![]() |
|
Walking Dead - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Seriale (https://forumkmf.pl/Forum-Seriale--22) +--- Wątek: Walking Dead (/Thread-Walking-Dead--1887) |
RE: Walking Dead - shamar - 08-02-2013 Więcej cycków! Zaraz... Tam były jakieś cycki w ogóle? ;) RE: Walking Dead - vast - 08-02-2013 były, ale wszystkie zakryte. RE: Walking Dead - MOLQ - 08-02-2013 (08-02-2013, 13:01)shamar napisał(a): Więcej cycków! Zaraz... Tam były jakieś cycki w ogóle? ;) Maggie moglaby pokazac :) RE: Walking Dead - shamar - 08-02-2013 Dobrze, że przypominasz brzoskwinki Maggie. ![]()
RE: Walking Dead - MOLQ - 08-02-2013 Wyglada jakby miala zalozone gwiazdki na sutkach :) albo CGI :P hehe RE: Walking Dead - McRochu - 10-02-2013 9 odcinek już dzisiaj ale na FOX PL dopiero we wtorek o 22. ciekawi mnie jak rozwiną wątek z braćmi. RE: Walking Dead - raven.second - 11-02-2013 Tragedii nie ma, ale... za dobrze też nie jest. Wątek braci całkiem fajnie poprowadzony, spodziewałem się, że wszystko potoczy się w tym kierunku, także nie było żadnego zaskoczenia. Ogólnie sporo gadania, mało akcji, niewiele emocji. Beth i Maggie urocze jak zawsze, Daryl i Merle w porządku, Rick miota się i wymachuje bronią do każdego, Glenn ma dość, Tyrese zajebisty, Governor ma chyba wyjebane na wszystko i nie interesuje się swoim miasteczkiem. RE: Walking Dead - MOLQ - 11-02-2013 (11-02-2013, 16:01)raven.second napisał(a): Governor ma chyba wyjebane na wszystko i nie interesuje się swoim miasteczkiem. Jakie to zyciowe :) RE: Walking Dead - Souri - 11-02-2013 (30-12-2012, 01:34)SonnyCrockett napisał(a): Obejrzałem wszystko do końca 2 sezonu i uznaję że gdyby to działo się naprawdę to nie chciałbym być z tak debilną grupą osób. Rozumiem że serial jest nastawiony na "emocjonujące" relacje pomiędzy postaciami ale ich totalny brak planowania przetrwania jest dobijający. :) Święte słowa, ale przepiękna jest ta scena z początku drugiego sezonu, kiedy wpadają na tą zablokowaną autostradę. Dwóch bohaterów wypatruje trupów (w tym jeden z dachu busa z tego co pamiętam)i nagle.... o nie, zombie są 5 metrów od nas! Nagle zrobił się tłum i głośno jak na dyskotece. ] Serial ma genialną charakteryzację, naprawdę to mistrzostwo ale realność zdarzeń rozgrywających się w serialu, to najsłabsza część tej produkcji. Stąd jeszcze jedna refleksja: ludzie zaczęli szaleć za "Walking dead" ponieważ był to serial o obleśnych stworach i apokalipsie a nie dlatego, że była to tylko nietypowa opera mydlane. Dlaczego więc z każdym odcinkiem idą w tę stronę... RE: Walking Dead - raven.second - 11-02-2013 Cytat:"Walking dead" ponieważ był to serial o obleśnych stworach i apokalipsie a nie dlatego, że była to tylko nietypowa opera mydlane. Dlaczego więc z każdym odcinkiem idą w tę stronę...To nie jest serial/komiks o obleśnych stworach i apokalipsie, tylko serial/komiks o ludziach. Tak samo Mgła nie jest horrorem o potworach z gęstej mgły tylko dramatem o ludziach. Co prawda Mgła robi to znacznie lepiej niż Walking Dead, ale cóż, nie można mieć wszystkiego. RE: Walking Dead - Sephiroth - 11-02-2013 s03e09 Rick naprawdę zaczyna mnie denerwować. Jeszcze kilka takich scen z jego udziałem a będę się cieszył gdy w końcu jego przygoda się zakończy z tym serialem. Nowa grupa ludzi zaczyna mi się bardzo podobać, nie tyle co wszyscy a dwójka czarnoskórych bohaterów, polubiłem ich od odcinka kiedy się pojawili. Bardzo fajne postaci. Mam nadzieje, że pociągną troszkę w tym serialu. RE: Walking Dead - patyczak - 11-02-2013 Już było 6 sezonów? RE: Walking Dead - Sephiroth - 11-02-2013 (11-02-2013, 21:22)patyczak napisał(a): Już było 6 sezonów? haha... napisałem s06e14 :P Chyba dlatego, że oglądałem co innego dzisiaj sezonu szóstego odcinek 14 i tak się wpisało. RE: Walking Dead - Quay - 12-02-2013 (11-02-2013, 16:01)raven.second napisał(a):Najgorsze, że wątek Białej Damy może się ciągnąć. Rick widać bardzo potrzebuje oparcia, a skoro: Odcinek nie był taki zły, jednak plusy (wątek braci Dixon, nowa grupa) zostały przesłonięte przez minusy (budująca przemowa Andrei, gadki o rodzinie). Za dużo gadania, a po tej głupiej końcówce aż strach pomyśleć, co będzie dalej. BTW ktoś tu chyba otwierał szampana z okazji Trochę przedwczesne to jednak było, nie? ;) RE: Walking Dead - vast - 12-02-2013 ważne że suka już nie żyje. RE: Walking Dead - shamar - 12-02-2013 Rozczarowujący odcinek. Końcówka poprzedniego narobiła smaka a tu dosyć cinko. I znowu LLLLLL... racja, wkurwia nawet zza... (12-02-2013, 00:00)Quay napisał(a): BTW ktoś tu chyba otwierał szampana z okazji Trochę przedwczesne to jednak było, nie? ;)Nie może być bardzo źle. Bardzo źle byłoby gdyby ja trzymali jako zombiaka przez kilka odcinków. RE: Walking Dead - SonnyCrockett - 13-02-2013 Wynudziłem się na tym odcinku, kompletnie o niczym. Suchary, suchary, suchary i to bzdurne zakończenie... Nie wiem co będzie dalej ale ten epizod nie nastraja pozytywnie. RE: Walking Dead - Quay - 13-02-2013 (12-02-2013, 23:10)shamar napisał(a): Nie może być bardzo źle. Bardzo źle byłoby gdyby ja trzymali jako zombiaka przez kilka odcinków. Może być i będzie. Podaję streszczenie następnego odcinka (tylko dla zainteresowanych, bo jest gęsto od spojlerów): RE: Walking Dead - shamar - 13-02-2013 Nie czytam spoilerów. Wystarczy, że oglądam zajawki kolejnych odcinków, na literach. RE: Walking Dead - Hitch - 13-02-2013 To już nie zażywaj tych liter, bo ci szkodzą :) |