Aliens vs. Predator - Requiem (AVP2)
[Obrazek: 4fa79061bb0f7246.jpg]

Tytuł: Aliens vs Predator - Requiem
Tytuł polski: Obcy kontra Predator - Selekcja Naturalna

Reżyseria: Colin Strause, Greg Strause

Dzisiaj ukazał się trailer, który jest lepszy niż całe AVP1 razem wzięte. Tak powinien wyglądać film o Predatorze i Obcym :)

Trailer (polecam wysoką jakość):
http://media.movies.ign.com/media/746/746237/vids_1.html

Oficjalna strona:
http://avp-r.com/

Z tego co wiadomo, film robią byli spece od efektów specjalnych. Jest to oczywiście kontynuacja AVP1. Choć chyba luźno powiązana :D

Stopklatka:
Kontynuacja jednego z największych przebojów kina fantastycznego ostatnich lat - kolejne starcie dwóch potworów, które stały się bohaterami serii zaliczanych do najbardziej kasowych w dziejach kina. Szczegóły scenariusza "AVP 2" utrzymywane są na razie w tajemnicy.

Odpowiedz
Trailer zachęcający w podobny sposób jak ten z Johna Rambo, ta bryzgająca krew i całe to gore...

Po obejrzeniu naszła mnie chęć żeby się wybrać do kina, ale jak zwykle poczekam na jakieś recenzje :P Ciekawe czy tym razem z ilością krwi i brutalności nie przesadzili w drugą stronę :P no ale o ile w perzypadku Die Hard 4.0 czy Batmana brak krwi mi nie przeszkadzał tak tutaj mam zupełnie inne oczekiwania :twisted:

Martwi mnei tylko to że widać tam coś jakby podróbkę Ripley i podróbkę Newt :?

Odpowiedz
Pejcz Predatora zrobił na mnie wrażenie. Widziałem to gdzieś w komiksie, ale na ekranie jeszcze nie :D

Odpowiedz
najlepsze jak typiara zostaje przygwożdżona do ściany przez Preda :D no ale wszyscy dobrze wiedza ze zwiastuny kłamią zobaczymy jak cały film wyjdzie bo aktorstwo w tym zwiastunie nie wygląda zbyt obiecująco :P

Odpowiedz
Obejrzałem w lepszej jakości - KOPIE PO JAJACH :twisted:

a aktorstwo? kij z tym, oni mają tylko efektownie ginąć :twisted:

Odpowiedz
no i Predy nie wyglądają już jak wielkie puszki z Tuszonką turystyczną :P hm jeśli chodzi o Aktorstwo to muszę poczuć na samej skurzę że bohaterowie srają ze strachu ginąc niewiedząc co ich tak naprawdę atakuje . Poczuć ten dreszczyk że coś sie zbliża i ma sie przejebane :P np:
Metro Pred 2 i posrani Jamajczycy strzeląjacy we wszystkie strony i Pred z gracją który ich filetuje :D

Odpowiedz
Predator895 napisał(a):najlepsze jak typiara zostaje przygwożdżona do ściany przez Preda :D

Taa, niezłe :D

Cytat:no ale wszyscy dobrze wiedza ze zwiastuny kłamią zobaczymy jak cały film wyjdzie bo aktorstwo w tym zwiastunie nie wygląda zbyt obiecująco :P

Nie sposób się nie zgodzić. Nie gra tam też nikt szczególnie znany (chyba...), pewnie właśnie z powodu niskiego budżetu, ale co tam :D

Zedytowałem pierwszego newsa. Według Stopklatki to AVP2 (jednak), podtytuł: Selekcja naturalna :)

Odpowiedz
Cytat:PS. Czy Admin lub Mod mógł by poprawić literówkę w tytule wątku?

Sam to możesz zrobić :roll:

Odpowiedz
jedno jest pewne: film NIE DOSTANIE ode mnie 0/10.

co mi się nie podobało? studenci. od ch*** ich tam biega. no i laska na stanowisku strzeleckim - Rambo w spódnicy, nie lubię czegoś takiego.

CZEKAM na premiere...

Odpowiedz
In an interview with http://www.iesb.net on September 29, 2006 Tom Rothman, the head of Fox studios, said that AVP2 will be 'very violent, very hardcore and very restricted', implying an R-rating.

Yeeesss :D

Odpowiedz
To już dawno słyszeliśmy :P

Cytat:'very violent, very hardcore and very restricted'
Oby był jeszcze "very good"

Odpowiedz
Oby to nie były najlepsze sceny z całego filmu :D

Odpowiedz
No jeśli chodzi o Kino to laski mogą być:
- Bite
- Gwałcone
- Mordowane
- Sponiewierane
- Tłamszone przez Życie :)
itp. :)
Ale Laska w połączeniu z giwerą to zło totalne patrzeć sie nie da :D Tak sie nie godzi od tego są Chłopaki z naszej paki :D

Odpowiedz
Cytat:Ale Laska w połączeniu z giwerą to zło totalne patrzeć sie nie da
Dlatego właśnie Aliens jest najsłabszy z całej trylogii 8)

Odpowiedz
hm Tam babki wyglądały jak Chłopy więc wiesz pozatym jest to jakoś uzasadnione Armią i w ogóle a tu wątpię aby ta mamuśka miała wcześniej jakieś przeszkolenie z bronią ciężką na dodatkowych zajęciach w szkółce niedzielnej

Odpowiedz
Cytat:Dlatego właśnie Aliens jest najsłabszy z całej trylogii

ale nie dlatego, że jest laska z giwerą. laska z giwerą może być, jeśli mnie reżyser do tej koncepcji przekona. Cameron przesadził w innym miejscu.

wracając do trailera: ta strzelająca laska popsuła mi humor:) dosłownie jakbym Rambo widział. mogli se darować ten młodzieżowy motyw.

Odpowiedz
Cytat:hm Tam babki wyglądały jak Chłopy
Mówiłem o Ripley w końcówce, która po 10 minutowym kursie była skuteczna jak Rambo, do Vasquez i reszty nic nie mam :P

Odpowiedz
wcześniej miała kontakt z miotaczem ognia i w wersji reżyserskiej mieli jeszcze jakąś broń ze sobą czyli podstawowy kurs na posługiwanie się tego typu sprzętem juz miała :D Po za tym w pierwszej scenie w której urzywa borni sra ze strachu i odlatuje z powodu odrzutu :D później juz wiedziała co ją czeka wiec juz jej było łatwiej :D A tutaj babka zasiada do gierki większej od jej samej :D

Odpowiedz
Pred, daj se powiedzieć:) Cameron spieprzył końcówkę:) Głupota totalna. 85% filmu poraża klimatem, realizmem, dbałością o szczegóły, a na koniec dostajemy Transformery.

Odpowiedz
Dobra, dobra, tak czy inaczej naciągane :P

Jedna rzecz mnei zastanawia, właśnie apropo tej sceny z przygwożdżeniem laski do ściany. Scena sam a w sobie robi wrażenie, ale odkąd to predzie mordują bezbronnych ? :? renegat jakiś czy co?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon