Zapowiedzi
228 baniek???
Ktoś z zagranicy tyle wyłoży na film o jakimś "Polaku-cebulaku", czy PISF da 6 baniek a resztę Orlen?

Mam nadzieję, że polskie będą tylko te miliony z PISF.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Może trzeba wyprać sporo $$$ :D
Też nie kumam jakim cudem ktoś przy zdrowych zmysłach wykłada na to hajs. 

Typujemy kogo wybrali? Jak Polak to Stawiam Komasa albo Matuszyński. O tym drugim już myślałem przy poprzednim poście, ale wydawało mi się, że jest zajęty czymś innym (ten film z Dorocińskim to chyba jednak nakręcony już).

A jak będzie kręcił to jakiś Żyd to dajta Spielbergowi! (A co! Kto mi zabroni marzyć :D) 
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Reżyseria - Bradley Cooper
Rola główna - Fassbender
Zdjęcia - Deakins
Muzyka - Hans

:D

Odpowiedz
Zgaduję, że jeśli polskie nazwisko to na Pasikowskiego padnie xD

Odpowiedz
No co Ty. Nie dadzą nikomu z 3go świata robić filmu za tyle kasy.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
I bardzo dobrze.
A Pasikowski to niech idzie na emeryturę bo już dawno mu zęby wypadły. Zrobił jeden film z tej "epoki" i kto widział choć 30 min to wie. Szkoda gadać.

Odpowiedz
Masz na pewno na myśli Kuriera. Ten film to dowód na to, że Pasikowski ma tragiczny warsztat. Napiszę wielkimi literami - TRAGICZNY.
.

Odpowiedz
Gówniarze po prostu są na etapie "królów życia" i dopóki nie wejdą w prozę życia czyt. pójdą do roboty, będą się tak zachowywać i jedyne co możesz zrobić to unikać, albo grać w tą głupią grę.

que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Znowu Ci się wątek popierdolił. Nie ćpaj tyle :P
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
No to mamy zwiastun oczywistego polskiego kandydata do Oscara

Odpowiedz
Zwiastun dokładnie taki jak sobie wyobrażałem. Ta obecność Ostaszewskiej i Stuhra nadaje całości niemalże dokumentalnego posmaku :) Cameo powinno zaliczyć jeszcze paru posłów i Janina Ochojska.

Odpowiedz
Janina Ochojska będzie narratorem, razem z Basia Kurde Szatan

Odpowiedz
Ten film to będzie/jest czyste kurestwo.

Oczywiście w zwiastunie zero Wakandy. Przedostają się przez granicę sami biali, włącznie z dziewczynką która umie powiedzieć po polsku "żyrafy" :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Ja z kolei nie rozumiem czym ta czerń i biel ma służyć. Że taki szary żywot białoruskiego uchodźcy? Pewien cytat Rewińskiego z "Superprodukcji" idealnie skomentowałby obecność filmu w Wenecji ;)

Odpowiedz
Pomijając skrajnie nienawistne intencje twórców, to to wygląda koszmarnie filmowo
.

Odpowiedz
Wygląda jak gówno, ale może podniesie świadomość co odstawia "straż graniczna" Wielkiej Potężnej Polski.

Odpowiedz
Nie podniesie, bo już na etapie pisania scenariusza ten film stał się elementem wojny plemiennej, bo w sumie sama Holland w niej bierze czynny udział. Efekt taki, że zwolennicy jednych powiedzą, że film genialny, a fanatycy drugich wrzasną kilka razy o tym, że zdrajcy Polski coś tam.
.

Odpowiedz
Czyli w sumie sukces przed startem, to po co się starać robić dobry film, pyknie się czarno biały obraz i już artystowsko w opór :D

Odpowiedz
Dla mnie każdy film z Ostaszewską jest na starcie skreślony. W każdym jest to jakaś rozchwiana emocjonalnie machająca rękami kobiecina widok której powoduje odruch ucieczki.

Odpowiedz
Ten film dzieli wspólne uniwersum z "Ranczem"?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości