![]() |
|
The Boys (Amazon, 2019 -) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Seriale (https://forumkmf.pl/Forum-Seriale--22) +--- Wątek: The Boys (Amazon, 2019 -) (/Thread-The-Boys-Amazon-2019--5256) |
RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - marsgrey21 - 15-02-2024 Skasowałem, bo myślałem, że to był oficjalny trailer, ale może rzeczywiście fanowski, shame on me :( RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - srebrnik - 15-02-2024 A, ok :D RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - slepy51 - 04-05-2024 RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - marsgrey21 - 04-05-2024 Nie mogę w sobie wzbudzić ekscytacji po tym chujowym finale trzeciego sezonu, Meave powinna zginąć, Homelander stracić moce i na początku czwartego udawać, że wciąż je ma, koniec końców i tak by je odzyskał przez wstrzyknięcie sobie V. Chyba osiągnałem stan wyjebania, gore mnie razi, a Butcher wyszedł na cipę w poprzednim finale i mnie wkurwia. RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - Krismeister - 04-05-2024 Nie jara mnie to totalnie, czuję jakby akcja w ogóle nie posuwała się do przodu. No i brak Soldier Boya to żenada. The Boys (Amazon, 2019 -) - zombie001 - 11-06-2024 "5" to będzie finał. https://deadline.com/2024/06/the-boys-canceled-no-season-6-amazon-prime-video-1235970030/ Uffff, a już myślałem że zrobią z tego tasiemca. Wysłane przy użyciu Tapatalka RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - marsgrey21 - 11-06-2024 Ja już straciłem ochotę na ten sezon po tym jak Kripke pierdolił o tym Trumpizmie jako przewodnim temacie... Jebać to. RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - Krismeister - 11-06-2024 He’s my wife’s son RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - Pelivaron - 11-06-2024 Ja od jutra zaczynam seans nowego sezonu - oczekiwań żadnych nie mam, ale jestem mimo wszystko ciekawy jak to się potoczy. RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - marsgrey21 - 12-06-2024 Jak czytam recenzje, to wychodzi na to, że serial z satyry zmienił się w to, z czego się naśmiewał i jedzie na autopilocie, najgorsze wady finału 3 serii mają być widoczne już na samym początku nowego sezonu. RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - Capt. Nascimento - 13-06-2024 Pierwszy odcinek 4 sezonu niezbyt mi się podobał. Scenariusz jest zaskakująco mało błyskotliwy, jakiś taki prostacki. Nie lubię Republikan i Trumpa, ale twórcy aż nadto narzucają się z tą "metaforą". Homelander na orle z karabinem, inna bohaterka mająca podcast w którym mówi o LGBTerrorze, Homelander słyszący o bohaterze - białym rednecku z Texasu mordującym imigrantów i mówiący że ten mu się podoba. Inna bohaterka - której moc jest bycie najmądrzejszym człowiekiem świata. Oczywiście młoda murzynka, oczywiście gra fatalnie. Mieszka w jakimś zapyziałym mieszkaniu pełnym książek, wypowiada się jakby nie miała podstawowego wykształcenia, a jej "genialny" plan jest tak banalny jak tylko się da. Wizja świata jest durnowata. Całe społeczeństwo dzieli się na fanatycznych wyznawców Homelandera i fanatycznych wyznawców Starlight, a pośrodku tego jest niemal wygrywająca wybory inna bohaterka. Poza tym za dużo scen które na siłę są edgy/niesmaczne. Homelander sprawdza w centrum kadru swoje łoniaki i je zbiera do słoika, Butcher wysyła zdjęcie swojego odbytu, które oczywiście widzimy, Homelander każe Deepowi obciągnąc A-Trainowi, do czego on się od razu zabiera. + ciężko mi zdzierżyć Butchera który na koniec zeszłego sezonu miał idealną okazję żeby zabić Homelandera i ją z kretesem zawalił. RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - Capt. Nascimento - 13-06-2024 W drugim odcinku "Firecracker" parodiująca dziewczyny z alt-right typu Lauren Southern. Żeruje na republikańskich