+ the Lords of Salem +
Witam Wszystkich. Właśnie wyszperałem pierwszy teaser trailer do filmu. Jakość beznadziejna, ale zawsze coś :)

ChowYunFat, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Sep 2012.

Odpowiedz
O w dupala, ale klimat 0_o
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Snappik +1. W dodatku ta kiepska jakość dodaje uroku i sprawia, że czuję mrowienie w kroczu.

Odpowiedz
Dokładnie. Teraz tylko czekać na opinie z Toronto i na trailer w lepszej jakości.

Odpowiedz
Podchodzę z rezerwą do tego, co zobaczyłem. Zombie w jednym z wywiadów wspominał, że to będzie jego najbardziej artystyczny pod względem realizacji film - dopieszczone ujęcia, szerokie kadry, powolne panoramy etc. A te zdewociałe mohery na fotach wyglądają trochę groteskowo - jak z Rodziny Adamsów.

Odpowiedz
Widmo z Salem.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Zombie wie, w jakie struny uderzyć, żeby było niepokojąco i groźnie.

[Obrazek: 564443_10151081604663323_259434539_n.jpg]

Odpowiedz
Mam nadzieję, że monstrum z plakatu pojawi się w samym filmie i będzie tak samo creepy.

Odpowiedz
"Land of the Lost" obejrzyj ;)

[Obrazek: sleestak.jpg]
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz

To chyba cos w stylu Harlequin ichthyosis
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
No, to jest TO - wreszcie jakiś zmutowany zwyrol na okładkę paryskiego żurnala.

EDIT

slepy, w Land of the lost gra Kenny Powers?

[Obrazek: LandOfTheLost_01.jpg]

Zajebiście.

Odpowiedz
Nie wiem, tego nowego nie widziałem bo gra Will Ferrell, na ktorego ryj mam alergię ;)

A na "Lords of Salem" oczywiście czekam niecierpliwie, bo na filmy Roba zawsze warto czekac ;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Pojawiły się pierwsze opinie zwykłych widzów, po premierze na festiwalu w Toronto i są one mniej więcej zgodne: film solidny, ale do miana najlepszego dokonania Zombiego mu daleko, ponadto dla wielu sprawiał wrażenie pociętego i kleconego na ostatnią chwilę, w związku z tym pojawiły się pytania, czy wersja pokazana na festiwalu będzie wersją ostateczną.

Odpowiedz
Wiadomo, że nie będzie. Nie od dziś do kin wchodza producenckie wersje filmow Roba (To samo było w przypadku pierwszego Halloween Roba, gdzie producenci go pospieszali i do kin trafiła wersja, z której nie był zadowolony), jego full pojebaną wizję poznamy pewnie dopiero przy okazji premiery na Blu ;)

Odpowiedz
Ale to nieco dziwne, zważywszy na to, że film można wręcz nazwać niezależnym (małe studio produkcyjne, budżet wynoszący zaledwie 1,5 kafla), więc chyba producenci nie stali nad nim z nożyczkami.

No, chyba że koniecznie chciał się pochwalić swoim dziełkiem w Toronto i w pośpiechu montował film, żeby dotrzymać terminu.

Odpowiedz
Żadna tam wyrocznia. BD dał H2 tylko 3 oczka.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Też liczę się z tym, że przesadzają, a linka wkleiłem, bo to w zasadzie pierwsza "profesjonalna" recenzja.

Odpowiedz

Odpowiedz
Pachnie okultystycznymi horrorami z lat 70. - thumbs up! Szkoda tylko, że premiera dopiero w 2013...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości