![]() |
|
Public Enemies (2009) - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Filmy zagraniczne (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-zagraniczne--12) +---- Dział: Filmy Michaela Manna (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-Michaela-Manna--65) +---- Wątek: Public Enemies (2009) (/Thread-Public-Enemies-2009--813) |
- Mental - 22-11-2008 Guzeppe napisał(a):Czyli komputerowy wystrzał (widać otwartą komorę i brak dymku po wystrzale) powiększ fote, a zobaczysz, ze żadna komora nie jest otwarta:) co do samej sceny, to z pewnością jest tak jak pisze Hitch - próba przed kręceniem. - Mental - 24-11-2008 milion buchających akcją fot z planu Public Enemies - klikacie na cmraseye; - wpisujecie w wyszukiwarce public enemies; tak naprawdę do oglądania jest niewiele, dlatego wybrałem trzy najlepsze:) ![]() ![]() ![]()
- Mierzwiak - 01-01-2009 ![]() ![]() ![]() Fotka Deppa uświadomiła mi że w tym roku to właśnie na Public Enemies czekam najbardziej 8) - Corn - 01-01-2009 Zdjęcia świetne, no i wreszcie Depp nie gra u Burtona. - Snappik - 02-01-2009 Wizerunek Deppa - megawypaśny. Bale niewiele mu ustępuje. Kto wie czy czasem Mann nie kręci swojego najlepszego filmu (tak wiem, że się narażam fanom Gorączki)
- Mental - 02-01-2009 jedyną rzeczą w kontekście Public Enemeis, spędzającą mi sen z powiek, jest nic nieznaczący fakt, ze film wyświetlany będzie w okresie, kiedy o frontowe wejścia kin uderza największa fala bezmózgiej dzieciarni (czerwiec/lipiec). już na samą myśl o tym, że sakralny plakat Public Enemis będzie wisiał obok Hulka 4 i Wolverine'a 2, dostaje torsji:) - Mierzwiak - 02-01-2009 Miami Vice też wchodziło w lipcu ![]() Liczę na jakieś mega klimatyczne plakaty. Swoją drogą mógłby się już pojawić pierwszy trailer, chyba czas najwyższy. - Predator895 - 02-01-2009 Public Enemies będzie świętem Kina ![]() BTW nikt nie mówi nic o tym że Mann przejął od Scorsesego - "Frankie Machine" z De Niro w roli głównej
- Gal Anonim - 02-01-2009 Ja mówiłem. Nikt mi nie wierzył. :( - Mental - 18-01-2009 ![]() kolejna ekscytująca fota z planu Public Enemies - tym razem postrzelony funkcjonariusz udziela wywiadu. to mi wygląda na ranę wylotową. - Jakuzzi - 18-01-2009 Ekscytujaca jak cholera. ;) - Mierzwiak - 18-01-2009 O tym że będzie to typowy dla Manna film (czyli Realizm) wiadomo nie od dzisiaj, ale Mental oczywiście musi się podniecać każdą oczywistością. Chociaż nie, przepraszam; fakt że powstaje R-rated wysokobudżetowy film sensacyjny w gwiazdorskiej obsadzie nie jest oczywistością :wink: - Mental - 18-01-2009 podnieca mnie każdy szczegół tej produkcji. jak znajdę w necie fote psiej kupy z planu, to nie omieszkam jej wkleić:) poza tym dobrze w końcu ujrzeć ranę postrzałowa z prawdziwego zdarzenia, a nie jakieś pieprzone rendery. - Mental - 24-01-2009 fajowa fota - depp i dwa guny. wnioskując z wyrazu twarzy aktora - załadowane i gotowe do wystrzału: ![]() no i gdzie ten trailer, do ch*** wafla? ile można czekać? - Mierzwiak - 24-01-2009 Orgazmiczne ![]() Wiem że to będzie co najmniej bardzo dobry film, ale zastanawia mnie tylko jedno: obecność w filmie TAKIEGO reżysera, wśród TAKICH aktorów niejakiej Leelee Sobieski, marnej aktoreczki grającej w marnych filmach. Hmmm. Może Mann odkryje uśpiony talent? 8) - Mental - 24-01-2009 mierzwiak, ty sie lepiej opanuj - leelee sobieski to ponoć daleka krewna naszego krola Jana III, wiec bez takich inwektyw prosze:) - Mefisto - 24-01-2009 Leelee jest fajna, w czymkolwiek by nie grała
- Jakuzzi - 24-01-2009 Mental napisał(a):no i gdzie ten trailer, do ch*** wafla? ile można czekać? Otoz to, dziwna sprawa. Skoro film ma trafic na ekrany kin w wakacje, to zwiastun powinien zawladnac internetem gdzies juz na poczatku stycznia, jesli nie wczesniej. - Mental - 26-01-2009 jako ze wyczekiwanie na zwiastun wrogów publicznych zdaje sie przeobrażać pomału w prawdziwą katorgę, na osłodę postanowiłem wrzucić kolejny foto-ochłap z planu. jak mało kto wiem, że mówienie o public enemies obnaża wszystkie niedoskonałości ekspresji werbalnej - kaleki język nie jest bowiem w stanie oddać tego, co w duszy gra. to tak, jakby opisywać bezmiar kosmosu albo piękno fresków w kaplicy sykstyńskiej. świadom ograniczeń mowy ludzkiej, spróbuje jednak zinterpretować to, co widać na poniższym obrazku. otóż widać na nim Największego Reżysera, który stoi i patrzy na wybiegającego z banku gostka z gunem. ja wysiadam.
- Jakuzzi - 26-01-2009 Mental napisał(a):kaleki język nie jest bowiem w stanie oddać tego, co w duszy gra. to tak, jakby opisywać bezmiar kosmosu albo piękno fresków w kaplicy sykstyńskiej. świadom ograniczeń mowy ludzkiej, spróbuje jednak zinterpretować to, co widać na poniższym obrazku. Jizes, stary, to tylko fotka z planu.. Co sie stanie kiedy zobaczysz gotowy film, zemdlejesz? ;) |