Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Skyline / Beyond Skyline - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5)
+--- Dział: Serie filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Serie-filmowe--21)
+--- Wątek: Skyline / Beyond Skyline (/Thread-Skyline-Beyond-Skyline--1871)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

- military - 09-11-2010

Cytat:Snappik odpowiednio podsumował.

Biorąc pod uwagę że Asylum prezentuje poziom 2x wyższy niż Bay (poza efektami), to można się spodziewać po "wysokobudżetowym Asylum" czegoś przynajmniej oglądalnego.

- Mierzwiak - 09-11-2010

military napisał(a):Biorąc pod uwagę że Asylum prezentuje poziom 2x wyższy niż Bay
Haha <ok>

- Gieferg - 09-11-2010

Cytat:Asylum prezentuje poziom 2x wyższy niż Bay

:roll:

- Szaman - 09-11-2010

Jeśli Strausse przegrają ten proces z Sony to właściwie są skończeni w branży, żadna wytwórnia nie zatrudni ich przy efektach w obawie przed kradzieżą (chociaż sam nie wiem jak to nazwać, bo chyba wykorzystali to co sami stworzyli, ale wiecie o co chodzi). Warto było?

- Azgaroth - 09-11-2010

military napisał(a):Chyba nie oczekiwaliście Listy Schindlera z kosmitami?

Zajebisty pomysł, szkoda, że nikt go nie zrealizuje :)

- military - 09-11-2010

No w sumie.:)

- Gieferg - 09-11-2010

Cytat:Jeśli Strausse przegrają ten proces z Sony to właściwie są skończeni w branży

Wielka strata to nie będzie.

- Lawrence - 11-11-2010

Azgaroth napisał(a):
military napisał(a):Chyba nie oczekiwaliście Listy Schindlera z kosmitami?

Zajebisty pomysł, szkoda, że nikt go nie zrealizuje :)

A kosmici robiliby za nazistow, czy jednak bardziej jak "Avatar". ze to ludzie sa zli :wink:
A juz na powaznie to z atakiem kosmitow to zdecydowanie wole "Wojne Swiatow". choc jak na Spielberga to film nierowny. Ale i tak nic nie pobije "Marsjanie Atakuja" :grin: "Dnia Niepodleglosci" nie lubie.

- und3r - 12-11-2010

Dzień Niepodległości, mimo wad, to klasyk gatunku i jeden z pierwszych filmów jakie nagrałem sobie na VHS, jak jeszcze DVD nie było, eh, to były czasy ;) Jeśli Skyline będzie choć w połowie tak dobry jak DN, to będę w pełni usatysfakcjonowany.

- Mefisto - 12-11-2010

W 96-7 roku było już dvd, ino drogie i mało :)

- und3r - 13-11-2010

Ja tam mam nagrane ze znaczkiem polsatu. Tym starym słoneczkiem. Eh, to były czasy, nawet logo polsatu nie irytowało tak jak teraz :lol:

- Mefisto - 13-11-2010

Też pewnie mam gdzieś nagrane - ale to nie umniejsza faktu, że już wtedy dvd było ;)

- Gal Anonim - 14-11-2010

Spill.com - "Skyline" - Audio Review

Werdykt: fail.

- military - 15-11-2010

Pierwszy weekend, a film już się zwrócił z nawiązką. A nawet nie jest jeszcze wyświetlany zagranicą. Choćby od tej pory zarobił grosze - i tak okaże się opłacalny, więc Strausowie mogą świętować. Film sfinansowali w 100% z własnej kieszeni, więc nie muszą się z nikim dzielić zyskami.

- Szaman - 15-11-2010

Do kieszeni wytwórni wraca ok 50% wpływów z amerykańskich kin, więc Skyline musi zarobić przynajmniej 20 mln$ aby się zwrócić.

- Craven - 16-11-2010

http://io9.com/5688875/skyline-is-the-most-pointless-movie-of-the-year?skyline=true&s=i

Nie zabawne, po prostu głupie. Szkoda w sumie. Kolejny film, który miał być tylko kiepski, jest totalnie gówniany.

- vast - 16-11-2010

od pierwszego wejrzenia wiedziałem że ten film to syf a "renoma" strusów tylko to potwierdza, więc nie wiem co tak prażyło ludzi w tym gównie.

sam nawet nie wiem po co założyłem o tym temat :shock: :lol: chyba musiałem być na bani.

- military - 16-11-2010

Ktoś zamierza go obejrzeć przed wydaniem oceny?

- Danus - 16-11-2010

Ja zamierzam go obejrzeć przed wydaniem oceny, nie zrażam się nawet pomidorami, gdzie Skyline ma porażającą ocenę 0%.

- und3r - 17-11-2010

Ja nie wierzę, że może być aż tak źle :lol: . Nastawiam się na śmiechowy film z milionem dziur logicznych i spoko rozwałką i nie zamierzam się zawieść z takim nastawieniem;]