![]() |
|
Czołówki filmowych wytwórni i ich modyfikacje - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Ogólne dyskusje filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Og%C3%B3lne-dyskusje-filmowe--25) +--- Wątek: Czołówki filmowych wytwórni i ich modyfikacje (/Thread-Czo%C5%82%C3%B3wki-filmowych-wytw%C3%B3rni-i-ich-modyfikacje--144) |
- Mefisto - 05-11-2010 W dniu, w którym zacząłbym to wszystko składować w osobnych miniplikach skoczyłbym z okna :D - gigacz - 05-11-2010 ![]() Taki mały żart z mojej strony :wink: - Mefisto - 07-02-2011 Tron2 ![]() Your Highness ![]() Red Riding Hood - logo WB wyłania się z chmur, po czym przybliżając się przechodzi do ukazania głównej bohaterki w stosownym stroju gdzieś w górach, w zimie (cudne ujęcie) ![]() ![]() ![]() w drugim trailerze tegoż filmu wygląda to ciut inaczej i nie ma przejścia ![]() Scott Pilgrim - logo Universal złożone z pikseli, a charakterystyczna muzyczka przerobiona na theme rodem z amigi - gigacz - 19-02-2011 Nie modyfikacja, lecz parodia, ale myslę że możemy wrzucić. Szpital na perypetiach, odcinek 15sty - świąteczny. Personel i pacjenci przemawiają "zwierzęcym" głosem, a Ordynator ryczy jak lew z czołówki MGM: ![]() Uploaded with ImageShack.us - shamar - 20-02-2011 Mefisto napisał(a):Tron2 Po pierwsze - juz dawałem Trona , z trailerów ( nawet napsiałeś ,ze "było " ) po 2 - skad masz taką panorame ? czyzby wyszedł już jakis screener / [bez takich info o ripach, proszę] ? - Mefisto - 07-04-2011 ale to logo się różni od tego co dawałeś i co już było :P a panorama jest z jednego z trailerów nie logo, ale modyfikacja kategorii wiekowej - Cooper and the Castle Hills Gang
- shamar - 11-05-2011 zwiastun Finałowa Destynacja 5
RE: Czołówki filmowych wytwórni i ich modyfikacje - Mefisto - 17-08-2011 zwiastun Harolda i Kumara w 3D - najpierw logo WB wśród padającego śniegu, a potem logo New Line owinięte zostaje niczym prezent RE: Czołówki filmowych wytwórni i ich modyfikacje - shamar - 29-08-2011 Green Hornet (2011) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Czołówki filmowych wytwórni i ich modyfikacje - gigacz - 09-10-2011 Kiedyś z tymi czołówkami to było fajnie. Jak człowiek ogladał filmy z lat 80tych czy 90tych, tam raz na jakiś czas się coś trafiało. Nawet teraz gdy wracam do takich filmów to pojawia się miły uśmieszek na twarzy, a współczesne produkcje? W każdym jest logo zmodyfikowane - ile można? Teraz to uśmiech, taki z nostalgią, bedzie budził film przed którym się pojawi "normalna" wersja loga. Nie sądzicie? :) RE: Czołówki filmowych wytwórni i ich modyfikacje - patyczak - 09-10-2011 Nie sądzimy:P Ja nie czuję, żadnego przesytu modyfikacjami. To tak jakby narzekać, że w każdym filmie jest inna muzyka:) RE: Czołówki filmowych wytwórni i ich modyfikacje - gigacz - 09-10-2011 A idź ty ;P Nie znasz się :) RE: Czołówki filmowych wytwórni i ich modyfikacje - simek - 09-10-2011 Czy ja wiem, czy tak dużo tych przeróbek? Znaczy sporo, ale stosunkowo do ogólnej liczby filmów z logo znanych wytwórni to przecież garstka. RE: Czołówki filmowych wytwórni i ich modyfikacje - shamar - 15-12-2011 ![]() http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=83626 RE: Czołówki filmowych wytwórni i ich modyfikacje - Mefisto - 15-12-2011 nawet niezłe, ale starsze fajniejsze trajla Wrathu Tytaników - płonące logo WB najeżdża na kamerę i zmienia się w płonące logo Legendary RE: Czołówki filmowych wytwórni i ich modyfikacje - shamar - 04-01-2012 Nie znalazłem tego z filmu. Tam jest krokodyl zamiast lwa.
RE: Czołówki filmowych wytwórni i ich modyfikacje - twistet - 04-01-2012 ahh Metro goldwyn mayer... klasyka, zawsze lubiłem tego lwa :) RE: Czołówki filmowych wytwórni i ich modyfikacje - shamar - 10-01-2012
RE: Czołówki filmowych wytwórni i ich modyfikacje - Mefisto - 11-01-2012 Loga hornerowskiego nic nie przebije, ale lepsze to niż poprzednie RE: Czołówki filmowych wytwórni i ich modyfikacje - Mierzwiak - 11-01-2012 Patrząc na zdjęcie nie podoba mi się, ale muszę zobaczyć w ruchu. Za to bardzo ładnie prezentuje się rocznicowe logo Paramountu. |