Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Walking Dead - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5)
+--- Dział: Seriale (https://forumkmf.pl/Forum-Seriale--22)
+--- Wątek: Walking Dead (/Thread-Walking-Dead--1887)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47

RE: Walking Dead - shamar - 08-02-2013

Więcej cycków! Zaraz... Tam były jakieś cycki w ogóle? ;)

RE: Walking Dead - vast - 08-02-2013

były, ale wszystkie zakryte.

RE: Walking Dead - MOLQ - 08-02-2013

(08-02-2013, 13:01)shamar napisał(a): Więcej cycków! Zaraz... Tam były jakieś cycki w ogóle? ;)

Maggie moglaby pokazac :)

RE: Walking Dead - shamar - 08-02-2013

Dobrze, że przypominasz brzoskwinki Maggie.

[Obrazek: Walking-Dead-Maggie-Boobs-1320686815.jpg]
[Obrazek: lauren+cohan+12936870182.jpg]

RE: Walking Dead - MOLQ - 08-02-2013

Wyglada jakby miala zalozone gwiazdki na sutkach :) albo CGI :P hehe

RE: Walking Dead - McRochu - 10-02-2013

9 odcinek już dzisiaj ale na FOX PL dopiero we wtorek o 22. ciekawi mnie jak rozwiną wątek z braćmi.

RE: Walking Dead - raven.second - 11-02-2013

Tragedii nie ma, ale... za dobrze też nie jest. Wątek braci całkiem fajnie poprowadzony, spodziewałem się, że wszystko potoczy się w tym kierunku, także nie było żadnego zaskoczenia. Ogólnie sporo gadania, mało akcji, niewiele emocji. Beth i Maggie urocze jak zawsze, Daryl i Merle w porządku, Rick miota się i wymachuje bronią do każdego, Glenn ma dość, Tyrese zajebisty, Governor ma chyba wyjebane na wszystko i nie interesuje się swoim miasteczkiem.

RE: Walking Dead - MOLQ - 11-02-2013

(11-02-2013, 16:01)raven.second napisał(a): Governor ma chyba wyjebane na wszystko i nie interesuje się swoim miasteczkiem.

Jakie to zyciowe :)

RE: Walking Dead - Souri - 11-02-2013

(30-12-2012, 01:34)SonnyCrockett napisał(a): Obejrzałem wszystko do końca 2 sezonu i uznaję że gdyby to działo się naprawdę to nie chciałbym być z tak debilną grupą osób. Rozumiem że serial jest nastawiony na "emocjonujące" relacje pomiędzy postaciami ale ich totalny brak planowania przetrwania jest dobijający.
Od samego początku serialu nie kumam problemów paliwowych całej grupy, całe autostrady samochodów a oni mają pusty bak nagle w newralgicznym miejscu. Nie wiem zombi piją wachę?
Nie kumam też tego ciągłego zaskakiwania przez zombi śmierdzą i jęczą ale zawsze bohaterowie widzą ich dopiero z metra, to jak z ostatnią flaszką niby wszyscy wiedzą że się skończy ale zawsze jest to zaskoczeniem...
.

:) Święte słowa, ale przepiękna jest ta scena z początku drugiego sezonu, kiedy wpadają na tą zablokowaną autostradę. Dwóch bohaterów wypatruje trupów (w tym jeden z dachu busa z tego co pamiętam)i nagle.... o nie, zombie są 5 metrów od nas! Nagle zrobił się tłum i głośno jak na dyskotece. ]
Serial ma genialną charakteryzację, naprawdę to mistrzostwo ale realność zdarzeń rozgrywających się w serialu, to najsłabsza część tej produkcji. Stąd jeszcze jedna refleksja: ludzie zaczęli szaleć za "Walking dead" ponieważ był to serial o obleśnych stworach i apokalipsie a nie dlatego, że była to tylko nietypowa opera mydlane. Dlaczego więc z każdym odcinkiem idą w tę stronę...

RE: Walking Dead - raven.second - 11-02-2013

Cytat:"Walking dead" ponieważ był to serial o obleśnych stworach i apokalipsie a nie dlatego, że była to tylko nietypowa opera mydlane. Dlaczego więc z każdym odcinkiem idą w tę stronę...
To nie jest serial/komiks o obleśnych stworach i apokalipsie, tylko serial/komiks o ludziach. Tak samo Mgła nie jest horrorem o potworach z gęstej mgły tylko dramatem o ludziach. Co prawda Mgła robi to znacznie lepiej niż Walking Dead, ale cóż, nie można mieć wszystkiego.

RE: Walking Dead - Sephiroth - 11-02-2013

s03e09

Rick naprawdę zaczyna mnie denerwować. Jeszcze kilka takich scen z jego udziałem a będę się cieszył gdy w końcu jego przygoda się zakończy z tym serialem.
Nowa grupa ludzi zaczyna mi się bardzo podobać, nie tyle co wszyscy a dwójka czarnoskórych bohaterów, polubiłem ich od odcinka kiedy się pojawili. Bardzo fajne postaci. Mam nadzieje, że pociągną troszkę w tym serialu.

RE: Walking Dead - patyczak - 11-02-2013

Już było 6 sezonów?

RE: Walking Dead - Sephiroth - 11-02-2013

(11-02-2013, 21:22)patyczak napisał(a): Już było 6 sezonów?

haha... napisałem s06e14 :P Chyba dlatego, że oglądałem co innego dzisiaj sezonu szóstego odcinek 14 i tak się wpisało.

RE: Walking Dead - Quay - 12-02-2013

(11-02-2013, 16:01)raven.second napisał(a):
Najgorsze, że wątek Białej Damy może się ciągnąć. Rick widać bardzo potrzebuje oparcia, a skoro:
Odcinek nie był taki zły, jednak plusy (wątek braci Dixon, nowa grupa) zostały przesłonięte przez minusy (budująca przemowa Andrei, gadki o rodzinie). Za dużo gadania, a po tej głupiej końcówce aż strach pomyśleć, co będzie dalej.
BTW ktoś tu chyba otwierał szampana z okazji
Trochę przedwczesne to jednak było, nie? ;)

RE: Walking Dead - vast - 12-02-2013

ważne że suka już nie żyje.

RE: Walking Dead - shamar - 12-02-2013

Rozczarowujący odcinek. Końcówka poprzedniego narobiła smaka a tu dosyć cinko.

I znowu LLLLLL... racja, wkurwia nawet zza...

(12-02-2013, 00:00)Quay napisał(a): BTW ktoś tu chyba otwierał szampana z okazji
Trochę przedwczesne to jednak było, nie? ;)
Nie może być bardzo źle. Bardzo źle byłoby gdyby ja trzymali jako zombiaka przez kilka odcinków.

RE: Walking Dead - SonnyCrockett - 13-02-2013

Wynudziłem się na tym odcinku, kompletnie o niczym. Suchary, suchary, suchary i to bzdurne zakończenie... Nie wiem co będzie dalej ale ten epizod nie nastraja pozytywnie.

RE: Walking Dead - Quay - 13-02-2013

(12-02-2013, 23:10)shamar napisał(a): Nie może być bardzo źle. Bardzo źle byłoby gdyby ja trzymali jako zombiaka przez kilka odcinków.

Może być i będzie. Podaję streszczenie następnego odcinka (tylko dla zainteresowanych, bo jest gęsto od spojlerów):

RE: Walking Dead - shamar - 13-02-2013

Nie czytam spoilerów. Wystarczy, że oglądam zajawki kolejnych odcinków, na literach.

RE: Walking Dead - Hitch - 13-02-2013

To już nie zażywaj tych liter, bo ci szkodzą :)