![]() |
|
Aliens vs. Predator - Requiem (AVP2) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Serie filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Serie-filmowe--21) +---- Dział: ALIEN & PREDATOR (https://forumkmf.pl/Forum-ALIEN-PREDATOR--20) +---- Wątek: Aliens vs. Predator - Requiem (AVP2) (/Thread-Aliens-vs-Predator-Requiem-AVP2--620) |
- Anonymous - 18-09-2007 Cytat:a Reiko Aylesworth matkę, weterankę wojny w Iraku, która stylizowana jest na Ripley z pierwszego filmu serii o Obcych. dżizzaaassss nie dość że A:R było bez sensu w dużej mierze dzięki Ripley to i tutaj oczywiście musimy miec jakiegos jej klona :? Cytat:... tyko jeden Predator?To było wiadomo od dawna.... - military - 18-09-2007 Gieferg napisał(a):dżizzaaassss Czekaj, czekaj... Czepiasz się tych filmów za... odstępstwo od, powiedzmy, klimatu serii? No nie wierzę. Przecież równie dobrze mogliby walczyć z alienami w wymiarze X za pomocą laserów ze Star Wars, na końcu powinien wyskoczyć alien wielkości budynku, którego rozwalą jakimś fartownym i totalnie głupim sposobem, a tobie powinno się podobać, jeśli tylko będzie efektownie. :) - Anonymous - 18-09-2007 Military, picie z rana ci nie służy, wczesna godzina a ty już od rzeczy gadasz :? Cytat:Czekaj, czekaj... Czepiasz się tych filmów za... odstępstwo od, powiedzmy, klimatu serii? Wprost przeciwnie. Czepiam się kurczowego trzymania się elementów które JUŻ BYŁY w poprzednich filmach. Nie ma Ripley to niech się pojawi postać na niej wzorowana, która będzie rzucać takimi samymi tekstami i nawet dziewczynka chyba jest z tego co mi wiadomo, no co to ma być? Nic innego się już nie dało wymyślić? - Oconnel - 18-09-2007 [CIACH] Większego zdjęcia się nie dało? Od tego jest np. imageshack i miniaturki, aby z nich korzystać. EDIT do powyżej: Do jak mus to mus, Ja tam wolę od razu duże formaty, o ile nie rozwalają szerokości na forum, a ten nie rozwala. Ok, dostosuję się ;) Duże się długo ładują i zajmują dużo miejsca (trzeba przewijać). Miniaturki dają wybór - kto chce zobaczyć więcej - ten kliknie. ;)
- Mierzwiak - 18-09-2007 Takie wielkie zdjęcia są passe. Miniaturkę please. - ALIEEN - 18-09-2007 Juz wczesniej widzialem to zdjecie i powiem, ze ujecie z Alienem na samochodzie w deszczu jest przezajebiste :) - Glut - 18-09-2007 Czy mi się tylko wydaje czy pan (pani?) po prawej jest jakaś 'niewyraźna'? - Hitch - 18-09-2007 Pewnie musi wziac Rutinoscorbin. - Mefisto - 18-09-2007 ALIEEN napisał(a):Juz wczesniej widzialem to zdjecie i powiem, ze ujecie agree ;) - Yossa - 19-09-2007 Glut napisał(a):Czy mi się tylko wydaje czy pan (pani?) po prawej jest jakaś 'niewyraźna'? Widać wyraźnie jest smugę po wycieraczce. Przeglądam zdjęcia z tego filmu i z każdym następnym dochodzę do wniosku, że niedługo na moim pulpicie zagości jakiś obrazek z AVP:R. - Mierzwiak - 19-09-2007 A ja dochodzę do wniosku że ten film będzie zły, może nawet bardzo, ale z gatunku tych które dostarczają niezłej dawki filmowej przyjemności. Czekam. - Hitch - 19-09-2007 Ja stawiam jeszcze, ze zly nie bedzie. Do poprawki tylko komputerowa krew i pomysl z planeta Predatorow. Jesli sknoca ten film i bedzie poniezej dobrej to bedzie znaczylo ze wzieli sie za niego debile, ktorzy nie umieja wykorzystac nawet tego, ze nie maja nad soba cenzora sapiacego im na kark. - Oconnel - 19-09-2007 Mało że miała być planeta Predatorów to i również Alienów. Ale nie bój sie Hitch, ostatnio czytałem że oba te pomysły (pomimo iż przygotowano już odpowiednie design-y planet) zostały porzucone z powodu kasy. Budżet filmu podobno by tego nie przetrzymał. - Predator895 - 20-09-2007 http://www.filmweb.no/trailere/article140727.ece Nowe 2 Trailery :P z licznika wynika ze będzie trochę ofiar :D - Mierzwiak - 20-09-2007 Ten dolny jest tym samym co poprzednio, ma tylko dodane króciutkie ujęcie rozbijającego się statku Predatorów. A ten naprawdę nowy trailer niezły, może nawet wybiorę się do kina? PS. Chyba nie traktujecie tego licznika poważnie? :lol: Chociaż kto wie... - military - 20-09-2007 Ale ten nowy fajny jest, pomysł z licznikiem ofiar wskazuje na to, że film będzie nieskrępowaną, radosną rzeźnią - i dobrze. :) - military - 20-09-2007 Parę nowych faktów: Budżet filmu jest mniejszy niż budżet pierwszego AVP - czyli mniej niż 45 milionów. Producenci określają go jako "fairly low budget". W filmie znajdzie się scena podwodna, zawierająca "mayhem, carnage and people dying". Sweet. :) Będzie scena w szpitalu, gdzie Predalien zrobi rzeźnię. Będzie także scena walki na dachu, w której udział weźmie duża liczba kukieł. Czyli też fajnie. Obcy nie będą nigdy widoczni w dziennym świetle. Obcy będą portretowani w 90% przez Toma Woodruffa w kostiumie, z ogonem dorobionym komputerowo. Ksywa nowego preda to Wolf. Ehm... Podobno bracia Strause pozostawili sobie furtkę do zrobienia AVP3 - nic dziwnego. Ale co fajniejsze - ta furtka zakłada, że AVP3 będzie się rozgrywał poza Ziemią. Kul i grejt. Twórcy przyznają, że mają na uwadze ciągłość serii i nie zamierzają jej zniszczyć andersonowym sposobem. Ani żadnym własnym, żeby nie było. :) Czekam, czekam coraz bardziej... - Mierzwiak - 20-09-2007 Powiedzmy sobie szczerze - ten film nie będzie tym, czym mógłby być. Ale chyba trzeba go przyjąć takim, jakim będzie, a na pewno będzie znacznie lepszy niż Andersonowa kostka lodu. Też czekam, i na chwilę obecną jestem pewien że pójdę do kina. - Predator895 - 20-09-2007 Powinni dać scenę w której Alieny rozszarpują Andersona na kawałki a Pred robi sobie z jego czachy kolczyki :D - Anonymous - 20-09-2007 Cytat:Budżet filmu jest mniejszy niż budżet pierwszego AVP - czyli mniej niż 45 milionów. Producenci określają go jako "fairly low budget". To niestety widać. Cytat:Będzie scena w szpitalu, gdzie Predalien zrobi rzeźnię. Wolałbym żeby rzeźnię robił Predator lub Alien, na samo słowo Predalien reaguję alergicznie :evil: |