Zapowiedzi
Na japońskiej?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Tak. Właśnie seans się skończył i opinia zara będzie w odpowiednim topicu.

Odpowiedz

Wygląda to przech*jowo.
Youniverse

Odpowiedz
Moim zdaniem jeszcze gorzej
.

Odpowiedz
Wygląda jak ekstrakt z Gilliama/Jeuneta, i to ekstrakt z ich niekoniecznie najlepszych filmów.

Odpowiedz
Jezu, faktycznie. Każdy kolejny trailer odsłania wyższy poziom chujozy. Ktoś tu na siłę chce się bawić w Hollywood, ale zapomina, że Polska nawet nie ma 1/4 ich możliwości technicznych.

Odpowiedz
Wyłamię się i napiszę, że "nie wygląda tak źle", ale niestety pod koniec zwiastuna włącza się u bohaterki tryb Mary Sue i zapewne pojawią się jakiś matrixowo-wiedźmińskie gówienka z dzieciakami w roli głównej.

Tak czy inaczej - będzie hit.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Hit to będzie - na Godzilli siedząc niedaleko mnie matka z synem rzuciła do niego "na pewno pójdziesz z klasą". 

I też na poziom techniczny nie narzekam, bo to daleko od totalnej żenady (a oryginalne Kleksy w momencie premiery nie powalały stroną techniczną), a i tak to najmniejszy problem. Na siłę to też chcą przypodobać amerykańskiej publice, bo w tizerku Ada jest w typowym amerykańskim budynku i pewnie stąd nacisk na diversity.

Gdy inne europejskie familijniaki to nie wstydzą swego pochodzenia i jak coś zmieniają to nieznacznie i są wierne materiałowi źródłowemu - np. niemiecki Kuba Guzik (gdzie CGI też czasem dawało do życzenia). 

Odpowiedz
Wizualnie to nie wygląda źle, ale nakręcone to jest dziwnie, jak reklama proszku do prania, do tego dochodzi cały element feministyczny, chujowa muzyka i odechciewa się nawet ten trailer dokończyć.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Wizualnie okej, ale sądząc po tym zwiastunie, to z "Akademią Pana Kleksa" ten film będzie miał niewiele wspólnego.

Odpowiedz

Odpowiedz

Odpowiedz
To jeszcze jest piąta część? Sądziłem, że temat zakończył się na czwórce.

Odpowiedz
(05-12-2023, 12:36)Bartholomew napisał(a):

Wygląda to przech*jowo.

Okropność...
Skrzyżowanie "Opowieści z Narnii", "Harry`ego Pottera" i wszystkiego tylko nie "Pana Kleksa".

I te komentarze pod zwiastunem:
- Mam 50 lat i nie mogę się doczekać. Magia. Cudo!!!
- No, ja też się zesrałem.

Mam nadzieję, że to chociaż jakieś boty z marketingu a nie realni ludzie.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
(06-12-2023, 12:35)OGPUEE napisał(a): To jeszcze jest piąta część? Sądziłem, że temat zakończył się na czwórce.

Niestety. Wychodzi na to, że póki Łepkowska żyje i nadal nie otrzymała zakazu wykonywania zawodu za zbrodnie na polskiej kulturze, to będzie dla kasy trzaskała kolejne "scenariusze".

Odpowiedz
(06-12-2023, 12:42)Dr Strangelove napisał(a): Mam nadzieję, że to chociaż jakieś boty z marketingu a nie realni ludzie.

Ktoś tu przespał euforyczne komentarze pod każdym aktorskim rimejkiem Disneya w ostatnich czasach.

Odpowiedz
Pełen zwiastun kontynuacji "Fuksa"...

https://www.youtube.com/watch?v=pdA1ZgDdjXo&ab_channel=Widzimysi%C4%99wkinie

Odpowiedz
Wow, chyba pierwszy zdarzyło mi się dać dislajka jako pierwszy, rozdziewiczyłem się, a zwiastun wyłączyłem po 15 sekundach, ci sami "aktorzy", ten sam nudny vibe, ićpanwchuj.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Eee, a widok dislajków już działa?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Nie, ale od tego są rozszerzenia w przeglądarkach by sobie je przywrócić.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości