Zapowiedzi
O kawce:
[Obrazek: GettyImages-144060676-114efd5.jpg?webp=1&w=1200]

Odpowiedz
(11-10-2025, 16:19)shamar napisał(a): Zgadnijcie o czym bedzie nowy film Holland? :)

O czym?
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
O żydzie.
Ale nie jakims tam żydzie. O Polakożercy- łgarzu Kosińskim.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Poprawka - Lewinkopfie.

Odpowiedz
Kolejny polski slasher. Ty razem nie Bartosza M. Kowalskiego:
https://www.filmweb.pl/news/TYLKO+U+NAS%3A+Bart%C5%82omiej+Topa+w+zwiastunie+polskiego+slashera+%22Martwi+przed+%C5%9Bwitem%22-163361

Dialogi chujowe i aktorstwo podobnie, ale wiadomo że nie o to chodzi w slasherach. Nie mówiąc, że widać ofiary killera będą wkurwiające, więc tym większa satysfakcja z ich śmierci.

No i bez kitu, niedługo będzie można spooktober z wyłącznie polskich produkcji.

Odpowiedz
ZAMACH NA PAPIEŻA

Już od 10 grudnia w Netflixie

Odpowiedz

Odpowiedz
Będzie 6-odcinkowy revival Rancza:
https://swiatseriali.interia.pl/newsy/seriale/ranczo-266/news-ranczo-powroci-z-nowymi-odcinkami-wlasnie-dogadalismy-sie-z-,nId,8047880

Odpowiedz
Pisałem o tym w wątku informacyjnym, w serialach. W sumie mój błąd, nie wiedziałem, gdzie to wrzucić:)

Odpowiedz
Peak serialu to pierwsze cztery sezony. Potem do dziewiątego jeszcze było okej ale dziesiąty i ostatni sezon to był dramat. Dosłownie i w przenośni. Nic gorszego nie da się stworzyć.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Kolejna familiada:

Odpowiedz

Pamiętam jak miałem taki sklepik obok siebie, na Winogradach w Poznaniu w czasach studenckich :D

Odpowiedz
Niesamowite, że oni jeszcze to kręcą:

Odpowiedz
(14-01-2026, 12:05)Pelivaron napisał(a): Niesamowite, że oni jeszcze to kręcą:
Jak pan zerkniesz tutaj, to wniosek o dofinansowanie 4 części już złożony :D
https://pisf.pl/wp-content/uploads/2026/01/REJESTR-WSPARCIA-FINANSOWEGO_12.01.2025.pdf

Swoją drogą niezłe podsumowanie jak ktoś jest ciekawy co tam się kręci albo zamierza nakręcić w naszym grajdołku.
Nowy film "Smarzola" ma tytuł "Słowianie Swaćba" czyli ślub słowiański.
Kolejna część "Wesela"?

Najebany Popiel wytacza się z wieży i rzyga Piastowi Kołodziejowi na buty...
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Na flmwebie zapowiedzieli film o Małyszu, ale użytkownicy X'a już ustalili jak powinna wyglądać pierwsza scena :) 

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
(14-01-2026, 16:43)Dr Strangelove napisał(a): Kolejna część "Wesela"?

Najebany Popiel wytacza się z wieży i rzyga Piastowi Kołodziejowi na buty...

A myszy go zeżarły, bo też najebane sfermentowanym zbożem.

Odpowiedz
Eeee... What?

Po ocenach widzę, ze szał.

https://twitter.com/BDisgusting/status/2032455791744053440?t=EY8pQzCZSj7P2pCsDJNlHQ&s=19
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Martwi przed świtem
, które miało premierę w zeszłym roku. Kilka stron temu wrzucałem zapowiedź z Filmwebu. Jak czytałem opinie, jest to gniot. 

Odpowiedz

Cytat:Film „Nasza rewolucja” w reżyserii Piotra Domalewskiego - poruszająca opowieść inspirowana życiem Grażyny i Jacka Kuroniów. Produkcja, łączy emocjonalną historię miłosną z tłem najważniejszych wydarzeń najnowszej historii Polski. W kinach od 11 listopada 2026 roku.

„Nasza rewolucja” opowiada o relacji dwojga ludzi, którzy wierzyli, że razem mogą zmieniać świat. On - charyzmatyczny, bezkompromisowy, gotowy poświęcić wszystko dla wolności. Ona - odważna, ciepła i niezwykle silna. Ich mieszkanie staje się miejscem spotkań opozycji demokratycznej, a codzienność - nieustannym balansowaniem między miłością, walką i strachem. W tle rozgrywają się wydarzenia, które zmieniły historię Polski: protesty robotnicze, działalność Komitetu Obrony Robotników, represje władz komunistycznych i stan wojenny. W rolach głównych zobaczymy Magdalenę Popławską oraz Arkadiusza Jakubika.

Pokusiłbym się o stwierdzenie, że ta Metallica do zwiastuna filmu o Kuroniu to tak średnio na jeża pasuje :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości