![]() |
|
Knowing (reż. Alex Proyas) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Filmy zagraniczne (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-zagraniczne--12) +--- Wątek: Knowing (reż. Alex Proyas) (/Thread-Knowing-re%C5%BC-Alex-Proyas--1064) |
- Oconnel - 24-06-2009 Mental, twoje zdanie można z góry przewidzieć. Jak flaki i fucki nie lecą w stronę kamery, to film od razu wyłączasz :) EDIT: Danus mnie ubiegł :) - Hitch - 24-06-2009 Ciekawe kiedy sie nauczycie, ze REALISTYCZNA przemoc to nie sa latajace flaki i nikt tego nie oczekuje od powaznego filmu wcale... - Mental - 24-06-2009 aha, nicolas cage to obecnie najgorszy aktor świata. stwierdzam tu i teraz, że ten gość NIE UMIE grać, ba, on nawet nie umie udawać, że gra. - Danus - 24-06-2009 Mental to jedyna rzecz z którą mogę się z Tobą zgodzić na temat filmu. Cage to totalne drewno. Reszta twojej opinii może dać nieprawdziwy obraz filmu i ktoś czytając to może stracić naprawdę parę świetnych motywów nie oglądając produkcji. - Anonymous - 24-06-2009 Mental, powiem szczerzerze: jesteś męczący z tym krytykowaniem wszystkiego co nie jest mannem. A mann to nie koniec świata, nawet nie nadzwyczajny reżyser ino solidny rzemieślnik. Wrzuć czasem na luz, bo to jest naprawdę męczące. Tyle ode mnie w tym temacie. - Mental - 24-06-2009 tak się zastanawiam: czemu kiedyś, jak ktoś płonął, to palił się prawdziwym ogniem, a dzisiaj komputerowym? ogień po katastrofie samolotu wyglądał mega sztucznie - rozumiem, że to w trosce o nicolasa, żeby się biedak nie zagrzał. - Danus - 24-06-2009 Nie pamiętam jakim tak się ktoś palił ogniem, ale nawet jeśli masz rację to spytam co to za różnica? - Oconnel - 24-06-2009 Może dlatego, że całe to ujęcie obyło się bez cięć :) - Glut - 24-06-2009 Mental napisał(a):że ten gość NIE UMIE grać, ba, on nawet nie umie udawać, że gra. Cage faktycznie ostatnio zjeżdża po pionowej. Jednak nigdy nie zapomnę jego roli w Leaving Las Vegas, tą postacią załatwił sobie nieśmiertelność. - Mental - 24-06-2009 Danus napisał(a):ktoś czytając to może stracić naprawdę parę świetnych motywów nie oglądając produkcji. to niech ten ktoś włączy se filmik na jutubie. na kij oglądać takiego rzyga? Glut napisał(a):Jednak nigdy nie zapomnę jego roli w Leaving Las Vegas, tą postacią załatwił sobie nieśmiertelność. amen. ale to było w 1995:) - Anonymous - 24-06-2009 Bo kiedyś nie było komputerów? A teraz są i to łatwiej się robi? Naprawdę jakość efektów specjalnych jest dla Ciebie tym co determinuje ostateczną ocenę filmu? To już nawet dzieci zwracają uwagę na co innego... - Hitch - 24-06-2009 Cytat:Nie pamiętam jakim tak się ktoś palił ogniem, ale nawet jeśli masz rację to spytam co to za różnica?Bo cyfrowy ogien wyglada sztuczniej? Przez co cale uczucie zagrozenia idzie sie drapac? - Craven - 24-06-2009 Danus napisał(a):i ktoś czytając to może stracić naprawdę parę świetnych motywów nie oglądając produkcji. Takich jak... ? - Mental - 24-06-2009 Solo napisał(a):Naprawdę jakość efektów specjalnych jest dla Ciebie tym co determinuje ostateczną ocenę filmu? jeżeli sa komputerowe, to tak:) - Danus - 24-06-2009 Widać nie potraficie czerpać przyjemności z oglądania filmów. Widzicie piksel na płomyczku i od razu- "ale rzyg, przecież tam nie zagrożenia bo ogień jest cyfrowy". C'mon!!! - Snappik - 24-06-2009 Akurat w Knowing ludzie płoną naprawdę. Jedyny CGI ogień to ten na drodze obok samochodów + kilka płomieni od samolotu. Ale sami ludzie to już pochodnie pełną gębą. - Craven - 24-06-2009 Srał pies Mentalowe mendzenie jestem ciekawy jakie to świetne motywy są w tym filmie, poza niezłą scenką kraksy samolotu. - Hitch - 24-06-2009 Danus napisał(a):Widać nie potraficie czerpać przyjemności z oglądania filmów.Z filmow potrafimy. Nie umiemy sie tylko cieszyc z pokazowek efektow specjalnych dla zdebilalych dzieci. - Anonymous - 24-06-2009 Hitch napisał(a):Nie umiemy sie tylko cieszyc z pokazowek efektow specjalnych dla zdebilalych dzieci. Zastanawia mnie, jakim cudem ludzie którzy oceniają film po jakości efektów specjalnych w ogóle mają czelność twierdzić, że lubią kino. To dla mnie trudne do zrozumienia. Przecież to czysta głupota. - Danus - 24-06-2009 Hitch napisał(a):Nie umiemy sie tylko cieszyc z pokazowek efektow specjalnych dla zdebilalych dzieci.Gdzie ty tam masz pokaz efektów dla zdebilałych dzieci?? Czasami zastanów się naprawdę nad tym co piszesz na forum? Możesz takimi opiniami nawet kogoś obrazić i wkurzyć. |