzy podciągają wyniki filmów. Kiedyś może kimś takim był Pazura. Obecnie nie widzę nikogo. Polskie "gwiazdy" mają ten swój status w zasadzie niezależnie od dorobku ekranowego. Promocja odbywa się poprzez wszystko poza filmem. Gdy już ktoś faktycznie skupia się na aktorstwie, to nie za bardzo idzie za tym wielka kariera ściankowa.
.
29-06-2023, 19:39 (29-06-2023, 13:25)Kryst_007 napisał(a): Ja wszystko rozumiem, że biznes i w ogóle, ale chyba da się znaleźć kogoś rozpoznawalnego i z talentem aktorskim ;)Nazwiska podaj, a nie że "chyba da się znaleźć". Wieniawa jest bardzo popularna, jest zajebistą dupą i przeciętną aktorką, czyli zestaw bardzo mocny aby trzaskać mnóstwo polskich filmów przez najbliższą dekadę albo dłużej. 29-06-2023, 19:50
Przyznaję, że tak średnio się w orientuję w młodym polskim podwórku, ale jestem w stanie rzucić jednym nazwiskiem - Zofia Wichłacz :)
29-06-2023, 19:55
Kurde, świetnie wygląda ten zwiastun. Myk z "malowaniem", mykiem, ale te kadry... dawno nie czekałem na polski film, ale tego jestem bardzo ciekaw.
30-06-2023, 09:07 (29-06-2023, 19:55)Kryst_007 napisał(a): Przyznaję, że tak średnio się w orientuję w młodym polskim podwórku, ale jestem w stanie rzucić jednym nazwiskiem - Zofia Wichłacz :) Nie jest to może poziom rozpoznawalności Wieniawy, ale wg mnie zajebista jest Karolina Bruchnicka - ładna i aktorsko daje radę :)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
30-06-2023, 09:17
Michalina Olszańska, która woli jednak chyba bardziej niszowe kino, chociaż zagrała ostatnio w komedii romantycznej "Pokolenie IKEA".
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.
30-06-2023, 12:11
Tak. Podobała mi się u Smoczyńskiej. Chyba jej największym problemem wizerunkowym jest to, że to córka "Jaszczura" :)))
30-06-2023, 12:15
Wow, czego się to człowiek nie dowie. Ciekawe, że robi spoko karierę z takim ojcem oszołomem :p
30-06-2023, 12:28
Nie no fajnie, że sobie rzucacie nazwiskami młodych aktorek, które lubicie ale rozpoznawalne wśród polskiej młodzieży to one są tak samo jak ja, czyli wcale :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
30-06-2023, 12:32
Twórcy serialowych Kajka i Kokosza będą robić Tytusa, Romka i A'Tomka + Śledziu na pokładzie:
![]() Nie grzeje i ziębi, ale źle to nie wygląda. A po udanym Kajku i Kokoszu mam kredyt zaufania. 19-07-2023, 13:20
A`Tomek wygląda chujowo. Cała siła tej postaci była w tym, że wyglądał i zachowywał się sztywno i poważnie. Ten tutaj wygląda na jakiegoś dziecinnego nerda.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
19-07-2023, 13:30 (19-07-2023, 13:20)OGPUEE napisał(a): Nie grzeje i ziębi, ale źle to nie wygląda Raczysz żartować milordzie - przecież brzydszej kreski nie dało się chyba zrobić (zwłaszcza w porównaniu z komiksami).
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 19-07-2023, 13:49
Pełny zwiastun filmu o psie, który jeździł koleją. Był puszczany przed Barbie:
Książkę czytałem ostatni raz w podstawówce (czyli dawno), ale nie kojarzę wątku umierającej na śmierć dziewczynki. A i tak przebija się ten nieznośny lukier i na oryginalne zakończenie na pewno nie ma co się nastawiać (ewentualnie Lampo będzie wyglądać jak w ostatnim odcinku Przygód psa Cywila). 03-08-2023, 19:01
Nie wiem... jakoś tanio mi to wygląda. I obawiam się, że skupią się na katowaniu Pileckiego a nie jego "akcjach". Choć niby te też są w zwiastunie
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 12-08-2023, 00:46 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |

![[Obrazek: tytus-romek-i-atomek.jpg]](https://cdn1.filmozercy.com/uploads/images/original/tytus-romek-i-atomek.jpg)