![]() |
|
Bond - temat ogólny - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Serie filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Serie-filmowe--21) +---- Dział: JAMES BOND (https://forumkmf.pl/Forum-JAMES-BOND--57) +---- Wątek: Bond - temat ogólny (/Thread-Bond-temat-og%C3%B3lny--4320) |
RE: Bond - temat ogólny - Mierzwiak - 10-07-2017 Podstawowa kwestia: To licencja na zabijanie czy przynudzanie? No i ciekawe czy mimo sporych zarobków S... S... Spectre <projectile vomit> Bond podzieli los innych serii, które spotkał ostatnio mocny spadek w BO. RE: Bond - temat ogólny - Kuba - 10-07-2017 Dobra informacja. Craig to dobry Bond, grunt aby ekipa twórcza się postarała. Ciekawe czy Mendes zostanie który po rewelacyjnej robocie przy "Skyfall" zaliczył zjazd o parenaście pięter w "Spectre". RE: Bond - temat ogólny - Dr Strangelove - 10-07-2017 (10-07-2017, 08:49)Kuba napisał(a): po rewelacyjnej robocie przy "Skyfall"Za takie prowokacje powinny być bany bez ostrzeżenia. Niech wezmą Campbella i spokojnie czekam. RE: Bond - temat ogólny - Mierzwiak - 10-07-2017 (10-07-2017, 08:57)Dr Strangelove napisał(a): Za takie prowokacje powinny być bany bez ostrzeżenia.Spokojnie, niektórym się po prostu Mendes z Deakinsem myli
RE: Bond - temat ogólny - Kuba - 10-07-2017 No i znowu ![]() Nie, serio, moim zdaniem Skyfall jest swietnie wyreżyserowane...chyba, że aż tak zdjęcia przkryły mi wszystko. Chyba aż sobie powtórzę. RE: Bond - temat ogólny - patyczak - 10-07-2017 Craig jest moim ulubionym Bondem, ale po tym, co odwalił w poprzednim filmie, to jest bardzo zła wiadomość. Miałem płonną nadzieję na powiew świeżości. RE: Bond - temat ogólny - Dr Strangelove - 10-07-2017 (10-07-2017, 09:03)Kuba napisał(a): No i znowu Oj, żartuję sobie. Jak się komuś to podoba to będę musiał z tym żyć, aczkolwiek powinieneś obejrzeć faktycznie raz jeszcze i więcej już nie grzeszyć
RE: Bond - temat ogólny - Gieferg - 10-07-2017 Cytat:Ciekawe czy Mendes zostanie Mendes zaliczył zwyżkę, ale nie taką, bym chciał go kiedykolwiek jeszcze widzieć za sterami filmu o Bondzie. Jak pomyślę o finale "Spectre"... ugh... Liczę na mocne zakończenie dla Craig-Bonda, bo ostatni dobry film z nim dostaliśmy blisko dekadę temu. RE: Bond - temat ogólny - Bradesinarus - 10-07-2017 Jeśli Craig ma znowu zagrać tak jak w Spectre, gdzie praktycznie każdym gestem prezentował całkowity brak zaangażowania i całkowite znudzenie rolą to mnie się nie chce go już oglądać na ekranie. Wolałbym kogoś świeżego i pełnego energii. Moimi faworytami byliby Fassbender, Matthew Goode lub Dan Stevens. RE: Bond - temat ogólny - zombie001 - 10-07-2017 Jakbyś Ty musiał grać w "Spectre", też pewnie uleciałoby z Ciebie życie ![]() A tak na poważnie. News pochodzi z czasopisma, które słynie z mitomanii, więc nie cieszyłbym się (lub martwił) przedwcześnie. Aczkolwiek Broccoli podobno wierci dziurę w tyłku Craiga już od ponad roku, więc nie byłoby to wcale dziwne, że w końcu się zgodził - chociażby na 1, ostatni film. Z jednej strony fajnie, bo jego Bond zasłużył NA DUŻO LEPSZE ZAKOŃCZENIE, ale z drugiej... "Spectre" zostawia taką ch*** furtkę dla sequela :/ I to uderzającą tak mocno w stronę remake'u "W tajnej służbie Jej Królewskiej Mości". Meh. Ps. Ciekawe czy nazwisko Nolana - jako kandydata na reżysera - znajdzie się na liście u producentów. Ja jakoś nigdy nie widziałem go, jako kontynuatora serii, rozpoczętej przez kogoś innego, ale któż wie. RE: Bond - temat ogólny - Kuba - 10-07-2017 Chciałbym aby nowy Bond był maksymalnie oderwany od tego co się stało w Spectre. Liczę na jakiegoś nowego, sensownego villaina przynajmniej na poziomie Bardema. W sumie Nolan jako reżyser...nawet bym to zobaczył. Chyba nie ma planów teraz. RE: Bond - temat ogólny - Lawrence - 10-07-2017 Hm, nie wiem, czy akurat bym chciał zobaczyć Nolana w Bondzie. Co prawda nigdy nie ukrywał swej fascynacji tą serią, ale jednak wolałbym go w jakimś oryginalnym projekcie. I dlatego też liczę, że kiedy Spielberg chciał nakręcić Bonda, to dostał od Lucasa Indianę Jonesa, to może Nolan chcąc zabierać się za Bonda, sam wymyśli coś dla siebie. Przeciwko Carigowi w kolejnym filmie nic nie mam. RE: Bond - temat ogólny - simek - 10-07-2017 Następny odtwórca roli Bonda i tak się prędzej czy później pojawi, więc nic nie tracimy, a Craigowi należy się jakiś porządny film na pożegnanie. Swoją drogą to Daniel ma jeszcze coś takiego jak kariera aktorska, czy już tylko przepija miliony zastanawiając się czy zgodzić się na nowego Bonda? RE: Bond - temat ogólny - Pelivaron - 10-07-2017 (10-07-2017, 18:20)simek napisał(a): Swoją drogą to Daniel ma jeszcze coś takiego jak kariera aktorska, czy już tylko przepija miliony zastanawiając się czy zgodzić się na nowego Bonda? Niebawem premiera Logan Lucky, nowego filmu Stevena Soderbergha, w którym DC gra jedną z ról
RE: Bond - temat ogólny - Pelivaron - 24-07-2017 8 listopada 2019 roku premiera kolejnego Bonda. RE: Bond - temat ogólny - zombie001 - 26-07-2017 Craig, na razie nieoficjalnie, potwierdzony. A tutaj kandydaci na objęcie stanowiska reżysera: - Yann Demange ("W potrzasku. Belfast '71" z O’Connellem) - podobno ma największe szanse, - Denis Villeneuve ("Labirynt", "Wróg", "Nowy Początek", "Blade Runner 2049) - David Mackenzie ("Aż do piekła", "Ostatnia miłość na Ziemi "), http://www.indiewire.com/2017/07/bond-25-director-denis-villeneuve-yann-demange-david-mackenzie-1201860282/ RE: Bond - temat ogólny - Gieferg - 26-07-2017 Cytat:- Denis Villeneuve ("Labirynt", "Wróg", "Nowy Początek", "Blade Runner 2049) No po prostu k***a no nie... RE: Bond - temat ogólny - zombie001 - 26-07-2017 No właśnie ja jestem zaskoczony, że jego nazwisko w ogóle tu pada. Po "Blade Runnerze" miał zrobić sobie krótką przerwę i ruszyć z pracami nad "Diuną" :/ RE: Bond - temat ogólny - Bradesinarus - 27-07-2017 Dlaczego znów rozpatrywani są głównie kandydaci znani z dramatów a nie kina akcji? Nie mam nic do żadnego z wymienionych nazwisk (Villeneuve'a i MacKenzie nawet szanuję za, odpowiednio Arrival oraz Perfect Sense) ale po Bondach Mendesa czuje przesyt babrania się w psychologicznych meandrach agenta 007. Chciałbym czegoś lzejszego. RE: Bond - temat ogólny - Snappik - 27-07-2017 #neverhappen Wiecie kogo bym widział jako reżysera nowego Bonda? McTiernana
|