płaskoziemcach, wyśmiewając: - Epstein się nie zabił - pizzagate i kręgi pedofilskie wśród elit Co robi lider tych płaskoziemców między przemowami to już naprawdę pominę milczeniem. Poza tym zapewne Butcher + Hughie byli zbyt toxic white male, więc reszta ich ekipy składa się z: - niemej azjatki - geja - nowego dowódcy - murzyna oczywiście ... ja jestem luźno nastawiony do progresywnego kina i multi-kulti w obsadzie, ale tutaj jest tego za dużo. RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - Krismeister - 13-06-2024 Kończę drugi odcinek i Jezus jakie nudy. Jak dotąd nie było ani jednej ciekawej sceny. Trzy sezony budowania relacji Francuza z Kimiko tylko po to, by dać mu teraz kochasia. Tęsknię za Soldier Boyem RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - marsgrey21 - 14-06-2024 Jestem po pierwszym odcinku, more of the same, satyra stała się parodią samej siebie, Deep znowu rucha ośmiornice, odniesienia do amerykańskiej polityki jest jeszcze bardziej męczące, płaskie, wręcz prostacie. Ta czarnula mająca być najmądrzejszym człowiekiem na świecie jest wcieleniem tego, z czego kiedyś TB by się nabijało, a co dzisiaj jest modelem każdej strong female characters, nudna, bez charakteru, bez humoru, oczywiście sra wyżej niż dupę ma i ma kompleks względem białych, no cóż Kripke się zesrał, piątego sezonu już raczej nie obejrzę. RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - srebrnik - 15-06-2024 Co Wy za bzdury gadacie? Odys pisze, że jest 10/10 i na pewno ma rację, a Wy jesteście szurami popierającymi Trumpa: https://film.org.pl/r/the-boys-sezon-4-pierwszy-siwy-wlos-lonowy-homelanderarecenzja-odcinkow-1-3 RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - Krismeister - 15-06-2024 Kończę trzeci odcinek i Jezu jakie to jest nudneeee RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - marsgrey21 - 15-06-2024 Erik Creepkie powiedział, że jak komuś się nie podoba tematyka, to może oglądać coś innego, chyba skutkuje, bo na RT po raz pierwszy od widzów jest zielony pomidor, tylko 58%, osobiście też nudzi mnie ten sezon i wieśniackie podejście autora do widzów i do historii. Wszyscy Boysi mają jeszcze bardziej absurdalny plot armor, Homelander nie jest w stanie dogonić Hugh'ego, A-Train może przenieść kogoś bez rozwalania go, najmądrzejsza murzynka świata jest w stanie rozpoznać z odległości czy ktoś myje ręce i wywnioskować, że musi mieć przerost prostaty i kryzys wieku średniego, ale nie jest w stanie zgadnąć, kto jest szpiegiem albo wykorzystać swój intelekt do czegokolwiek innego poza byciem irytującą wygadaną murzynką mieszkającą w bloku.\ MM zgolił brodę, Starlight wygląda jak kosmitka po tych operacjach, tak jak ona, serial stracił swój urok. RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - Scheckley - 16-06-2024 Heh ja rzuciłem oglądanie po dwóch odcinkach drugiego sezonu - sorry ale Stormfront był już zbyt in you face, a teraz znowu biorą Trumpa na tapetę. RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - Krismeister - 16-06-2024 Ja mam dosyć otwarte podejście, możecie wciskać mi wszystko dopóki jest to użyte dobrze, mądrze, a przede wszystkim ciekawie tak, żebym się nie nudził. A ja się cholernie ale to cholernie wynudziłem i już tylko przewracałem oczami. Serial nic a nic nie posuwa się do przodu. Trzeci sezon oprócz beznadziejnego finału był zajebsity, czekałem jak głupi na kolejny odcinek. A teraz? Trzy odcinki wyszły, a ja tego nawet na raz nie obejrzałem. Mam w dupie oglądanie ludzkiej stonogi, lizania sobie dup, lub jakichś innych obrzydliwych obrazków bo to takie cool, śmieszne i łojezu ale pojechane po bandzie. Dajcie mi coś ciekawego i w końcu scenę, po której powiem: „o, to było potrzebne!” RE: The Boys (Amazon, 2019 -) - Scheckley - 16-06-2024 Butcher zezłomowany:
|