![]() |
|
MasterKadr - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Zagadki (https://forumkmf.pl/Forum-Zagadki--15) +--- Wątek: MasterKadr (/Thread-MasterKadr--1416) |
- Snappik - 30-08-2009 Wielkie dzięki Cass! Super zabawa. - Lord_Vontroba - 30-08-2009 Wielkie dzięki za świetną zabawę i kawał świetnej roboty Cass !!! - Donia Agata - 30-08-2009 Szkoda, że etapy zabawy przypadały w czasie moich wakacyjnych wyjazdów (jak wróciłam na dobre, to się okazało, że już jest definitywnie po ptokach). Mam nadzieję, że będę miała szansę, by się jeszcze wykazać. Znajomością rzeczy, rzecz jasna. :) - Mierzwiak - 30-08-2009 Wielkie dzięki za świetną zabawę! - Anonymous - 30-08-2009 Cóż, miło z wami wygrywać. :) Dzięki Cass zna dobrą robotę i fajną, choć męczącą zabawę. Mam nadzieję, że szybko tego nie zrobisz po raz kolejny. :) Acha - składam niniejszym podziekowania niejakiemu Dexowi, a.k.a. Psikuta Bez S, tak jak obiecałem .:) - Fryta - 30-08-2009 Dzieki za zabawę. Nastepnym razem się bójcie :) - Snuffer - 30-08-2009 Świetna robota Cass - następnym razem gram : ) - Anonymous - 30-08-2009 Mefisto napisał(a):że google jest super, albo, że imdb to skarbnica wiedzy Ja tam właśnie znalazłem odpowiedź na IMDB. :) - Anonymous - 30-08-2009 Nie, w zasadzie poszedłem w jedno konkretne miejsce i znalazłem odpowiedź od ręki. - Anonymous - 30-08-2009 Znajdź sobie. :) - Cassel - 30-08-2009 Zamknijcie się, pajace. :razz: Dzięki raz jeszcze wszystkim. I czekam na MasterKadr, w którym będę mógł zagrać. W edycji Dexa poszło mi raczej słabo, w trzech rundach (po 40 zdjęć w każdej) osiągnąłem wyniki 25, 21 i 27, ale to dlatego, że on nawalił kupę filmów europejskich, nie wyłączając polskich. Było m.in. Underground, Pokój syna, Buena Vista Social Club, Nigdy w życiu, Ja wam pokażę, Samotność w sieci, Szamanka... :smile: - Dr_Bakier - 05-09-2009 z drobnym poślizgiem dołączam się do podziękowań. Wg mnie ostatnia runda była najciekawiej "zaprojektowana" tzn najwięcej było obrazków typu "nie oglądałem ale kadr zawiera w sobie tyle informacji że i tak zgadnę:)". good job <ok> - Corn - 05-09-2009 Ja mam pomysł na masterkadra ale przeprowadzonego w ciut inny sposób. Najpierw przyjmuję zgłoszenia. Graczy musi być 8 lub 16, ni mniej ni więcej (tzn ze 15 też nie może być). Dzielę was na 2 i drogą losowania dobieram was w pary. Następnie każdej grupie przygotowywuję zestaw 10 kadrów (4 łatwe, 3 średnie, 3 trudne) [W Półfinałach będzie to 20 kadrów, a w finale 30 kadrów] i daję wam czas - powiedzmy 30 minut na odgadnięcie jak największej ich liczby. Wygrywa ten który podeśle mi więcej kadrów lub w przypadku remisu ten, który zrobił to szybciej. Drogą eliminacji dochodzimy z 16 do 8 graczy, potem do 4 i do wielkiego finału. Pasuje? :] - Dr_Bakier - 05-09-2009 pomysł ciekawy (dopóki ktoś nie znajdzie się w grupie z Solo albo Mefisto:) ). Jeśli godziny odgadywania będą mi pasowały - wchodzę w to :twisted: - Snappik - 05-09-2009 Nie, wystarczy podać termin rozegrania etapu np. 20.10 o godz 18.. :) - Anonymous - 05-09-2009 Ja z góry dziękuję, raczej nie wezmę udziału. - Cassel - 05-09-2009 Ja tam chętnie zagram, jeśli rozgrywka odbywać się będzie w godzinach wieczornych. Nie podoba mi się tylko to, że gdy już w pierwszej rundzie trafię na lepszego od siebie, mój udział kończy się i tyle mojej zabawy. Krótko, mało. I jeszcze: jeśli nie uzbierasz, Corn, 8 lub 16 uczestników, spróbuj jednak pokombinować z grupami. Np. zgłasza się 11 osób, więc dzielisz ich na dwie grupy (w jednej 5 graczy, w drugiej 6), a do następnej rundy awansuje po dwóch najlepszych. Coś w ten deseń. No ale to już twoje problemy, ja się wystarczająco namachałem przy prowadzeniu mojego MK i teraz chcę być tylko po tej drugiej stronie ekranu. :razz: - Corn - 05-09-2009 Oczywiście godziny ''meczy'' będę dostosowywał do możliwości graczy, zawsze wieczorem i najpewniej w weekendy, bo też muszę wszystko przygotować i ogarnąć jeszcze ;) Cytat:Np. zgłasza się 11 osób, więc dzielisz ich na dwie grupy (w jednej 5 graczy, w drugiej 6), a do następnej rundy awansuje po dwóch najlepszych. Coś w ten deseń.Wtedy dam jednej i drugiej grupie po 40 kadrów, wybiorę dwóch najlepszych graczy z każdej grupy i dalej już będą pół finały i finał. prawie jak play off :] - Cassel - 05-09-2009 Heh, pomysł z grupami coraz bardziej mi się podoba. Gdyby uzbierało się 16 graczy, mogłyby być 4 grupy i po dwóch "awansowiczów" z każdej. Klasyczna Liga Mistrzów. :razz: Aha, jak już wspominałem pod koniec MK, planowałem Avtaka, który wystartuje prawdopodobnie za tydzień. Jestem pewien, że da się pogodzić oba konkursy tak, żeby nie wchodziły sobie w paradę. Tak więc po prostu rób swoje. - Corn - 05-09-2009 W sumie... jak się uzbiera 16 to podzielę na 4 grupy i każdej dam oddzielny zestaw 40 kadrów i 4 dni na ich rozwiązania a potem się przejdzie do fazy eliminacyjnej :] MasterKadr Championship :] |