![]() |
|
Mortal Engines (2018) reż. Christian Rivers - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Filmy zagraniczne (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-zagraniczne--12) +--- Wątek: Mortal Engines (2018) reż. Christian Rivers (/Thread-Mortal-Engines-2018-re%C5%BC-Christian-Rivers--4586) |
RE: "Mortal Engines" (2018) reż. Christian Rivers - Danus - 19-12-2017 Ja po tej zajawce nie skreślam. Wygląda to bardzo dziwnie, nie czuć ogromu tych pojazdów, aczkolwiek w jednej scenie ciężar oddano znakomicie. W kinie na bank zobaczę, bo w sumie dlaczego nie:) RE: "Mortal Engines" (2018) reż. Christian Rivers - Corn - 19-12-2017 Giefergu, z tym mam problem, że nie obchodzi mnie gdzie obejrzysz i kiedy obejrzysz. Piłem jedynie do tego co się stanie po tym gdy ew. obejrzycie ten film. To nie pierwszy raz, kiedy kategorycznie wypowiadacie się z pozycji góry na temat czegoś czego nie widzieliście. Polecam poczytać temat o Dreddzie. Pozdrawiam serdecznie, RE: "Mortal Engines" (2018) reż. Christian Rivers - Gieferg - 19-12-2017 Na filmy o których nic nie wiem idę lub nie idę decydując na podstawie zwiastunów. Te półtora minuty były dla mnie w zupełności wystarczające by wiedzieć, że na pewno za oglądanie tego czegoś nie zapłacę, a najprawdopodobniej wcale nie obejrzę, więc niczego nie odszczekam. Stwierdziłeś "ciekawe czy odszczekacie". Masz odpowiedź ode mnie. Skoro cię nie obchodzi, było nie wyrażać ciekawości. I nie wiem po ***j drążysz temat skoro cię to nie obchodzi :P A Dredda nigdy nie skreślałem, z tej prostej przyczyny, że to film w interesującej mnie tematyce, więc nawet nie musi mieć dobrych zwiastunów, żebym dał mu szansę. RE: Mortal Engines (2018) reż. Christian Rivers - Paszczak - 05-06-2018 No tak, dawno już mówiłem, że świat potrzebuje przyjaznej dzieciom wersji Snowpiercera. RE: Mortal Engines (2018) reż. Christian Rivers - Mierzwiak - 05-06-2018 Generic YA plot and characters strikes again. Meeeeeeh. Przynajmniej wizualnie trochę się poprawiło, choć nie ma to większego znaczenia przy tak idiotycznym koncepcie. Bo nic tak nie zachęca do pójścia na widowisko sci-fi/fantasy jak zbliżenie dziewczyny z zakrytą twarzą:
RE: Mortal Engines (2018) reż. Christian Rivers - Paszczak - 05-06-2018 Odsłonięta twarz przynajmniej pasowałaby do tagline'a. RE: Mortal Engines (2018) reż. Christian Rivers - simek - 05-06-2018 Pod względem efektów nie jest źle, ale para głównych bohaterów i sam pomysł na fabułę wróżą fatalnie. Obstawiam jakieś 5/10. RE: Mortal Engines (2018) reż. Christian Rivers - Paszczak - 05-06-2018 Co masz do Szramy Na Ryju i Not Scamandera? Od razu ich pokochałem. RE: Mortal Engines (2018) reż. Christian Rivers - Albertino - 05-06-2018 Wygląda jak film sióstr Wachowskich, sorry, ale - nie. RE: Mortal Engines (2018) reż. Christian Rivers - Snappik - 05-06-2018 Wygląda jak film, który zarobi max 40-50 milionów w USA. Mortal Engines (2018) reż. Christian Rivers - Badus - 06-06-2018 Long story short - wygląda jak gówno. RE: Mortal Engines (2018) reż. Christian Rivers - Kuba - 06-06-2018 Wygląda słabo...bardzo. eh :/ RE: Mortal Engines (2018) reż. Christian Rivers - Danus - 06-06-2018 Wyglada to tak bardzo generycznie, nudno z masa przesadzonych i nieczytelnych scen, czyli Jackson wyprodukowal film, ktory jest wizualnym spadkobierca Hobbita. Szkoda, ze trailer zamiast zachecac odrzuca juz na starcie. A pierwszy teaser byl ciekawy i zapowiadal cos ciekawszego. RE: Mortal Engines (2018) reż. Christian Rivers - yacajackowski - 06-06-2018 Trailer tak samo chujowy jak teaser. Kompletnie mnie nie zachęca do seansu, nawet jak się pojawi w sklepiku to wątpię, żebym się skusił. RE: Mortal Engines (2018) reż. Christian Rivers - Snappik - 05-10-2018 Ten zwiastun odrobinę lepszy od poprzedniego, ale tak czy siak wygląda to dziwnie pod względem konstrukcji świata ale jednocześnie fabularnie jest płytkie, a aktorsko wszyscy oprócz Hugo to żal.pl. RE: Mortal Engines (2018) reż. Christian Rivers - Badus - 05-10-2018 Heh, myślałem, że to albo dawno ubili albo przeszło bez jakiegokolwiek echa ;) RE: Mortal Engines (2018) reż. Christian Rivers - Albertino - 05-10-2018 Jak widać każdy sezon musi mieć swojego "Valeriana". To flopnie tak, że za rok nawet najstarsi górale nie będą pamiętać. Najsmutniejsze, że scenariusz pisali ludzie od LotR-a, Peter produkuje... Why? ;( RE: Mortal Engines (2018) reż. Christian Rivers - Gieferg - 05-10-2018 Widziałem zwiastun dzisiaj przed Venomem, idźcie w chu z tym syfem. RE: Mortal Engines (2018) reż. Christian Rivers - Badus - 05-10-2018 Jest chociaż potencjał na guilty pleasure czy to ta sama półka co Igrzyska Śmiechu i inne pierdy w Labiryntach? RE: Mortal Engines (2018) reż. Christian Rivers - Kuba - 06-10-2018 Meh. Nudne to, brzydkie i słabe. Hugo sie marnuje a Jackson mógł czas poświęcony na produkowanie i pisanie tego czegoś poświęcić na reaktywacje ekranizacji Temeraire. Szkoda takiego zmarnowania całkiem ciekawie brzmiącego materiału (chyba, że znowu czeka nas niespodzianka). |