Zwiastuny filmów animowanych
No skoro ktoś spodziewał się, że film animowany z taką obsadą będzie pozbawiony dialogów, no to raczej świadczy tylko o nim. A sam zwiastun wygląda przepięknie.

Wysłane z mojego H8216 przy użyciu Tapatalka
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Jakoś nie trafia do mnie głos tego robota (robotki? robocicy?). Nie dlatego, że babski, ale po prostu jakiś taki, nie wiem... No słabo mi brzmi i tyle. Może w polskim dubbingu dadzą jakiś lepszy.

Odpowiedz
Cóż, dla mnie brzmi OK - robotycznie i beznamiętnie jak z IVONY, czyli tak jak wyobrażam głos robota.

Widzę, że robotka będzie matkować gąsce - po kaczce innemu nadużywanemu ptakowi w animacji :) (na szybko sprawdziłem podgląd google oryginalnej książki i faktycznie jest wątek gąski - czyli to nie wymysł leniwego producenta). Faktycznie obraz zwierząt idzie w cukierkowość, choć są momenty brutalności przyrody jak np. mewa kradnąca kraba. Wciąż jednak jestem na tak.

Odpowiedz
Sausage Party 2:

Odpowiedz
Tylko dwa lata:
https://x.com/dreamworks/status/1810766211019591771?s=46&t=vr66vV5mVg3lt5yFS4I1ng
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
To 2025/2026 rok będzie zdominowany przez spekulację polskiego dubbingu Osła/obaw o następcę.

Odpowiedz
Ale trafili z newsem idealnie...

Odpowiedz
Skończy się tak, że przejmie to młody Stuhr, choć będzie to miało tylko jedno uzasadnienie (wiadomo jakie), a zero sensu...

Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Młody to idealnie się wpasuje w film o młodym ośle, a co do Shreka 5 to licze na fundub ze starym zrobiony za pomocą AI
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(09-07-2024, 23:29)zombie001 napisał(a): Skończy się tak, że przejmie to młody Stuhr, choć będzie to miało tylko jedno uzasadnienie (wiadomo jakie), a zero sensu...

Gdyby był to film aktorski wizualnie by pasował ;).

Choć może młody Stuhr może jakoś umiejętnie naśladować tembr głosu ojca. Taki Marek Robaczewski (następca głosu Sknerusa McKwacza) w jednym odcinku Jonny'ego Testa idealnie zemulował głos swego ojca, Eugeniusza Robaczewskiego.

Przy czym młody Robaczewski dopiero dubbingował Sknerusa grubo po dekadzie śmierci ojca - stawiam, że z szacunku dla ojca nie wziął z marszu. I Maciej pewno też może mieć opory przejąć jednak ikoniczną rolę.

Odpowiedz
Skoro w Rojście udało się podrobić głos Fronczewskiego z AI to myślę, że i ze Stuhrem nie byłoby problemu
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
W Rojście wyszło to marnie
.

Odpowiedz
Pytanie 
Że Zaslav tego nie anulował:

Odpowiedz
Zaslav też miał ten film w dupie, ale przynajmniej sprzedał go innemu dystrybutorowi. Trzymam kciuki by stosunkowo sporo to zarobiło w BO, Zaslav zaczął pluć w swój kanciasty podbródek i wyciągnął z kosza Kojota.

Odpowiedz
Chciałbym zobaczyć jakąś porządną pełnometrażową wersję Kapitana Dodgersa. Z piosenką z intra oczywiście.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Czemu to po niemiecku?

Trochę na to czekałem, bo dzisiaj zachodnich pełnometrażowych animacji 2D to ze świecą szukać. Muszę jednak stwierdzić, że film zapowiada się... tak sobie. Spodziewałbym się bardziej szalonego looney-tunesowego humoru, tymczasem nie ma tutaj w tym zwiastunie niczego rzeczywiście zabawnego. Przynajmniej tak to wygląda - może mówią coś śmiesznego w dialogach. Nie szprecham po szwabsku, to nie wiem.

Odpowiedz
Krótka zajawka filmu "Wildwood" od studia LAIKA.

Odpowiedz
I'm interested:

I chyba w końcu jakaś animacja ze zwierzętami, gdzie one nie mówią. Nawet w Mustangu z Dzikiej Doliny była narracja Damona.

Odpowiedz
Od strony stylistycznej miałem lekkie wrażenie jakbym oglądał zwiastun gry wideo na silniku Unreal Engine, ale może podczas seansu przywyknę. Ciekawe, co będzie większym wyciskaczem łez: "The Wild Robot" czy "Flow".

Odpowiedz
Też mi się na początku wydawało, że to gra, taka w stylu "Stray".

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon