Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Deadpool (2016) - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5)
+--- Dział: Film a komiks (https://forumkmf.pl/Forum-Film-a-komiks--24)
+---- Dział: X-MEN UNIVERSE (https://forumkmf.pl/Forum-X-MEN-UNIVERSE--63)
+---- Wątek: Deadpool (2016) (/Thread-Deadpool-2016--3727)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

RE: Deadpool - Juby - 10-05-2015

http://www.comingsoon.net/movies/news/438839-deadpool-wishes-you-a-happy-mothers-day#/slide/1

Kolejna fajna fotka.

RE: Deadpool - Juby - 14-05-2015

RE: Deadpool - Lawrence - 23-05-2015

Coś na pokrzepienie serc. Ryan Reynolds spełnia marzenie chorego dziecka, aby spotkać się z Deadpoolem.

[Obrazek: 2e743252181572b80e3837c902a51d8bd6be551b.jpg]

[Obrazek: 624e35f183b5607f422fbaa43d7c1f39a422fd2e.jpg]

A jeszcze wcześniej spotkał się 15 letnią dziewczyną, którą uważa za jedną z większych fanów Deadpoola.

[Obrazek: 3a2c9d36d29059f771edd9f3a6f7f361fff53f37.jpg]

https://www.yahoo.com/movies/ryan-reynolds-welcomes-make-a-wish-hero-to-119621540807.html

W sumie zabawne, że akurat ta seria tak się podoba wśród młodszych. Co oczywiście nie zmienia faktu, że eRka będzie.

RE: Deadpool - Juby - 29-05-2015

Dzisiaj ogłoszono koniec zdjęć. Czekam chyba bardziej niż na filmy DCCU i MCU.

RE: Deadpool - Albertino - 30-05-2015

To chyba oczywiste. W końcu jakiś Marvel z eRką.

RE: Deadpool - Gal Anonim - 30-05-2015

Daredevil był z Rką.

Ale jak brakuje Ci filmowej Rki z bluzgami to mozesz obejrzec ostatniego 'marvela' z Rka, czyli Blade Trinity. Uśmiech

RE: Deadpool - Albertino - 30-05-2015

Kapitanie Obvious, dziękuję za cenne rady!

RE: Deadpool - Juby - 30-05-2015

(30-05-2015, 11:58)'Albertino' napisał(a): To chyba oczywiste. W końcu jakiś Marvel z eRką.

Rated-R to oczywiście zaleta, ale chyba nawet bez eRki bym czekał. Na chwilę obecną IMO nadchodzące filmy o X-Menach (Deadpool, trzeci Wolvie, Apocalypse) zapowidają się lepiej od pięćdzieisiątych filmów MCU i raczkującego uniwersum DC od Sndera i Ayera. Język

RE: Deadpool - Gieferg - 30-05-2015

A jak się zapowiada trzeci Wolvie? Wiadomo o nim COKOLWIEK poza tym, że ma być pożegnaniem Jackmana z rolą?

- Ma być kontynuacją The Wolverine (który się udał)
- Ma być pożegnaniem Hugh Jackmana po 17 latach grania Rosomaka.
- Być może (takie krąża plotki po informacji, że Patrick Stewart będzie miał w nim większą rolę) będzie kontynuacją DoFP, które zakończyło się w niedalekiej przyszłości, gdzie tylko Xavier znał prawdę o zmianie wydarzeń, o których pamięta tylko Logan.

Tyle mi wystarcza, żeby czekać.

RE: Deadpool - Gieferg - 30-05-2015

Ok, ten ostatni punkt brzmi interesująco (o ile to się potwierdzi).

RE: Deadpool - Snuffer - 30-05-2015

(30-05-2015, 15:00)'Juby' napisał(a): - Ma być kontynuacją The Wolverine (który się udał)
- Ma być porzegnaniem Hugh Jackmana po 17 latach grania Rosomaka.
- Być może (takie krąża plotki po informacji, że Patrick Stewart będzie miał w nim większą rolę) będzie kontynuacją DoFP, które zakończyło się w niedalekiej przyszłości, gdzie tylko Xavier znał prawdę o zmianie wydarzeń, o których pamięta tylko Logan.

Tyle mi wystarcza, żeby czekać.

Dude, pożegnaniem Uśmiech

Faktycznie ostatni punkt daje ciekawe możliwości. U mnie Deadpool na szczycie, potem X-Meni, MCU i DCU na szarym końcu szczerze mówiąc, chociaż zapewne po Guardiansach 2 wróci mi zainteresowanie Marvelem Uśmiech

Tak to jest jak się pisze na szybkości a nie ma podkreślania błędów na nowym forum. Smutny

RE: Deadpool - Pelivaron - 30-05-2015

A Ty jesteś dyslektykiem? Bo dla mnie nawet "na szybkości" zrobienie błędu w słowie "pożegnanie" jest nie do zaakceptowania.

RE: Deadpool - Mierzwiak - 30-05-2015

Ale macie problemy Język

A podkreślanie błędów nie ma nic wspólnego z forum, mam Firefoxa i błędy jak mi podkreślało tak podkreśla.

Też mam Firefoxa i dopiero od kilku minut mi podkreśla błędy (odkąd pisanie nowych wypowiedzi jest na ciemnym tle).

A czy jestem dyslektykiem to nie wiem. Ale jak szybko pisze to często walę jakieś gafy.

RE: Deadpool - zombie001 - 31-05-2015

(30-05-2015, 14:51)Juby napisał(a):
(30-05-2015, 11:58)'Albertino' napisał(a): To chyba oczywiste. W końcu jakiś Marvel z eRką.

Rated-R to oczywiście zaleta, ale chyba nawet bez eRki bym czekał. Na chwilę obecną IMO nadchodzące filmy o X-Menach (Deadpool, trzeci Wolvie, Apocalypse) zapowidają się lepiej od pięćdzieisiątych filmów MCU i raczkującego uniwersum DC od Sndera i Ayera. Język

Z tych wszystkich to najlepiej zapowiada się i tak film o X-menach. Najbardziej kompetentny reżyser, dobry kreatywny team scenarzystów i świetna obsada.

Za to o Wolvim nic nie wiadomo, krążą jedynie plotki, których nikt w żadnym stopniu nie potwierdził. Do tego nadal męczą scenariusz, a pierwsze 2 solowe filmy o nim były (większym lub mniejszym) rozczarowaniem. Co do Deadpoola no to cóż.. raz, że to nadal film w którym gra Reynolds Język, a dwa jego reżyser to totalny noname, dla którego ten film będzie pełnometrażowym debiutem. Nie bardzo więc wiem co ekscytującego jest w 3 Wolverine i filmie o Deadpoolu, który teoretycznie bardzo łatwo spartolić Uśmiech

Swoją drogą.. skoro już FOX zezwolił na jeden film w Rce, to i Wolverine "Do ku*wy nędzy! " mógłby w końcu tą kategorię dostać -.-

RE: Deadpool - Szaman - 31-05-2015

Scenariusz Deadpoola jest w sieci, podobno prezentuje świetny poziom. To projekt o który Ryan Reynolds walczył przez kilka lat, zapewne na przekór swojemu agentowi i ekipie doradców po tych wszystkich jego klapach finansowych związanych z ekranizacjami komiksów. Skoro ktoś tak mocno wierzy w ten projekt, że stawia na szali całą swoją karierę (a jestem przekonany, że Reynolds po klapie Deadpoola może już się rozglądać za reaktywacją serialu "Oni, ona i pizzeria" dla Netfilxa) to choćby dlatego warto czekać na ten film.

RE: Deadpool - zombie001 - 31-05-2015

Ja tam nie jestem aż takim optymistą Język Reynolds już raz pozwolił zmasakrować tą postać, a fakt posiadania dobrego scenariusza niewiele zmienia. Czy to byłby pierwszy raz, że dobry pomysł/scenariusz został spartolony przez miernego twórcę ? :>

Poczekam na jakiś zwiastun, ale mam wątpliwości czy uda się im utrzymać przez ok. 2 godziny klimat tego krótkiego klipu testowego.. Bardzo duże wątpliwości.. No ale zawsze lepiej być mile zaskoczonym, niż rozczarowanym, więc nie oczekuje wiele po tym filmie.

RE: Deadpool - Szaman - 31-05-2015

To dodam jeszcze jeden punkt do swojego optymizmu. Reynolds nie miał nic do gadania przy wielkiej machinie Genezy o budżecie 150 mln$ (zresztą o ile pamiętam film powstawał w wielkim chaosie, mieliśmy olbrzymie kłotnie Hooda z Foxem, mediacje Richarda Donnera itd, dziwne żeby jeszcze tam im Reynolds piszczał o swojej drugoplanowej rólce). Sądzę, że Deadpool kosztuje około 50 mln$ i tutaj Ryan może mieć więcej do gadania, to dzięki jego staraniom projekt dostał zielone światło, on już teraz bardzo mocno promuje film w mediach społecznościowych.